un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Electronic Beats este un nou festival de muzică în București (update: cine și unde)

9 Jul 2015  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

afis_electronic_beatsUpdate: iată ce lineup are festivalul și unde se desfășoară, fiind împărțit între 4 cluburi în cele două zile:

Vineri 2 octombrie @ Atelierul De Productie [Capacitate: 1000]
Brandt Brauer Frick cu Beaver Sheppard, Tany Auclair și Josa Peit
Francesca Lombardo
Ten Fé

Vineri 2 octombrie @ Guesthouse [Capacitate: 600]
DJ Hell
Weval
Alexandra

Sâmbătă 3 octombrie @ Studio Martin [Capacitate: 500]
Totally Enormous Extinct Dinosaurs (DJ Set)
Max Graef + Kickflip Mike Live
MissI

Sâmbătă 3 octombrie @ Control [Capacitate: 400]
Hudson Mohawke
Actress
Monty Clunk

Detalii despre artiști și bilete găsiți pe site-ul oficial electronicbeats.net.

Mai jos este articolul original.


 

Telekom încearcă piața festivalurilor de muzică printr-un concept nou în România, Electronic Beats City Festival, care va avea loc pe 2-3 octombrie 2015. Festivalul va trece anul acesta și prin Podgorica – Muntenegru (04-05 septembrie), Budapesta – Ungaria (16-17 octombrie) și Zagreb – Croația (06-07 noiembrie).

Deocamdată nu se cunosc artiștii, dar se promit două zile de muzică live. Stați cu ochii pe electronicbeats.net pentru locație, artiști și prețuri.

La capitolul “festivaluri și operatori telecom”, vă reamintesc că Vodafone a oprit Best’Fest, Orange organizează Summer Well (cu ediția 2015 având loc pe 8-9 august tot la Domeniile Știrbei de lângă București – formațiile din acest an nu-mi spun multe, dar le-am ascultat pe playlist-ul special din Deezer și sună foarte bine), iar Telekom nu avea nimic în portofoliu (ca festival, altminteri sunt sponsor principal la Robbie Williams). Asta se schimbă acum cu Electronic Beats.

Pe partea de muzică electronică, regele de anul acesta rămâne Untold Festival între 30 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca. Armin van Buuren, Avicii, David Guetta, Dimitri Vegas, ATB, Fedde Le Grand, Lost Frequencies, John Digweed, Lee Burridge, Sasha, Satoshi Tomiie și vreo 40 alții, toți nume mari din domeniu. E incredibil ce se întâmplă acolo.

Electronic_Beats_Festival

    8 comentarii

  1. LEE BURRIGDE -ai mancat o litera

      (Citează)

  2. Distractie mai mare este la Sunwaves din Mamaia sau Waha

      (Citează)

  3. Guetta vine cu mix-ul inregistrat pe cd sau pe stick? Intreb asa de curiozitate.

      (Citează)

  4. Urmează RCS&RDS/Digi cu ceva festival…

      (Citează)

  5. WuTang.
    Nasol ca 1. Cluj 2. Nevasta 3. Copil.
    Imbatranim :)

      (Citează)

  6. Ce bine e sa dai bani pt un post in iulie pt un event in octombrie, sa nu mai faci followup iar pe blogger sa il doara in turul pantalonilor .

    Anyway Brandt Brauer Frick au rupt… ff buni, public din ro deloc, plin de nemti. Nu stim muzica si nici nu ne intereseaza!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus