un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La Târgu Secuiesc chiar era vorba de terorism

31 Dec 2015  ·

GÂNDURI  ·

23 comentarii

Ați văzut cum stătea treaba cu “teroristul” din Târgu Secuiesc? De fapt, chiar era terorist.

Au râs mulți atunci când poliția l-a ridicat pentru că avea prea multe petarde acasă, deși au spus că au și alte dovezi că intenționa să facă ceva nasol cu ele. Cum, petarde? Nu avea și el C4 sau altceva de care să fi auzit și noi în filme?!

Ei bine, unu la mână, poți face multe cu suficiente petarde, că multe bombe mici fac una mare. Și doi, au apărut interceptările:

De 1 Decembrie … să montați vreo 20 de bucăți … cu un cronometru … vă închipuiți, tocmai când defilează … trebuie făcut în așa fel încât să se aprindă mai multe simultan … ar fi mișto să fie fum, ar fi o bombă bună … parcă văd cum se vor arunca la pământ, n-or să mai facă niciodată.

Adică exact definiția terorismului. Nu mai contează dacă ar fi fost victime sau nu sau, mai bine spus, asta contează doar când se dă sentința.

sursa: Digi24.

    23 comentarii

  1. Care va sa zica, nu sunteti de acord cu autoritatile, deci nu e terorism? Bun, atunci ce e ?

      (Citează)

  2. Stati sa vedeti cum o sa ii apere si o sa ne faca de porc oficialii maghiari. Oricum deja sunt declaratii despre politie politica si supraveghere abuziva.
    Aerul rarefiat din zona dauneaza grav neuronilor si asa putini din capul revizionistilor.

      (Citează)

  3. Era terorist pentru ca vorbea prostii la telefon … asta e dovada ? Serios ?

    Unde e bomba ?

      (Citează)

  4. Radu a devenit un pion de propaganda al DNA. Sunt probleme grave in tara asta si pe noi ne freaca un ungur cu pocnitori.

      (Citează)

    • Esti pe bune?

        (Citează)

    • Sa-ti iei 83 de “not like” pentru ca ai afirmat niste lucruri de logica elementara inseamna ca l-ai afectat pe cel dintai sponsor al postacilor. Sa fie SRI sau DNA? Cred ca SRI ca i s-au marit bugetele constant iar contabilitatea lor nu este transparenta si ar avea de unde cotiza.

        (Citează)

  5. Am observat în mai multe situații mentalitatea asta: “hahaha ușa de evacuare e încuiată cu lanțul”.. apoi plâng că nu se face nimic și că e corupție. „Ahahaha, ce fel de terorist e ăla cu 2 petarde”… până când fac o bombă artizanală din benzină și mai știu eu ce. Mentalitatea asta aduce dezastre. Dacă am lua măsurile de precauție care trebuie acum nu am mai avea discuția asta.

      (Citează)

  6. Nexxus:
    Era terorist pentru ca vorbea prostii la telefon … asta e dovada ? Serios ?

    Unde e bomba ?

    Bomba nu exista si nu a existat vreodata.

    SRI a mai arestat odata pe unu’ care facea o pomba dintr-o teava PVC si doua baterii descarcate.

    Sa tocam banii statului degeaba si sa ne angajam toate rudele, corect?

      (Citează)

  7. Deci 20 de petarde te fac terorist? Pai la noapte SRI trebuie sa aresteze juma’ de cartier!

    La Multi Ani!

      (Citează)

  8. Mihai: Bomba nu exista si nu a existat vreodata.

    SRI a mai arestat odata pe unu’ care facea o pomba dintr-o teava PVC si doua baterii descarcate.

    Sa tocam banii statului degeaba si sa ne angajam toate rudele, corect?

    Nu zic ca acei oameni sunt niste sfinti si nu planuiau nimic, sunt extremisti … dar pe acel nebun l-au prins pe 1 dec dimineata … deci bomba trebuia sa fie gata sau aproape gata atunci ca sa poate fi folosit … in comunicatele DIICOT se vorbeste de actionare prin telefon, potential de o ranii/omori oameni, deci ceva relativ sofisticat … totusi intreb unde e bomba ? sau interceptarile prin telefon sunt singura dovada ? Vor fi condamnati acei oameni pentru ca au vorbit prostii la telefon ?

      (Citează)

    • Ma frend,

      E o mica fisura in logica ta de fier , daca cineva te ameninta cu moartea ,tu stii cine e, atunci cand te duci sa reclami la Politie ce -o sa ti se zica?

      Ahh pai doar te-a amenintat , asteptam sa faca ceva si apo intervenim…

      Nu traim in Koreea de Nord , daca omul e nevinovat nu cred ca il leaga nimeni si e liber sa se intoarca la ale lui , in orice caz va avea parte de un avocat si un proces , care teoretic ar trebui sa fie corect.

        (Citează)

  9. Da,clar. asta înseamnă terorism,sa aberezi ca poți face bombe cu ceas din petarde.
    Bine că nu a zis: *ue steaua, sau ceva la telefon.

    Asta e din ciclul: Gestul contează!

      (Citează)

  10. Astia de comitatele lui Froto ar trebui sa primeasca in primul rand vreo cativa ani de parnaie pt prostie si tratament pt retard mintal grav. Si abia pe urma sa fie cercetati pt alte fapte.

      (Citează)

  11. Dupa logica asta, daca eu iti aflu numarul de telefon, te sun si zic:

    “Strașnic ascunzător de cadavre mai ești Radu. Nu cred că am fi reușit să scăpăm așa de repede de Elodia dacă nu erai tu, că lu’ berbecu ăla de Cioacă i-a căzut o mănușă din buzunar prin pădure.”

    Asta te face pe tine complice la omor și dispariția Elodiei?

      (Citează)

    • Tu și Radu faceți parte din Organizația de ucidere a Elodiei în 40 de bucatele?

        (Citează)

    • E bine ca toata lumea se pricepe la toate, toti sunt doctori, magistrati si savanti in timpul liber. Mai cititi niste almanahe despre probele in dreptul penal.

        (Citează)

  12. mircea (primul)

    01/01/2016 la 3:42 AM

    Credeam ca macar de anu nou n-o sa fiti la fel de prosti

      (Citează)

  13. Comentatorii îmi amintesc și mie de ce dreptul de a comenta la un articol ar trebui câștigat.

      (Citează)

  14. Conteaza ca era ungur sa voia sa puna bombardeaua la alti unguri. In loc sa fie arestat, trebuia incurajat. Da’ nuuu, trebuiau sa isi faca diverse servicii reclama cu marele terorist din Romania…

      (Citează)

  15. Am trecut pe-aici doar sa vad daca a mai comentat “Mihai” ceva. Sunt dezamagit.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus