un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 10 decembrie 2015

10 Dec 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Câteva scene noi în trailerul chinezesc pentru Star Wars

Clipul acesta cu unda de șoc. Wait for it.

Impressive shockwave after a big explosion!

Posted by Renaud Margry on Monday, November 2, 2015

  6 comentarii

 1. Ai cumva idee ce explodase acolo? E evident ceva militar, un gbu-moab?

    (Citează)

 2. “Cook was pointing out the issue with cases, like those from Mophie, that are so rigid it takes considerable strength and patience to put them on and take them off.”

  https://www.youtube.com/watch?v=-tuHrt42WnI [Extraordinar efort si rabdare a avut Marques Brownlee pentru a pune o carcasa Mophie /s ]

  “So the guys had this great insight to put the bend in along with making it a smart case”

  “if you’re charging your phone every day, you probably don’t need this at all. But if you’re out hiking and you go on overnight trips… it’s kind of nice to have.”

  Tim Cook este fie:

  A. Un Troll de talia Donald Trump
  B. Un om fara 2 neuroni functionali
  C. Un patron care stie ca 99% din clientii lui sunt persoane cu maxim 2 neuroni functionali.

  Asa de mult mi-as dori sa fie varianta A, dar in realitate este varianta C :|

    (Citează)

 3. În topul de clipuri pe YouTube Romania dacă te uiți te ia durerea de cap. Manele peste manele! 2015 pt SEO :)

    (Citează)

 4. Unii care vand ceas la mana a doua Breitling pe langa un Fossil de 200 de lei nu prezinta nici o incredere, din punctul meu de vedere.

    (Citează)

  • @Galex, nu toată lumea îşi permite un Breitling. Eşti de acord să faci un tur ghidat la noi în service? Poate te răzgândeşti. No stings attached :)

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus