un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai mișto jucării, tricouri și alte produse Star Wars

15 Dec 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

Noul film Star Wars a devenit centrul atenției în ultimele două luni și aproape orice domeniu vrea să câștige de pe urma sa. Ce metodă mai bună de a sărbători filmul (și următoarele 4 ce vor fi făcut în următorii 4 ani) decât cumpărând tone de produse legate de Star Wars, așa cum și-a dorit dintotdeauna George Lucas?

Și, într-un fel, ne-am dorit și noi, că mereu am fost invidioși pe figurinele, LEGO-urile și tricourile disponibile în străinătate cu universul Star Wars. Din fericire, Disney gândește global, România a ieșit mai bine în rândul lumii decât la lansarea trilogiei noi (care acum se va numi trilogia… medie?) și putem avea orice, de la jucării la iaurturi cu Star Wars. Iată cele mai mișto produse de pe la noi din piață.

Dacă vreți să vă uitați chiar voi prin produse, iată mai jos linkuri spre paginile diverselor magazine, iar după ele o listă cu produse ce mi-au atras mie atenția.

  • eMAG Star Wars – probabil nu veți fi surprinși să aflați că vând o gamă foarte largă de produse din toate categoriile, de la jucării la îmbrăcăminte, articole școlare, căni, filme, cărți, decorațiuni pentru casă șamd. Le găsiți pe toate prin primul link, puteți consulta și pagina specială SW, dar nu este completă.
  • Elefant – puzzle-uri, figurine, cărți ș.a.
  • Zoot – tricouri Jack & Jones cu “forța”
  • Tu.ro – tricouri amuzante și cadouri mărunte.
  • Media Galaxy are un landing page cu produse din toate categoriile.
  • Carrefour vinde jucării, LEGO, figurine și altele.
  • Toyz, Noriel pentru jucării.
  • Cărturești pentru filme, cărți, jocuri.
  • Reserved pentru tricouri.

Droidul BB-8 (îl găsiți și la PC Garage și Evomag) – probabil cea mai complexă jucărie Star Wars, este un roboțel controlat din telefon sau tabletă și care se deplasează exact precum cel din noul film, o bilă “mergând” pe podea, cu un cap magnetic. Nu doar că o poți duce pe unde vrei tu, dar are și mod patrulare, îi dai un traseu de păzit și-l parcurge periodic, anunțându-te când a detectat obstacole. Se încarcă wireless. Este una dintre cele mai avansate jucării de pe piață și bună pentru copii și adulți și un cadou perfect de Crăciun.




Jucării-machetă Revell ce necesită asamblare.

X-Wing de jucărie. Este scump, dar are 80 de cm lungime cu 31 lățime.
jucarie_xwing

Reserved – un magazin bun de haine, dar mai bine comandați online, că-n magazine nu prea am văzut aceste modele de tricouri.

Cărturești – jocuri Risk, Monopoly, agende, jucării și altele.

Figurile de pluș sau de plastic cu personaje. Poate că vă doriți să dormiți cu un Darth Vader sau cu un pufos Chewbacca lângă pernă.

Tricouri Jack & Jones – un exemplu de brand cunoscut ce face produse SW. Pe acestea le vinde noul magazin Zoot.

tricou_star_wars_2tricou_star_wars_1

Tricouri funny și alte obiecte precum lanterne, ceas de perete și prelocuri. Un tricou este 39 de lei, mă gândesc să mă îmbrac cu cel cu Star Wars/Trek la premiera filmului, ca să trăiesc periculos.
tu_star_warstricou_star_wars_3

Cele 6 filme pe DVD sau pe Blu-Ray ca pachet sau individual. Le găsiți și pe Media Galaxy în stoc.

Stickere și decorațiuni interioare. Autocolantul cu Darth Vader are 1,77 metri înălțime, de exemplu, iar cel cu Kylo Ren are sabia din autocolant fosforescent.

O tonă de cărți Star Wars. Problema cu ele este că George Lucas a declarat că universul Star Wars primește un restart odată cu The Force Awakens, așa că multe au rămas acum ca o lume alternativă.

Ghiozdane, penare, trollere, cutiuțe, agende Moleskin, caiete și multe altele de birotică și școală, pentru adulți și copii.

LEGO la Noriel, eMAG, Elefant, Toyz – mari, mici, în multe modele. Mai mare plăcerea să te joci cu așa ceva.

Căni Star Wars. Bune și de dat cadou. Culmea, acum vreo două luni erau mult mai multe în ofertă.

    12 comentarii

  1. Fie ca forta sa te trezeasca cu ocazia sfintelor sarbatori!

      (Citează)

  2. Forta profitului e puternica cu acesta.

      (Citează)

  3. ma simt intoxicat cu starwars orinde intorc capul ………. astept sa treaca odata si sa revina totul la “normal”

      (Citează)

    • Fat chance. Ai câte un film Star Wars în fiecare an de acum încolo. Episoadele 8 și 9, plus două filme independente, unul despre cum fură rebelii planurile Death Star, altul despre Han Solo tânăr.

        (Citează)

    • Cu Avatar nu te-ai simtit intoxicat? Sau cu 50 Shade of Grey? :)

        (Citează)

  4. nwradu:
    altul despre Han Solo tânăr.

    Cine o sa-l joace pe Han Solo tanar, tot el?

      (Citează)

  5. BB8 – acest produs nu mai face parte din oferta eMAG. Probabil stocurile au trecut de partea intunecata a Fortei. Din fericire, se poate (pre)comanda pe Amazon http://www.amazon.de/dp/B01427MW3O/

      (Citează)

  6. Dacă te ține buzunarul poți încerca și jucăria asta:

    http://www.mbandf.com/machines/performance-art/musicmachine3/#/intro

    Ieftină, numa’ fo douăzeci de mii de dolari dacă o găsești.

      (Citează)

  7. tricouri personalizate cu orice imagine, inclusiv star wars gasesti la http://www.360promo.ro/produse/tricouri-personalizate/

      (Citează)

  8. Salutare,
    Eu am cumparat mai demult de pe acest site https://www.ka-international.ro/stickere si am fost foarte multumit de calitatea lor. De asemenea au si o gramada de alte modele.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus