un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mâine este ziua porților deschise la baza aeriană de la Otopeni

15 Jul 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Sâmbătă 16 iulie, între orele 9 și 14, are loc “ziua porților deschise” la baza aeriană 90 de la Otopeni. Acum am aflat și eu, zic mai departe, că am văzut dorința voastră când s-a desfășurat un eveniment similar la MApN.

Din păcate, locurile pentru zborurile demonstrative s-au dat demult și chiar îmi doream să zbor cu un Spartan sau IAR sau orice altceva. Anunțul a fost pe 11 iulie, s-au făcut deja tabele. Data viitoare să-i urmăriți pe Facebook din timp!

Baza din Otopeni se găsește în strada Zborului nr. 1, Otopeni, adică înainte cu vreo stradă de intrarea normală în aeroportul Otopeni. Trebuie să aveți un buletin la voi.

poster_ziua_portilor_deschise_otopeni

  1 comentariu

 1. Poți să ceri un zbor demonstrativ la Ankara. #turkeycoup

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus