un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

V-ați uitat la noua emisiune Bake Off pe ProTV?

1 Mar 2016  ·

GÂNDURI  ·

20 comentarii

V-ați uitat ieri la primul episod din Bake Off, noua emisiune de pe ProTV stil Masterchef, dar cu deserturi? Cum vi s-a părut?

Mie mi-a plăcut formatul, mi-a plăcut și juriul, sunt ok și concurenții. Problema mea este aceeași ca și la Masterchef: nu înveți nimic nou din emisiune. Măcar un mic truc, acolo, ceva să simți că ai putea încerca și tu în bucătărie un desert mai amplu. Vedem concurenții amestecând creme, alergând între cuptor și frigider, făcând preparate super, greșindu-le pe altele, dar nu aflăm nici cel mai mic detaliu despre cum reușesc acestea sau ce șiretlicuri aplică pentru a le orna sau aranja.

Mă voi uita însă în continuare, mi-a plăcut.

Îndrăznesc să spun că am făcut și cele mai bune două glume ale serii: “abia a început Bake Off și deja se fac blaturi” și “Tudor Constantinescu probabil că ține un registru dublu cu notele concurenților”. Așa sunt eu, amuzant.

    20 comentarii

  1. Nu.

      (Citează)

  2. Bake off e ca o flatulență care nu vrea să iasă iar tu te scremi suplimentar ca poate, poate. Încearcă să copieze un pic din formatul și heirup-ismul masterchef. Curios cât va rezista.

      (Citează)

  3. Cea mai buna gluma a fost data de catre Nasu Mare pe twitter :

    ” Tipa aia careia i-a murit tatal la Revolutie (si cineva s-a simtit sa sublinieze asta) ar trebui sa faca o coliva.”

    “Nu ti-ai cunoscut niciodata tatal,nu stii ce inseamna asta,dar crezi ca e OK sa vb despre asta la o emisiune despre torturi.”

      (Citează)

    • Eu credeam ca mai buna a fost aia cu:

      “Porniti cuptoarele!” Asta i-a zis si Hitler lui Himmler

      Glumele despre Holocaust sunt amuzante intotdeauna. :D

        (Citează)

  4. M-am uitat aseara , mai mult din curiozitate…not bad . Initial “bake off” mi s-a parut mult mai greu decat masterchef – pt ca la dulciuri daca nu respecti cantitatile ( din cap ) nu iti iese nici crema , nici blatul , nimic DAR la un cadru la runda cu “tort de familie” sau cum ii zice am vazut pe blatul tipei blonde ( momentul lacrimogen parca ) o foaie scrisa cu ceea ce parea o reteta …super !
    Ah si Tudor intr-un moment de maxima pretiozitate ” Sper ca nu ai acolo frisca lichida, sunt alergic ” – in conditiile in care folosesc margarina si arata asta cadru dupa cadru : cub intreg, cub desfacut, cub taiat etc – da stiu reclama :D

      (Citează)

  5. ups – era “frisca lichida vegetala ” :)

      (Citează)

  6. unii dintre noi mai avem si treaba…

      (Citează)

  7. Deși mă entuziasmasem, nu e foarte palpitantă emisiunea, din păcate. Ce mi se pare fain, în schimb, e că pun rețetele care apar la TV și pe website-ul lor (ceea ce mi-ar fi plăcut să se întâmple și la MasterChef). Chiar mă bate gândul să-mi încerc mâna la tortul mozaic :))
    Voi încerca să mai urmăresc vreo 2-3 emisiuni … poate devine mai interesant.

      (Citează)

  8. mi s-a parut foarte slaba emisiunea, searbada, singurul lucru amuzant erau expresiile fetzei juratului care am uitat cum ii zice cand gusta ceva ce parea fatal error.

    sa programez iar a1 ca saptamana viitoare incepe cealalata emisiune, sa vad daca e ceva si de aia, daca nu imi caut inca un serial cu >5 sezoane :)

      (Citează)

  9. No way Jose!

      (Citează)

  10. da.
    dar cati ani are Simona aia? :)

      (Citează)

  11. Mult mai util e sa navighez prin youtube si sa ma insir pt.niste retete pe care pot sa le fac si eu,cum ai dat si tu un exemplu f.misto,sau pe paprika decat sa ma uit la ceva ce,sa fim seriosi,nu o sa faci niciodata acasa.Deci de invatat n-ai ce,ai dreptate.Buna aia cu registrele duble.Iar ala care a zis ca sufli in panzele emisiunii a nimerit din greseala pe aici,scuza-l.

      (Citează)

  12. Ai dreptate. Emisiunea nu ne invata trucuri culinare ,dar daca esti pasionat de deserturi,stai doua ore in fata tv ,macar sa ai de ce rade. Sincer,multi concurenti nu prea au ce cauta la emisiunea asta. Ar fi trebuit sa fie 12 dintre cei mai buni cofetari amatori!!! Si ei au dat chix la prepararea unui simplu blat. Cand vor avea de preparat dulciuri sofisticate…va fi macel !

      (Citează)

  13. nu m`am uitat dar daca e genul ala de emisiune din care nu inveti nimic, atunci pentru mine e timp pierdut si mai bine ma uit la Paprika TV daca am chef sa vad prajituri.

      (Citează)

  14. Nici pe mine nu m-a preat impresionat acest format. Mai bine era Masterchef.

      (Citează)

  15. Din pacate a fost o pierdere de timp … o emisiune anosta cu concurenti alesi dupa nu stiu ce criterii … sa ajungi intre cei 12 si sa faci o pleasca in loc de tort mozaic e cam jenant.
    Si daca esti mare jurat si te dai alergic la nu stiu ce, crezi ca ma intereseaza ?
    Mai degraba cred ca nu ai ce cauta in acea pozitie.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus