un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Astă seară, la ora 20, trebuie să fii pe site-ul Flanco

15 Jul 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

Iulie devine clar luna reducerilor. Tocmai am fost informat că Flanco organizează Discount Night chiar astăzi, începând cu ora 20:00 și până mâine, 16 iulie, la ora 8 dimineață. Așteptați-vă la reduceri de preț ce pot ajunge la 65% și profitați de timpul rămas pentru a vă face cont pe site-ul Flanco.ro.

Ca exemplu, mi s-a spus că un SSD va costa 149 de lei, iar pentru iPhone 6 se promite o reducere de preț, deși au fost misterioși în legătură cu valoarea acesteia. Va trebui să așteptăm ora 20 pentru a vedea exact ce și cum. Eu voi fi pe recepție după ce ni s-a stricat aspiratorul (după cum am observat din proprie experiență, dacă tragi cu el prea mult glet și praf rezultat din găurirea pereților, acesta trece prin filtre și înfundă motorul, iar în ultimele luni aspiratorul a devenit neutilizabil), iar de la Flanco mă aștept la o ofertă bogată de electrocasnice. Și dacă o fi și un televizor de 40 de inchi ieftin, cu atât mai bine.

flanco_discount_night


Articolul face parte din campania de promovare a Flanco Discount Night.

    12 comentarii

  1. Iau și eu un SSD la 150 de lei. La câte promoții sunt în ultima vreme, merge să mai verific încă una.

      (Citează)

  2. Pentru problema ta, cred ca ar fi ok un aspirator cu filtrare prin apa, ca acesta:
    http://www.cel.ro/aspiratoare/aspirator-cu-filtrare-prin-apa-studio-casa-hepatech-aqua-l/?utm_source=price-ro

    Il am de 2 ani si functioneaza ireprosabil. Da, e chinezarie, si avand in vedere ca i-a expirat garantia de vrei 2 luni, astept sa-si dea duhul :)
    Cert e ca trage bine, se spala intr-un minut si se lasa la uscat cateva ore. Nu mai ai teraba cu praf, saci si alti draci. Si mai ales… nu prea-ti pasa ce aspiri.

      (Citează)

    • Nu, am avut cu apă, mi s-a părut groaznic. Este foarte greu, îți piere cheful de transportat prin casă, plus că începe să miroasă urât.

        (Citează)

  3. Nu e luna reducerilor? E luna in care nu mai merg vanzarile. Sa vezi black, weekend, night, demolarea, distrugerea, mucificarea preturilor in luna august

      (Citează)

  4. Frate, nu-ți luași televizor acu’ câteva săptămâni, de la Megamall?

      (Citează)

  5. nu ma pricep eu cine stie ce la aspiratoare, dar molozul ala nu ar fi trebuit sa se opreasca in filtrul hepa inainte de a ajunge la motor?

      (Citează)

    • O fi trebuit, dar cert este că s-a bușit de când am început să aspirăm după renovare. Zilele trecute, cu recipientul și filtrele spălate și curate, a tras 5 minute, apoi nu mai avea putere de loc.

      Motorul, în schimb, se încălzește de zici că ia foc. Am încercat să-l montez, să-l curăț, și nu știu cum, nu are șuruburi, nu are cleme aparente, poate trebuie forțat cu scule speciale băgate cine știe pe unde, dar nu am avut. Am tras cât am putut la loc, aproape i-am rupt carcasa, n-am rezolvat nimic.

        (Citează)

  6. Nu văd nici un acumulator extern în oferta lor…

      (Citează)

  7. Se lasa cu cumparaturi !!

      (Citează)

  8. Roxana:
    Și îl dai cu tv de 40″ și electrocasnice noi? Ce zonă și cât e chiria?

    De parca tu chiar ai vrea sa inchiriezi… Ti-am mai vazut atitudinea asta si prin alte locuri :).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus