un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 10 mai 2016

10 Mai 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Se organizează un mare curs de prim ajutor pe stadion, pe 28 mai. Intrarea liberă, cu înscriere.

NSFW: Jordan Carver te vrea la cursul de prim ajutor. În caz de ceva, vei dori să-i faci masaj cardiac.

  5 comentarii

 1. *mai

    (Citează)

 2. 10 mai 2016

    (Citează)

 3. Apple Music a dat asa de multe batai de cap cu sync-ul ala incat cred ca Spotify o sa creasca mult daca il compari cu Apple Music.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus