un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 martie 2016

11 Mar 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

NSFW: Chantal Zales. Damn!

    11 comentarii

  1. Opera Launches Browser-Based Ad Blocking Feature

      (Citează)

  2. Am gasit stirea cu Amazon ca fiind din Decembrie 2015 :)
    https://youtu.be/8yCKTEBwhsQ

      (Citează)

  3. Sper să fie și la noi vândut la fel, că îmi place din ce în ce mai mult. Mai ales după cum se prezintă HTC 10 până acum, ăsta începe să fie preferatul meu. Acuma depinde și la ce preț vine.

      (Citează)

  4. Sper să fie și la noi vândut la fel, că îmi place din ce în ce mai mult. Mai ales după cum se prezintă HTC 10 până acum, ăsta începe să fie preferatul meu. Acuma depinde și la ce preț vine.

      (Citează)

  5. Uber adauga buton de panica in aplicatie. Unul dintre motivele pentru care am amanat sa-mi fac cont la Uber a fost asta cu siguranta pasagerului, si faptul ca nu exista un numar de telefon unde poti suna daca ai o problema. Acum nu mai am problema asta, ca dupa doua luni de utilizare mi-au blocat contul de client, dar chiar si asa, mi se pare un lucru bun pentru utilizatori.

      (Citează)

  6. Ma da chiar nimeni n-a observat bidoanele??? Ce uameni bai… Cata indiferență :)

      (Citează)

  7. Amazon practic continua planul lor de a isi eficientiza operatiunile si a reduce costurile pe toate planurile, dar mai ales la transporturi (vapoare si avioane operate de ei si drone).

      (Citează)

  8. interesant curentul asta la Amazon cu preluarea unor activitati care peste tot sunt externalizate, culmea, tot ca sa reduca din costuri..

      (Citează)

  9. Nu e sinonim externalizarea cu reducerea de costuri. Pur si simplu e prea complicat dpdv logistic si timp sa iti dezvolti tu intern un serviciu (de ex. o retea de distributie), decat sa contractezi una deja existenta. Sa nu mai zic de experienta, tu ca business vrei ca in domeniul respectiv (de ex: distributia) sa apelezi la o solutie dovedita, nu ai vrea sa o iei de la zero, sa experimentezi.
    Amazon sunt recunoscuti pentru cum au dus la extrem eficientizarea costurilor operationale, niciun alt retailer online nu se poate bate cu ei la capitolul asta, tocmai fiindca au vrut, la modul obsesiv, sa aiba cele mai mici costuri de operare per produs (pe tot lantul: de la depozitare, manevrare, triere, ambalare, livrare) – cu expertiza lor pe partea asta, cu siguranta vor reusi sa obtina un cost operational minim si pe partea de transport (vapoare, avioane si drone).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus