un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un anticariat cu cărți ieftine și brelocuri ciudate

25 May 2016  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Hai să încep cu partea frumoasă. Pe strada Doamnei, imediat după clădirea cu coloane și sub un balcon ce arată de parcă ar urma să cadă pe tine, se găsește un anticariat cu prețuri foarte bune. Vând acolo cărți noi la 10 sau 30 de lei și mă refer la tot felul de albume din acelea scumpe, frumos tipărite, care în alte părți ar costa 70-100 de lei, sau la volume mari precum operele complete ale lui Shakespeare șamd.

Am cumpărat de câteva ori de acolo. Am luat niște albume foto și niște cărți de gătit atât de mișto încât simțeai că-i fur eu plătind doar 10 lei pe bucată. Toate noi, desigur. Treceți pe acolo când aveți ocazia sau vizitați-i la anticexlibris.ro, că aparent așa se numește.

Acum partea ciudată. Tot acolo am găsit produsele de mai jos. Nu înțeleg de ce ar vrea cineva un breloc cu un gândac “înghețat” acolo în el. Eu m-aș speria de câte ori aș pune mâna pe el.

breloc_gandac_1breloc_gandac_2
anticariat_exlibris_04

    5 comentarii

  1. E bine de știut. Sunt numai cărți noi? :D

      (Citează)

  2. Este mai degraba un outlet de carti decat un anticariat :)
    Mai au si alte magazine in zona.

      (Citează)

  3. daca vinde carti noi atunci nu este anticariat :)
    din ce vad pe situl lor au numai carti de duzina, daca a e lucioasa si groasa nu inseamna ca e neaparat o carte buna. tipul asta de carti fac parte dintr-o nisa destul de lucrativa (se gasesc in multe tari): in general continutul e reciclat din alte parti (multe sunt reeditari), calitatea hartiei/printului este foarte meh (mai ales la albume). de unde pretul mic. merita sa le cumperi doar pentru volume ce trateaza subiecte fff vechi (gen arta Renasterii), informatiile vor fi cat de cat la zi indiferent de cand dateaza varianta originala a cartii.

      (Citează)

  4. In stilul Denisei Rifai: “D-l NWradu, dvs. stiti ce-i un anticariat? Va rog sa-mi spuneti ce-i un anticariat!”
    no ofense :)

      (Citează)

    • si dupa ce ii da ala raspunsul, asteapta 2-3 secunde sa-i spuna aia in casca daca e bine sau nu. e mortala gagica :)))))))))))))))))

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus