un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva oferte bune de astăzi

10 Aug 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

samsung_galaxy_s6_g920_09Tableta Allview Wi10N Pro costă 799 lei, redus de la 999 lei. Rulează noul Windows 10, include tastatură detașabilă, are procesor quad-core, stocare internă 32 GB, slot microSD, ieșire microHDMI, 2 GB memorie RAM. Pare o tabletă bună la acest preț, chiar dacă nu o fi de calitatea unui Surface sau T100 Chi.

PC Garage a listat și noile plăci de bază cu chipset Z170. Aveți deci la ei procesoarele din noua generație 6xxx Skylake, plăci de bază pe soclu LGA1151 și memorie DDR4. Unele modele merg și cu DDR3, care-i mult mai ieftină. Și eMAG a listat toate plăcile Asus Z170 lansate săptămâna trecută.

Samsung Galaxy S6 la eMAG costă 2.699 lei. Un preț bun, cel mai bun din piață acum (vreo 200 de lei mai puțin decât restul, dacă exceptăm un magazin numit Badabum, care nu m-ar mira să-l cumpere de fapt tot de la eMAG) și valabil pentru toate culorile. Telefonul este excelent, luați-l cu încredere, eu sunt foarte mulțumit de al meu.

Oferte bune la routere: Asus AC87, un router excelent pentru birouri cu 10 oameni sau case unde se face mult trafic pe wireless, a scăzut din nou la preț la eMAG. Citiți review-ul meu pentru detalii. Mai este o ofertă bună la TP-Link WR1043ND, care costă doar 215 lei, un preț foarte bun pentru un router performant de apartament.

Sunt în continuare reduceri la diverse electrocasnice și la haine, încălțăminte și accesorii de toate felurile.

    5 comentarii

  1. Eu nu as recomanda WR1043ND-ul, pretul e mare pentru un rooter vechi de 3 generatii (a aparut peste el WRT3600/4700 apoi Archer-urile.
    Am doua WR1043ND inca instalate asa ca pot sa confirm fara ezitari ca Archer C2-ul cumparat anul trecut sterge cu el pe jos. Semnal mai bun, viteza dubla pe wireless.
    Si cum C2-ul coboara des spre 200lei WR1043ND-ul nu prea isi mai are rostul.

      (Citează)

  2. off: Radu, daca cumva ai idee. Acum cateva zile cei de la UPC au avut probleme cu internetul in zona mea, dupa ce au rezolvat problema prin wi-fi nu mai am viteza de 60mb decat atunci cand sunt exact langa router, daca ma departez 2 metri viteza scade la jumatate. Am testat si cu alt router, aceeasi problema. Ce poate sa fie?

      (Citează)

  3. ddr4 e fix la fel sau chiar un pic mai ieftina ca ddr3.

      (Citează)

  4. Ai facut preambul la StockBusterul ce incepe maine la emag?!?!

      (Citează)

  5. Daca esti pe generatia 4 de procesoare Core i5 sau i7, upgrade-ul este inutil, nu castigi destula performanta incat sa merite costul suplimentar.

    De asemenea am citit niste pareri care spuneau ca nu poti instala Windows 7 pe Skylake in acest moment, ceva legat de driveri si adresarea hard disk-urilor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus