un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Știri despre tehnologie – 25 ianuarie 2016

25 Jan 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Turism: TripAdvisor are topul pentru cele mai bune hoteluri din lume pe fiecare regiune și țară, dar și topuri de restaurante, plaje, obiective și altele.

  4 comentarii

 1. Cerinte rezonabile care la recomandate cere o placa video de 1500 de lei si procesor de peste 1200 lei? Poate in lumea bloggerilor.

    (Citează)

 2. aia cu masina Apple e ca faza cu “l-am cunoscut pe omul care a fost sunat din greseala de menajera verisoarei lui Steve Jobs.”

    (Citează)

 3. Faina aplicatia Bucharest City App, le-as fi dat 5 * daca nu greseau numele Muzeului satului Dimitrie Gusti

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus