un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 martie 2016

4 Mar 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Ofertă bună de la Air France KLM: Paris la 139 euro, Hong Kong la 519 euro, Singapore 629 euro, Tokyo 699 euro, dus-întors. Și perioada de călătorie este bună, oricând până la 15 decembrie, fără 1 iulie – 21 august.

    8 comentarii

  1. Oferta de la Air France e un pic diferita:

    Paris
    Sales period: until 08.03.2016.
    Travel period: between 04.04.2016 and 19.04.2016.
    Other conditions apply.

      (Citează)

  2. Cand vor afla mai multi cum da ceata Redmi 3 (nu Note3) la multe telefoane de top din mai multe puncte de vedere: baterie 4 zile intensiv, caracteristici foarte bune, pret super…
    Singura problema e lipsa suportului european clasic, desi se vinde pe situri cunoscute..

      (Citează)

    • Xiaomi are un raport calitate / pret excelent, iar unele configuratii sunt chiar bune. Totusi la Redmi 3, exceptand bateria, poti spune ca are caracteristici cel mult decente, nu chiar “foarte bune”…

        (Citează)

  3. Actzipild:
    Oferta de la Air France e un pic diferita:

    Paris
    Sales period: until 08.03.2016.
    Travel period: between 04.04.2016 and 19.04.2016.
    Other conditions apply.

    Travel period intre 4.04 si 19.04? Imposibil.
    Datele reale sunt:
    Perioade de călătorie pentru Asia: până pe 15 decembrie cu blackout între 1 iulie și 21 august. Perioade de călătorie pentru Africa: până pe 30 noiembrie, cu blackout între 1 și 15 iulie.

      (Citează)

  4. Oculus Rift spune urâte despre Apple. -> ah, vai, ce trist este ca toti utilizatorii de produse Apple sa se trezeasca la realitate si sa realizeze ca ce se afla SUB CAPOTA in sistemele lor se apropie doar de “mid-range” la ceea ce poti asambla intr-un PC/Laptop. Intr-adevar, tragic.

    Oculus are nevoie de minim GTX 970. Singurul model in oferta Apple care iti ofera o placa video care s-ar apropia de acel model este acel cilindru super scump MAcbook Pro. Cea mai buna placa video oferita de ei? Acel custom-slot FirePro D700. Ce este el de fapt? Un Radeon R9 380X. Echivalentul AMD care sa se bata cu Nvidia GTX 970 care e? R9 290/390 care sunt evident mai performante decat un 380X…

    Acuma, un utilizator de PC isi poate planifica un upgrade de la R9 380X la orice placa video mai buna decat GTX 970/R9 390 -> GTX 980 Ti, Titan, Titan X, Y, Radeon R9 390X, Nano, R9 Fury/X. Desigur, in acelasi buget in care iei un Macbook Pro iti poti face lejer SLI din oricare placa amintita mai sus.

    Ce te faci insa daca esti utilizator Apple? Te inchini la icoana lui Steve Jobs si ii multumesti cand o sa ti se ofere o varianta custom de Radeon R9 390X pe un slot imbecil pe care nu il foloseste absolut nimeni, evident la suprapret.

    Pentru ca nu-i asa, era foarte dificil pentru inginerii Apple sa gaseasca o solutie in care placile video sa se monteze via PORTUL STANDARD DE PCI-EX x16!

      (Citează)

  5. Ar fi trebuit sa pui link catre articolul in exclusivitate de pe AndroidPolice, referitor la stirea cu Android N (de altfel, cel mai bun site de urmarit pentru tot ce tine de Android). Asta este deja a 3-a exclusivitate pe care o au despre Android N si, ca in fiecare an, sigur vor mai urma si altele pana la lansarea oficiala.

      (Citează)

  6. square enix sunt idioti curati

    de la jocul asta mi-am propus sa nu mai cumpar nimic de la ei :(
    http://store.steampowered.com/app/40100/?snr=1_614_615_squareenix-publisher-weekend-2016_616_69

    “User reviews: Very Positive (4,007 reviews)
    Release Date: 1 Mar, 2010
    Popular user-defined tags for this product:”

    asta e vrajeala maxima, parerile au fost 90% negative la joc, desen animat comparativ cu primul SUpreme :((

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus