blog demisec cu note fine de tehnologie

Robotesc și la canalul meu de YouTube. Aruncați un ochi aici.

Karting pe gheață în AFI Palace Cotroceni, o nouă metodă de distracție în București

6 May 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

2 comentarii

În mallul AFI Palace Cotroceni au fost introduse karturi de gheață pe patinoarul interior. Sunt în total trei la număr, sunt electrice (cerință practic obligatorie, cele cu combustibil degajă noxe nasoale), au cauciucuri speciale pentru gheață și, distracția cea mai mișto, îți permit să faci tot felul de drifturi și derapaje, că doar ești pe patinoar.

Evident, nu se amestecă printre patinatori, că nu-i Carmageddon acolo, plus că trebuie puse niște jaloane și anvelope pe margine. Programul de karting este destul de limitat, sâmbătă între 18 și 24 și duminică între 18 și 22.

Acum vreo lună, când karturile erau încă în perioada de teste, m-am dat și eu o tură cu ele. E distractiv, trebuie să anticipezi derapajele, poți face niște depășiri frumoase prin drifting șamd. La fel de mișto este că sunt destul de inofensive. Dacă vă era teamă să vă duceți copiii sau prietena la karting adevărat, unde vitezele sunt mai mari și apare un element de pericol dacă nu iei bine o curbă și te înfigi în vreun stâlp sau perete, aici pe gheață estimez că nu ai ce păți.

Prețurile sunt însă mari: 45 de lei pentru 6 minute sau 60 de lei pentru 10 minute. Cască îți dau ei.

  2 comentarii

 1. meh

    (Citează)

 2. 60 LEI ma … 10 minute …

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus