un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Publi24 face mișto de OLX printr-o reclamă parodie

10 May 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Publi24 face o parodie directă a unei reclame pe care sigur o știți de la OLX pentru că rulează de mai multă vreme la televizor. Nu pare tocmai etic, având în vedere că OLX și Tocmai s-au bătut prin calitatea reclamelor lor, deci se poate și mai bine, dar este foarte amuzant. De unde însă atâtea servicii de vânzare second-hand? Serios, de câte astfel de site-uri are nevoie o țară? OLX, Okazii, LaJUmate, Publi24, Best24, Autovit șamd?

    10 comentarii

  1. Intrebarea asta mi-am pus-o cand a aparut Mercador (inainte fiind doar Okazii)

      (Citează)

  2. Suspectez Publi24 ca mi-a vandut numarul de telefon la terte persoane… la vreo saptamana dupa ce mi-am facut cont acolo am inceput sa primesc smsuri cu diferite reclame…
    Alta chestie, se lauda cu transport gratuit, am facut cerere de chemare a curierului, am stat 3 zile si nu s-a intamplat nimic. Am pierdut clientul.

    Am sters contul de pe Publi24 si nu vreau sa mai aud de ei.

    PS : Funny fact : imediat dupa ce public un anunt pe lajumate.ro, sunt 90% sanse sa ma sune diversi copii care au chef de farse telefonice… sau suna, injura si inchid.

      (Citează)

  3. Raspunsul este foarte simplu: nu este loc. A fost, dar nu mai este. Pe vremea cand era doar okazii, care cereau comision de la tot ce misca, au aparut o gramada de situri gen publi24, bestauto, piata-az. Pe vremea aia mai prindeau ceva anunturi pentru ca erau gratis.

    Aparitia Olx va impinge spre faliment atat okazii (care deja e pustiu) cat si publi24 si bestauto care au design invechit si functionalitate de rahat. Autovit va pierde pur si simplu pentru ca e prea scump fata de Olx.

    LaJumate sunt doare niste manelisti care s-au trezit si ei prea tarziu sa copieze Olx, dar din pacate Olx a intrat deja in mentalul colectiv, deci LaJumate va fi o mare ratare.

      (Citează)

    • OLX si Autovit sunt ca Publi24 si BestAuto, adica apartin aceleasi firme ;)
      In alta ordine de idei, reclama e un pic hazlie si cred ca a prins la publicul tinta.

        (Citează)

    • Depinde și de cheltuilei. Dacă ai jumătate din traficul OLX, dar și jumătate din cheltuieli, e bine.

        (Citează)

  4. speedy.gonzales

    10/05/2016 la 5:24 PM

    pana acum nici n-am auzit de Publi24 sau Bestauto.
    cand am ceva de cumparat ma uit pe olx sau okazii.
    cand ma intereseaza preturile la masini ma uit pe autovit.

    iar cand am chef sa pierd timpul ma uit pe blog la nwradu, ca asta a cam devenit blogul tau in ultimul timp.

      (Citează)

  5. Ca sa iti raspund la intrebare, de oricate, oamenii cauta lucruri mai ieftine decat noutatile din magazin. Personal, consider foarte putine lucruri demne/necesar de a fi cumparate nou-noute din magazin. O vorba din batrani spune sa ai grija de ce e intre tine si pamant – nu fac rabat la incaltaminte, cauciucuri, saltele.
    Am inceput sa vedem ca lucrurile noi din magazin sunt mult mai scumpe decat afara (unele, nu toate), nu mai vrem sa dam bani “degeaba”.
    De exemplu, acum 4 ani am avut nevoie sa iau scaun de masina pentru fi-mea a mare. Pret in magazin romanesc: 1300ron (+/-). Pret la producator (Anglia): 95gbp (+/-). Cu tot cu transport si comision pentru cineva care aducea marfa din UK nu a sarit de 700ron. Anul asta am avut nevoie de scaun de masina pentru fi-mea a mica. De ce nu as profita de o oferta sh la 200ron pentru un scaun folosit, dar impecabil (fix acelasi model ca primul)?

    Vrem lucruri de calitate, dar nu vrem sa fim jupuiti pentru asta. Din punctul meu de vedere, cu cat mai multe oferte (site-uri gen okazii, olx, etc), cu atat mai bine. Despre calitatea serviciilor, site-urilor si a continutului asta-i alta discutie…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus