un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Magazinele ce nu evidențiază produsele Star Wars fac o mare greșeală

22 Dec 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Scurt și la obiect: magazinele online ce vând produse legate de universul Star Wars și nu au o pagină cu toate la un loc fac o mare greșeală.

Și nu doar un landing page pe care poate-l vezi sau nu în vreo reclamă sau în carusel, ci o categorie mare de produse în meniul principal al site-ului. Acum e momentul, plus că produsele Star Wars se vor tot căuta de acum încolo multă vreme, cu 4 alte filme plănuite în următorii 4 ani (episoadele 8 și 9 plus două filme stand-alone, unul despre cum fură rebelii planurile Death Star pentru episodul 4 și altul despre Han Solo tânăr). Sunt noul Spider-man, Batman și ce mai vreți voi, plus că au priză și la adulți, nu doar la copii.

Singurii la care am sesizat ceva așa sunt cei de la eMAG, dar nu prea au mai actualizat produsele din categoriile găsite de ei, astfel încât în magazin vând de fapt mai multe produse decât listează în pagina dedicată. Măcar e un început. Media Galaxy a făcut ceva asemănător în ziua lansării filmului.

Până atunci, folosiți articolul meu, am adunat diverse magazine acolo și-l mai actualizez pe măsură ce apar altele.

fb_ad_sw_2

    4 comentarii

  1. De Black Friday nu am luat nimic, dupa cum am evidentiat in comentariul de atunci.
    Dar acum, sa-mi bag picioarele daca am putut sa ma abtin, am cumparat un BB-8 Droid.
    Vazut Star Wars The Force Awakens, placut foarte mult.

      (Citează)

  2. sunt singurul care nu vrea sa mai auda nimic despre SW?

      (Citează)

  3. De cateva zile sunt in Birmingham, Anglia.Aici am vazut in ceva mall de al lor, un magazin fizic dedicat numai universului Star Wars,era plin,trebuie sa ai ceva rabdare ca sa poti intra si sa te uiti la tot ce era acolo.

      (Citează)

  4. Te inseli, produsele Star Wars nu se vor cauta multa vreme de acum inainte. Vor fi perioade punctuale, in momentul lansari, cam o luna inainte si o luna dupa, in care oamenii vor umbla disperati dupa ele. Dupa care vor trece la urmatoarea prostie care o vad la TV si despre care li se spune ca trebuie neaparat sa o aiba,

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus