un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Dacă vreți burgeri, în acest weekend are loc BurgerFest

14 May 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

15 comentarii

Dacă aveți poftă de un burger și cele din Turul Burgerilor nu vă satisfac, poate că ar trebui să treceți astăzi sau mâine pe la BurgerFest, festival aflat la a doua ediție. Adresa este Barbu Văcărescu 161-164, pe la ceva numit “Verde Stop” sau “Planeta Ham”. Intrarea ar trebui să coste 15 lei pe zi și bineînțeles că plătiți și pentru tot ce consumați înăuntru.

Vin acolo să vândă burgeri următorii:

 1. Burger Van – facebook.com/burgervanbucuresti
 2. Bistro de l’Arte – Brasov – facebook.com/bistro.delarte
 3. Burger Bar – facebook.com/BurgerBarRomania
 4. Burger House – Cluj – facebook.com/BurgerHouseRomania
 5. Circus Pub – facebook.com/circuspub.ro
 6. Container – facebook.com/www.foodcontainer.ro
 7. Furgoneta – facebook.com/furgoneta
 8. Combo Diner din Grand Combo – https://www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex/
 9. Grivita Pub & Grill – facebook.com/GrivitaPubAndGrill
 10. Hard Rock Cafe – facebook.com/hardrockcafebucharest
 11. La Strada Bistro – Timisoara – facebook.com/lastradatm
 12. Modelier – facebook.com/MODELiERBAR
 13. Norma lui Sissoko – facebook.com/restaurantNORMA
 14. Old Brick Pub – facebook.com/OldBrickPub/
 15. Oro Toro – facebook.com/orotorobyosho
 16. Sky Bar – facebook.com/SkyBarRo/
 17. Urban Burger –  facebook.com/UrbanBurgerBucuresti

Burgerii vor fi mai mici decât de obicei, dar și mai ieftini, pentru ca vizitatorii să poată mânca mai mulți. Sâmbătă vor cânta, la orele serii, Jurjak și Les Elephants Bizarres, iar duminică Basska și ROA, așa că, dacă tot plătiți intrarea, mergeți acolo după ora 19.

Eu nu merg. Prefer să mănânc burgeri pregătiți cu atenție și în condiții mai bune în fiecare local în parte, nu din gherete și în goana festivalului. Din același motiv n-am mers nici anul trecut. Dacă vă duceți, totuși, sfatul meu este să încercați burgerii de la localurile Bistro De l’Arte Brașov, Burger House Cluj sau La Strada Bistro Timișoara, ca măcar să vedeți ce se prepară prin alte orașe. Pregătiți-vă pentru cozi mari și timpi de așteptare de 30-40 de minute.

grand_combo_06_kevin_bacon_burger

  15 comentarii

 1. Nu exagerezi un pic? Un burger e streetfood, nu mancare de restaurant…

    (Citează)

  • Dacă vrei o chiflă cu carne și brânză, e streetfood. Eu caut acele rețete speciale, cu tot felul de ingrediente mișto și carne de calitate, iar asta găsești doar la restaurante bune sau specializate pe burgeri.

     (Citează)

 2. Asta i-am zis și eu. Ideea de a mînca un burger ca un fel de mîncare “dichisit” de restaurant, și să mai și ajungă să coste zeci de lei, mi se pare o mare “depășire” a condiției umilului burger.

    (Citează)

 3. Nu inteleg de ce este cu plata intrarea avand in vedere ca nu include vreun burger.

    (Citează)

 4. problema cu burgerii de restaurant e ca se chinuie sa bage in ei atatea lucruri pentru a-i scoate la un pret de cateva zeci de lei, incat trebuie sa ai o gura de animal ca sa ii poti manca.

    (Citează)

 5. all in all a fost foarte bine anul asta, organizat, totul la locul lui, recomand!
  ps: ori articolul tau, ori faptul ca sunt ei deja cunoscuti, dar cei de la cluj au vandut ca la en gros, coada de 30-40 oameni incontinuu

    (Citează)

 6. Daeveren:
  Iti da jetoane la intrare, cu care poti cumpara burgeri, bauturi etc

  stii sigur sau doar presupui?

  Daeveren: și timpi de așteptare de 30-40 de minute.

    (Citează)

 7. N-am fost. Stomac in pioneze.

    (Citează)

 8. Am fost eu. Naspa. Insalubru. Nu-ti da nimeni niciun jeton in biletul de intrare. Coada la intrare. Coada la burgeri. Coada la inghetata. Coada la cafea. Coada la bere. Coada la pisu’. Coada. Coada. Coada.

  Am mancat de la Skybar Dorobanti ceva care arata bine dar insipid si slinos. N-am avut rabdare sa mai stau si la alte cozi, asa ca am taiat-o dupa o bere. Total 15 lei intrare + 22,5 de lei hamburger pitic + 7,5 lei o bere la pahar de plastic. Coada cea mai mare era la Burger Van.

  Am incheiat pe seara la Trickshot cu un hamburger adevarat si, bineinteles, mai ieftin.

    (Citează)

 9. parol, la beri nu a fost coada niciodata, am baut 7 beri, chiar nu a fost :)
  iar cu bilet cumparat din timp, n aveai treaba cu coada la bilete, motivul pt care era coada la bilete era ca nu lasau mi mult de 3.5k pers inauntru in acelasi timp, asteptau sa iasa 200 si mai bagau 200.
  totodata la jetoane nu a fost coada si nici la muuulte alte localuri de burgeri cat nici la inghetata.
  coada mare era la burger van si la cluj burger (imi scapa numele localului)

    (Citează)

 10. Câștigătorii sunt aici: https://www.facebook.com/BurgerFestival/posts/784255345042947

  Circus Pub pare interesant, au niște rețete foarte mișto, inclusiv unul cu piept de rață. Să mă duc și eu.

  Am fost în weekend în Brașov la Bistro de l’Arte, câștigătorul de anul trecut. Au un burger foarte bun și se cunoaște calitatea ingredientelor din el.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus