un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 28 aprilie 2016

28 Apr 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

NSFW: Sam Dennis.

    8 comentarii

  1. Pe S6 update-ul la 6.0 l-a pus pe butuci. Bateria tine maxim 6h in conditii de folosire minime. Deja am confirmat cu 4-5 oameni treaba asta . Nu faceti update la 6.0 !!!

      (Citează)

    • Aceiasi problema e si la mine cu bateria dupa update la android 6.01

        (Citează)

    • Din pacate asta a devenit o practica uzuala la Samsung (si altii), cu fiecare update-uri anuale – dupa ce ca ofera cu intarziere de multe luni update-ul la versiunea noua de Android, aceasta vine cu tot felul de probleme si dificultati parca intentionat implementate sa faca viata mai grea utilizatorilor: fie device-ul se misca mai greu, are performante mai mici, fie are autonomie considerabil mai mica. Este un paradox, intrucat Android 6.0 vine cu noi sisteme de management al consumului de curent + Doze mode, ceea ce ar trebui sa se traduca intr-o autonomie semnificativ mai mare indiferent de conditii (utilizare activa, standby).

      Este un deja-vu, caci se intampla in fiecare al exact la fel: mi-aduc aminte stirile de anul trecut, cum testele au demonstrat ca autonomia lui Nexus 5 (in standby) a crescut de 3 ori (deci nu 10%, ci de 3 ori!), iar acum am vazut mesaje cu “dar la Samsung nu a crescut de 3 ori, ci mai rau, a scazut” – nici nu conteaza cu cat a scazut, ci conteaza ca a scazut, in timp ce pe device-urile care ruleaza ‘doar’ Android, autonomia a crescut simtitor.

        (Citează)

    • Eu am facut update pe S6 la 6.0 si nu am nicio degradare de baterie.

        (Citează)

    • E o prostie ce zici tu, am S6 cu updateuri la zi si cu bateria la 100% imi arata estimat 33h autonomie in conditiile in care il folosesc moderat(verificat mailuri, citit stiri dimineata, vorbit la telefon si mult whatsapp).
      Incarcat dimineata 100%, cand ma intorc acasa am ~60%.

        (Citează)

    • Păi mai trebuia să îi dai un wipe cache din recovery și totul ar fi funcționat foarte bine.

        (Citează)

  2. Nu cumpar de pe fashiondays, e magazine care vinde si marfa la mana a doua.

      (Citează)

  3. RIP limba romana. RIP proofreading.

    Radu – Samsung a avut rezultate financiare mai bine.
    Alex – Aceiasi problema
    Gaelex – e magazine care vinde si marfa la mana a doua

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus