un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bere și popcorn cadou cu orice televizor

10 May 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

27 comentarii

Poate credeți că este o idee nouă, dar PC Garage face de mai mulți ani în fiecare vară o campanie prin care dă cadou bere cu fiecare televizor cumpărat de la ei. Tocmai au reluat-o, iar anul aceste cresc potul și cu popcorn.

Oferta nu are nevoie de multe explicații: la orice televizor LED cumpărat în perioada 3-31 mai 2016, primești cadou un six-pack Ursus și două pungi de popcorn Star. Cum campionatul european de fotbal începe pe 10 iunie, sunt sigur că sunt mulți cei ce caută un nou televizor mai mare și mai frumos.

Berea și popcornul sunt doar bonusuri. Mai degrabă vă vor interesa anumite discount-uri, precum:

  • LG 40LF630V – redus cu 330 de lei. Am acest model și sunt foarte mulțumit de el, imagine bună, Netflix și HBO Go merg fără probleme prin aplicațiile lor.
  • Samsung 48JU6500 – redus cu 400 de lei. Seria JU6500 este populară la noi, un fel de best-buy. Modelul este Ultra HD.

Sunt mai multe oferte pe diverse diagonale și modele, le puteți vedea aici. Bonusul în bere și popcorn îl primiți însă la orice televizor, vedeți aici întreaga ofertă.

Televizoarele vor fi destul de căutate în perioada următoare, așa că lucrez și eu la un ghid de achiziție. Sunt curios însă dacă văd lucrurile în același fel ca alții, așa că, dacă aveți timp, spuneți în comentarii care sunt criteriile după care alegeți un televizor. Ce-i mai important, dincolo de preț? Diagonala, o funcție anume etc?

 

    27 comentarii

  1. Dar de care televiziune va fi transmis campionatul european de fotbal?
    Ne calificam si noi dupa nu decenii intregi si TVR-ul nu mai transmite.

      (Citează)

  2. Cand imi iau un TV de sute sau mii de lei, chiar ar conta 15 lei bonusul lor !!
    Genul asta de oferta penibila ma face sa ii evit, si magazinul si blogul, nu suntem chiar atat de prosti si creduli.

      (Citează)

    • Cred că este clar pentru toată lumea că nu-i o ofertă, ci un bonus. “Ia și o bere, să meargă mai bine instalarea”

      Ofertele sunt în pagina cu oferte, am pus și eu două în articol.

        (Citează)

  3. WOW!!! Super tare!! de cand asteptam asa ceva!?! imi iau televizor si fac si chef cu marfa de 15 lei.

      (Citează)

    • Sef marketing pcg: Trebuie să facem campanie cu TVurile LED
      Sef marketing pcg #2: Ce buget avem?
      Sef marketing pcg: xxxx lei
      Sef marketing pcg #2: Folosim 5% pentru mocangeli și 95% pentru campania pe bloguri!
      Sef marketing pcg: excelent, mă duc să caut cardul de Metro

        (Citează)

    • Reiau ce-am scris mai sus, lăsând la o parte că e al treilea sau patrulea an când dau bere moca.

      Cred că este clar pentru toată lumea că nu-i o ofertă, ci un bonus. “Ia și o bere, să meargă mai bine instalarea”

      Ofertele sunt în pagina cu oferte, am pus și eu două în articol.

        (Citează)

  4. Abia astept ghidul, si as fi mai multumit daca ai include si modele non-smart, la preturi de pana in 1500ron… Arata bine modelele de care ai spus, dar… ahem… nici calificarea nationalei la mondial nu m-ar face sa dau mai mult de 1500ron pe un televizor…

    Criteriile mele (stiu, sunt un invechit): imagine clara, pret bun (1500ron la o diagonala de 80-100), non-smart (cata vreme chestia asta de “smart” e doar o gaselnita de marketing care sa umfle pretul, nu multumesc), schimbarea posturilor / pornirea / oprirea sa nu dureze o eternitate, setari accesibile pentru luminozitate, sunet, format imagine. Modernismul din mine ar mai vrea porturi USB, HDMI, VGA/DVI, SCART si cam atat… :)

      (Citează)

    • SCART in 2016?

        (Citează)

    • Te contrazic la o chestie, astea smart sunt foarte utile pentru Netflix și HBO GO, dacă-ți merg bine aplicațiile.

        (Citează)

    • Eu de Sony nu mai știu mare lucru, dar respectivul nu-mi inspiră multe. Costă 1500 lei. La 1650 lei, iei de la PC Garage acel LG 40LF630 pe care-l am și eu și care chiar merge mișto pe aplicații gen Netflix și HBO GO, screen mirroring și imagine bună. E 2000 de lei la eMAG, dar la prețul de pe PC Garage e foarte bun.

        (Citează)

    • da, scart in 2016, pentru ca am un dvd player care nu stie altceva. ma rog, stie compozit sau alea cu 3 rca-uri, dar nu le-am folosit ever. da, uite, asta-i o chestie care ma roade in general la tehnologie, backwards compatibility, sa mearga teveul nou cu aparatele (vechi spre foarte vechi, e drept) pe care le am prin casa. n-o sa imi schimb totul odata doar pentru ca… pitong era vorba?

      hmm, sony-ul arata interesant. ah, uite inca un criteriu, desi banuiesc ca in ultima vreme nu se mai pune problema, si anume sa poata fi pus pe perete (suport vertical, nu orizontal) (asta inseamna sa nu aiba stativ care sa nu poata fi dat jos, etc.).

      mneh, chiar daca m-ar interesa netflix si/sau hbogo, prefer sa stau cu stickul de android infipt in tv –> pozitionare porturi (avand in vedere si fixarea in perete)? (o fi doar impresia mea, dar un tv non smart + stick android tv >> tv smart, ca pret cel putin)

        (Citează)

    • Radu, la imagine, LG si Samsung nu vor fi peste SONY prea curand.

        (Citează)

    • Doar ca Sony Bravia se aprinde in 10-15 secunde si dureaza vreo 4 cand schimbi programul.

        (Citează)

  5. 1. Calitatea imaginii :)
    2. Design – rama subtire spre inexistenta.
    3. Timeshift – sa pot sa inregistrez meciuri / desene direct pe stick si sa ma uit dupa o pauza inopinata din acelasi loc
    4. Screen mirroring – e mult mai usor sa dai drumul la telefon / tableta sa cauti ceva pe youtube / youtube kids si sa vezi apoi pe TV. Asta daca nu e Smart TV. Daca e Smart, nu mai faci screen mirroring, ca are TV-ul youtube
    5. Smart TV – more or less. 90% din functionalitati nu le folosesti never ever. Singura ca mi se pare OK e ca daca e conectat la internet, ii mai faci din cand in cand cate un update de soft
    6. 3D – useless. Il am de 2 ani si l-am folosit de 2 ori. Nici sotia si nici copilul nu apreciaza aceasta functie. Deloc

      (Citează)

    • da, da, screen mirroring! (chestia asta vine si fara sa fie tv smart?)

        (Citează)

    • Screen mirroring e mișto, dar nu credeam că așa mulți folosesc. Practic presupune wifi integrat, că pe cablu mă îndoiesc că mai conectează cineva televizorul, și cred că și funcții smart, că de obicei depinzi de o interfață și de playere și aplicații.

        (Citează)

  6. Pe bune? Recomanzi o promotie ca iti da un six pack de Ursus si niste popcorn? Ce urmeaza? 500ml de benzina la achizitia unei masini? Evident prezentata pe blog ca fiind o mega promotie.

      (Citează)

    • Reiau ce-am scris mai sus.

      Cred că este clar pentru toată lumea că nu-i o ofertă, ci un bonus. “Ia și o bere, să meargă mai bine instalarea”

      Ofertele sunt în pagina cu oferte, am pus și eu două în articol.

      Anul trecut au dat câteva mii de beri în luna respectivă. E doar un fel de a spune “mulțumesc că ai cumpărat de la noi”. O fi așa greu să-ți dai seama de asta?

        (Citează)

    • Nu e chiar asa. Daca vrei sa spui multumesc trimiti berea si popcorn-ul cu orice comanda de tv, fara sa faci mare tam tam din asta. Cumparatorii vor aprecia mai mult, dar na e greu sa iti dai seama de asta cand trebuie promovata o asa zisa “promotie”.

        (Citează)

  7. d.orin:
    uite, asta-i o chestie care ma roade in general la tehnologie, backwards compatibility, sa mearga teveul nou cu aparatele (vechi spre foarte vechi, e drept) pe care le am prin casa. n-o sa imi schimb totul odata doar pentru ca… pitong era vorba?

    Intr-adevar, si eu sunt pro backwards compatibility, dar e un pas major de la scart/rca la hdmi : trecerea de la analog la digital. E un fel de milestone pentru care pur si simplu nu ai cum sa oferi backwards compatibility

      (Citează)

    • I agree to disagree.
      Nu am nimic impotriva HDMI, ba chiar sunt pentru, si e intradevar un pas mare al tehnologiei, dar… stiu e problema mea: vanzatorii se gandesc “hai sa ii punem chestia asta, ca sa isi schimbe tot restul de aparate, vedem noi cum il facem sa le cumpere de la noi” (crearea unei nevoi artificiale), eu as gandi “hai sa ii punem chestia noua, sa vada cum e, sa vada diferentele, dar hai sa punem si chestia asta mai veche, ca poate nu are cum sa o foloseasca pe asta noua din prima zi”.

      Iar in momentul de fata, desi se spune ca suntem in era digitala, inca simt ca nu sunt diferente majore de perceptie / utilizare intre analog si digital. nu sariti in cap, inca, cine vrea calitate de la inceput sigur se va axa pe acest lucru, fie isi va alege lucrurile cat mai aproape de trendul tehnologic, fie nu va avea numarat fiecare banut si isi va permite orice gaselnita iesita ieri pe poarta fabricii. Momentan nu sunt in vreuna din cele doua categorii.

      Vreau decent, vreau util, vreau fara bataie de cap (la instalare / utilizare).

        (Citează)

  8. “Cum campionatul european de fotbal începe pe 10 iunie, sunt sigur că sunt mulți cei ce caută un nou televizor mai mare și mai frumos.”

    ce rahatel de cliseul american penal idiot mai e si asta??
    in 6 luni din iunie numarand, vine craciunul, sunt sigur ca multi isi caut un nou tv mai mare si mai frumos.
    este?

      (Citează)

    • La ce clișeu te referi? Statistic vorbind, vânzările de televizoare aproape se dublează în perioada premergătoare campionatelor de fotbal.

        (Citează)

  9. nu stiam ce-i cu baxurile alea de neumarkt la mediagalaxy. penibil.

      (Citează)

  10. Oferta de cacat, de exemplu un Sony 43W0807C e cel mai scump la ei, il gasesti in alta parte si la 2850 ron, in schimb la ei e 3346.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus