un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Batman vs Superman, un nou trailer lung

12 Jul 2015  ·

GÂNDURI  ·

28 comentarii

Mi s-ar părea normal ca dintr-un trailer să înțelegi totuși subiectul unui film. M-am uitat de două ori la trailerul pentru viitorul Batman vs Superman: Dawn of Justice și n-am înțeles nimic. Se bat între ei? Se bat și cu Lex Luthor? Ce-i cu Femeia Fantastică acolo? Ea cu cine ține? Superman are nevoie de avocați?

Sunt un pic sceptic privitor la acest film. Noul Superman mi-a plăcut foarte mult, a avut acțiune de nota 10 și un Superman modern, normal, nu un romantic cu chiloții peste pantaloni. Dar acum vine Ben Affleck în rolul lui Batman și mi se pare că nu se potrivește deloc, Affleck nu are față de dur, ci de comedii romantice și roluri în care este chinuit ca-n Gone Girl. Plus că a semnat pentru încă un film Batman, în afară de acesta, Christian Bale părăsind de tot acest rol.

Iată noul trailer, prezentat recent la marele Comic-Con. Filmul apare pe 25 martie 2016 și cu siguranță îl voi vedea (mi-o închipui acum pe Matilda dându-și ochii peste cap atât de tare încât cred c-a văzut și în spate), dar sper să nu mă dezamăgească. Plus că, realist vorbind (haha), ce șansă poate avea Batman împotriva lui Superman?

    28 comentarii

  1. mircea (primul)

    12/07/2015 la 8:18 AM

    Mie mi se pare din trailer un film care vrea sa trateze 1734 de teme si firuri narative si o sa dezamageasca la tot in afara de efecte.

      (Citează)

  2. Este, cu siguranță, un film făcut pentru box office. Chiar dacă există mai multe firuri narative, este de înțeles. Sunt doi oameni care au lucrat la scenariu, dintre care doar unul este legat cu adevărat de filmele cu supereroi, iar celălalt e doar scriitorul scenariilor pentru Argo și Heights. Orice ar fi, oamenii îl vor vedea și, probabil, va intra în ceva topuri pentru vizionări.

      (Citează)

  3. Eu am inteles ca lex ii face sa se razboiasca intre ei …….. si femeia clar e cu superman……….. foarte greu !

      (Citează)

  4. Vorbesti serios? Superman nu poate castiga niciodata in fata lui Batman. Pentru ca unul este puternic fizic iar celalalt este puternic intelectual. Superman nu va putea niciodata sa fie mai inteligent decat Batman si sa ii dejoace planurile.

    Diferenta intre ei este ca Batman nu poate fi oprit, nu poate fi tinut jos, nu are limite. Iar Superman este limitat in puterea lui, este limitat la ea si este limitat de ea.

      (Citează)

  5. Credeam ca doar eu am trait cu impresia ca nu inteleg nimic din trailere.

      (Citează)

  6. nwradu:
    Sigur n-ai încurcat numele între ele?

    Depinde dupa ce comics / filme / animatii te iei . In unele Superman pe langa ca e puternic are si o inteligenta de geniu . In comics el traieste mai mult ca restul personajelor din justice league , iar la un momente dat chiar pleaca in univers unde devine un Zeu in toata regula .

    http://superman.wikia.com/wiki/Superman_Prime_(One_Million)

      (Citează)

  7. Pai aici e toata chintesenta, tot fun-ul ca sa zic asa:
    DC Comics vs Marvel, sa vedem acum care pe care?

    Stiu ca asta a fost o intrebare care ne-a urmarit toata copilaira: care e mai tare, Batman sau Superman?

    Cred ca nu am fost singurii, mai ales ca la vremea aia in Romania abia intrase cartoon network.

    Tare sunt curios care vor fi abordarile pentru cei doi super eroi, ca sa satisfaca pe deplin ambele tabere de fani.
    Abia astept sa vad cum se vor mixa cele doua universuri intr-un singur film. O sa fie un challenge serios, cred ca abia asteapta fanii sa desfiinteze fiecare particica a povestii :)

      (Citează)

  8. vladutz: Pai aici e toata chintesenta, tot fun-ul ca sa zic asa:DC Comics vs Marvel, sa vedem acum care pe care?Stiu ca asta a fost o intrebare care ne-a urmarit toata copilaira: care e mai tare, Batman sau Superman?Cred ca nu am fost singurii, mai ales ca la vremea aia in Romania abia intrase cartoon network.Tare sunt curios care vor fi abordarile pentru cei doi super eroi, ca sa satisfaca pe deplin ambele tabere de fani.Abia astept sa vad cum se vor mixa cele doua universuri intr-un singur film. O sa fie un challenge serios, cred ca abia asteapta fanii sa desfiinteze fiecare particica a povestii :)

    Mda, am incurcat supereroii :)
    Nu sunt un fan al genului se vede, ca nu stiu care sunt la Marvel si care sunt la DC Comics.
    In tot cazul, intrebarea “care e mai tare” dateaza de foarte mult timp si abia astept sa aflu un raspuns :)

      (Citează)

  9. Eh, nimemi nu castiga. La sfarsit se vor impaca. Cu un sarut pasional, de comedii romantice, ca are Ben experienta.

      (Citează)

  10. nwradu:
    Sigur n-ai încurcat numele între ele?

    @radu nu, nu le-a incurcat. Sunt mai multe variante in universul dc in care batman ii bate pe toti cei din justice league, nu doar pe superman. Ideea la baza e ca bruce stie cat de periculosi sunt fiecare daca isi pierd mintile si are cate un plan de a-i neutraliza pe toti. Sunt si 2 filme animate pe tema asta, unu e batman: the dark knight returns part 2 pe care e si bazat in mare parte filmu acesta (cu un batman batran si bulky, superman intrat in dizgratie, armura lu bats) si mai este justice league: doom

      (Citează)

    • Exact! Batman este singurul om, nu are nici un fel de puteri si are pregatit pentru fiecare cate un plan pentru a-i neutraliza in caz ca o iau pe miriste.

        (Citează)

  11. radu, daca nu ai fi un blogger care citeste doar titluri si face postari dupa ele, ti-ai fi dat seama ca problema lui batman cu superman e din primul film, cand se vedea evident ca superman a distrus cateva din cladirile Wayne Inudstries. Uita-te in trailerul nou ca se vede cum se uita bruce wayne la o stire dintr-un ziar cu titlu asta…. dar na, te-ai uitat de doua ori deja si tot degeaba ai facut-o.

    nu iti mai da cu parerea despre filme, pentru ca esti slab si nici macar nu te uiti atent la trailere.

      (Citează)

    • Dude, faza cu distrugerea clădirilor a fost clară pentru toată lumea. Aia e explicația pentru copiii de clasa a 2-a care se duc la film, “i-a distrus clădirea”.

      Eu întrebam ceva mai mult decât asta, anume ce rost are lupta dintre cei doi și faptul că o astfel de intrigă puerilă poate produce un film prost. Dacă tu te-ai oprit la “păi a căzut clădirea”… ok, vei fi foarte fericit la acest film. Î

      Altfel, putem face și Hulk vs Jean Grey, găsim noi un motiv. La un moment dat Hulk a călcat pe poșeta ei preferată – this means war!

        (Citează)

    • Din poze nu pare slab. Ba dimpotriva !!

        (Citează)

  12. ii da cu batarangu de kriptonita in cap si aia e

    #teamjacob ftw … oh wait

      (Citează)

  13. Trailerul are tot ce e mai prost la Hollywood: idei bombastice, eroi-statui, pretentii. Credeam ca au tras concluzii din box-office-ul Avengers 2 si Gardienii Galaxiei, si anume ca oamenii vor limbaj obisnuit, caractere care se arata tocmai cand se ciocnesc unele de altele, fun.

    Daca filmul e ca trailerul o sa fie un mare fas.

      (Citează)

  14. Un articol dedicat pe tema de ce este Batman mai bun decat Superman
    http://www.cracked.com/blog/7-ways-batman-objectively-better-than-superman/

      (Citează)

  15. mircea (al treilea)

    12/07/2015 la 9:52 PM

    Putea fi mai rău în rolul lui Batman: Chaning Tatum.

    Și l-am văzut pe acolo pe Jeremy Irons ceea ce este totuși o oareșicare garanție de calitate a story-ului.

      (Citează)

  16. Actually comics wise este destul de bine explicata problema lui Batman cu toti superhumans si Superman printre ei ;) Si chiar in trailler iti arata de vreo 2-3 ori ;) Plus problema lui existentiala cu omorat oameni…

      (Citează)

  17. Ii face Lex Luthor un pistol cu gloante de kryptonite si e gata superman, altfel spus … L-a facut om :D

      (Citează)

  18. Credeam ca au tras concluzii din box-office-ul Avengers 2 si Gardienii Galaxiei

    Gardienii
    $774,176,600 (Worldwide) (28 February 2015)

      (Citează)

  19. Din cate am inteles eu, Batman trebuie sa il opreasca pe Superman pentru ca acesta are puterea de a distruge tot Pamantul.

      (Citează)

  20. Dupa ce Afleck a distrus un personaj orb ca si liliacul, acum e pus pe distrugerea chiar a liliacului. Nasol.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus