un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Transport gratuit la orice comandă eMAG Supermarket, doar astăzi

22 Jul 2015  ·

GÂNDURI  ·

20 comentarii

purcari_sauvignonProfitați de o ofertă bună: doar astăzi transportul este gratuit pentru comenzile date la eMAG Supermarket. Poți comanda o bere și-ți va fi livrată acasă prin curier fără alt cost.

De obicei eMAG merge pe transport gratuit la comenzi de peste 250 de lei, în rest costă vreo 20 de lei. Carrefour Online costă 30 de lei la comenzi mici, 15 lei la comenzi de peste 150 de lei și gratuit la comenzi de peste 300 de lei.

Vezi promoțiile curente la Supermarket

Voi da și eu o comandă după-amiaza, că tot se întoarce Matilda, și prevăd că vom lua chestii de sub 50 de lei în total. Ați observat din imagine cum stau lucrurile, da? Băieții ies direct la bere, femeile întâi fac curat și apoi au parte de “seara fetelor”.

Apropo, vinul pe care-l recomandam chiar astăzi, Purcari Sauvignon 2012 matur, apare pe site. Cel puțin acela este în fotografie, sper să și ajungă acela la client, că prin text nu scrie clar din ce an este vinul și de ce tip (o greșeală, nu te poți baza pe fotografie pentru astfel de detalii). Timișoreana 7+1 costă 17 lei. Poate aveți nevoie și de alte chestii non-alimentare, de exemplu cremă de protecție solară.


Tot la eMAG a început Fashion Summer Sale, o perioadă de reduceri la haine, încălțăminte și accesorii pentru ambele sexe. Au preturi bune pentru tot felul de chestii, inclusiv rochii pentru ocazii speciale, mai ales că e sezonul nunților, iar la bărbați cămășile încep de la 26 lei.

Descoperă ofertele Fashion Summer Sale

fashion_summer_sale

    20 comentarii

  1. Directorul Emag tocmai a fost schimbat. Scartaie cam rau barca.

      (Citează)

    • De fapt directorul eMAG a plecat acum câteva luni și ieri a fost numit unul nou pe postul vacant.

      Magazinul se întinde în piețe mari, preia Fashion Days, crește la toți indicatorii; cum s-ar spune, scârțâie barca.

        (Citează)

  2. Tocmai ce am comentat la articolul “Cum să hrănești 9 miliarde de oameni: cifrele sumbre despre viitorul agriculturii”. Acolo acuzi lumea ca ar consuma prea mult, in timp ce tu promovezi/incurajezi zilnic consumul prin intermediul acestui blog (ex. articolul de fata). Miroase deja a ipocrizie..

      (Citează)

    • Trăiești pe altă lume. N-am acuzat pe nimeni că ar consuma prea mult, am arătat niște statistici care spun cât de mult risipim.

      Consumul e bun. Risipa e rea. Simplu?

      Eu risipesc foarte mult, într-adevăr, încercăm să corectăm asta de ceva vreme, dar tot aruncăm diverse alimente pe care nu le mai mâncăm. Problema este și una de cantități. de multe ori sunt forțat să cumpăr mai multe decât am nevoie pentru că nu există unități mai mici de împachetare.

        (Citează)

  3. nwradu:
    De fapt directorul eMAG a plecat acum câteva luni și ieri a fost numit unul nou pe postul vacant.

    Magazinul se întinde în piețe mari, preia Fashion Days, crește la toți indicatorii; cum s-ar spune, scârțâie barca.

    au fost altii care s-au intins si mai tare, dupa care au facut implozie. ofertele si promotiile emag sunt o umbra palida a ceea ce era acum 2-3 ani.

      (Citează)

  4. nwradu:
    Consumul e bun. Risipa e rea. Simplu?

    Deci risipa nu e buna dar in schimb consumul e bun mai ales atunci cand el aduce profit. Am dedus corect?

    Risipim deoarece cumparam prea mult. Cumparam prea mult manipulati fiind de o armata de specialisti in marketing si publicitate, indivizi care pe toate canalele media (tv, radio, online etc) ne trasmit zilnic acelasi mesaj impachetat sub diferite forme: BUY MORE! Iar tu si altii ca tine sunteti doar niste pioni ai acestei masinarii de vanzari. Nu am nimic cu persoana ta, ti-am zis asta si cu alta ocazie, dar incearca sa nu mai emiti pareri despre consum si risipa de resurse naturale pe acest blog atat timp cat tu incurajezi consumul dintr-un interes personal (profit/share).
    Iar daca te-am facut ipocrit asta nu inseamna ca eu as fi un sfant, am si eu ipocriziile mele, fii fara grija :)

      (Citează)

  5. nwradu:

    Consumul e bun. Risipa e rea. Simplu?

    Deci risipa nu e buna dar in schimb consumul e bun mai ales atunci cand el aduce profit. Am dedus corect?

    Poate ma lamuresti si pe mine de ce mi se duc comentariile in spam? Nu am folosit niciun fel de cuvinte “suspecte” si cu toate astea am deja doua comentarii care se afla in moderare.

      (Citează)

    • gigi: Deci risipa nu e buna dar in schimb consumul e bun mai ales atunci cand el aduce profit. Am dedus corect?

      Consumul e baza societății, dar e important să cumperi doar cât poți consuma la rândul tău, că altfei tu dai bani în plus degeaba, iar mâncarea aruncată se descompune nasol.

      gigi: Poate ma lamuresti si pe mine de ce mi se duc comentariile in spam? Nu am folosit niciun fel de cuvinte “suspecte” si cu toate astea am deja doua comentarii care se afla in moderare.

      De la “manipulați”, bănuiala mea. Așa funcționează sistemul.

        (Citează)

  6. Iti zic eu maine, cand imi vine comanda, daca e 2012 purcari-ul ala :)

      (Citează)

    • Din pacate nu e din 2012, ci 2014, deci poza e pusa la oha. Ma rog, nici in descriere nu zicea ca e maturat si 2012, deci sunt acoperiti.

      Partea buna e ca produsele au venit ambalate foarte frumos, chiar ma intrebam cum imi aduc 5 sticle intr-un colet. De fapt au fost doua colete, blindate cu punga cu bule, si sticlele protejate.

      http://i.imgur.com/z1Exqoq.jpg

        (Citează)

    • Nasol. Fă-le o sesizare totuși, măcar să corecteze lucrurile.
      Da, e exces de împachetare la eMAG, dar mai bine așa decât să se spargă.

        (Citează)

  7. Am dat și eu o comandă azi! Sper să nu mă coste transportul și să nu fie expirate!
    Aveam nevoie de niște zahăr și în cantități mari, vreo 10-20 kg și am mai găsit câte ceva pe acolo. În total cam 100 lei mă costă comanda! Înainte și după finalizare scrie transport gratuit până la domiciliu!

      (Citează)

  8. Comand vreo zece baxuri de apa pentru vecina de la 4? Ma omoara curierul :)

      (Citează)

  9. mircea (primul)

    22/07/2015 la 8:06 PM

    comandati, ca e gratis. Eu as avea nevoie se un pachet de vata, dar mi-e greu sa o car. Am un comm in moderare. Poate mi-l aduce emagu

      (Citează)

  10. gogu:
    Comand vreo zece baxuri de apa pentru vecina de la 4? Ma omoara curierul :)

    Dacă prețul e bun, nu pot să car, transportul e gratuit… De ce să nu iau?! Și-mi mai doream să mai mănânc chips-uri mov, alea-s la București și mă costă trenul până acolo, 10 lei pachetul…
    Așa am pus 10 kg zahăr, 1 bax cu bere, o cafea, chips-urile, 5 plicuri cu ceai și niște AriZona că e 4,99 lei. Am vrut și oreo cu ciocolată, dar am renunțat la ele momentan

      (Citează)

    • A venit devreme comanda azi! Din București, întreagă, produse în termen, exact ce am cerut și cât am cerut, perfectă! N-am ce reproșa, nota 10+ pentru serviciile prestate! A fost prima comandă făcută din supermarket. Aș fi luat și niște înghețată și alte produse de la frigider, dar nu livrează la Brașov acelea!

        (Citează)

  11. Am facut, oricum cred ca e bun si asta din 2014, il incerc cat de curand.

    Despre impachetare da, doar cuvinte de lauda, am ramas impresionat.

      (Citează)

  12. nwradu:
    Nasol. Fă-le o sesizare totuși, măcar să corecteze lucrurile.
    Da, e exces de împachetare la eMAG, dar mai bine așa decât să se spargă.

    M-a sunat astazi cineva din partea emag, si-a cerut scuze si a zis ca imi pot returna banii daca mai am sticlele neincepute. Au zis ca au remediat poza, nu mai apare 2012 (nu mai apare deloc anul acum).

    Nu mai am sticlele neincepute, a fost bun si ala din 2014, i-am multumit si eu frumos pentru efort :D

      (Citează)

  13. Si sa nu uit, un voucher de 20 de lei pentru cumparaturi viitoare.

    Frumos, poate nu mai iau de la Metro, iau de la ei vinuri, daca tot nu avem Mega Image prin Tg. Mures.

    radub: M-a sunat astazi cineva din partea emag, si-a cerut scuze si a zis ca imi pot returna banii daca mai am sticlele neincepute. Au zis ca au remediat poza, nu mai apare 2012 (nu mai apare deloc anul acum).

    Nu mai am sticlele neincepute, a fost bun si ala din 2014, i-am multumit si eu frumos pentru efort :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus