un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pizza Hut și noul meniu american de burgeri, coaste și altele

12 Jun 2015  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Pizza Hut face un experiment interesant în restaurantul de la Universitate, introducând un meniu american pe lângă cel uzual de pizza, paste și restul. Au modificat bucătăria, au adus utilaje suplimentare, au pregătit bucătarii și noul meniu vă așteaptă până în toamnă și poate și după aceea. Îl puteți consulta în întregime pe site-ul oficial.

Am fost la prezentarea meniului. Am întârziat, așa că aperitive am fotografiat în farfuriile altora și nu știu cum sunt, dar par platouri specifice american dining de aripioare, strips, inele de ceapă, creveți pane și ceva bruschete.

Am mâncat un Bacon Cheeseburger de 22,9 lei, care conține vită ușor condimentată, două felii de brânză Cheddar, bacon, salată iceberg, roșii, ceapă și cartofi prăjiți ca garnitură.
pizza_hut_american_4_bacon_burgerpizza_hut_american_5_bacon_burger

Burgerul e bun, chiar dacă nu ceva special precum caut în Turul Burgerilor. Baconul este gustos, grosuț, chifla, deși fără un aspect foarte special, este subțire exact cum trebuie, iar singurul lucru pe care l-aș dori modificat este grosimea cărnii. O chiftea mai groasă este mai suculentă și o poți face mai ușor mediu, pe când la 1 cm grosime se transformă din mediu în well done în 5 secunde dacă e lăsată prea mult pe grătar. Nu are nici un sos, dar nu i-am simțit lipsa, iar dacă doriți le puteți comanda suplimentar.

La banii săi, e chiar ok, printre cele mai ieftine din București. Mai au un Hut Burger, la 24,9 lei, care este făcut cu ingrediente de pizza, adică pe lângă vită mai are și sos de roșii, salam pepperoni și brânză mozzarella. E de încercat și el.

Coastele vi le recomand fără nici un regret (decât al caloriilor, poate). Sunt din cele unse cu sos barbeque probabil și cu miere, că se simțeau un pic caramelizate, și sunt stilul well done, cu carne “țeapănă” ce nu cade singură de pe os, ci trebuie să le iei cu mâna și să le rozi. Au fost gustoase. Porția e mai mare decât vedeți în fotografie; am gustat din ea alături de Corina și Eftimie, iar o bucată fusese deja tăiată.
pizza_hut_american_7_bbq_coastepizza_hut_american_8_bbq_coaste

Cheesecake n-am mâncat, iar porția mi s-a părut mică, dar costă 12 lei, așa că e ok. Cookie dough sună ceva mai bine, un blat cald cu ciocolată, servit cu înghețată și sos de fructe. Meniul include bere Budweiser și Corona, dar puteți lua și Tuborg sau Carlsberg din meniul uzual. Mai vedeți acolo Cobb Salad, inele de calamar, bruschete cu somon, quesadilla și aripioare.
pizza_hut_american_6_cheeseburger

    18 comentarii

  1. Coastele la ce preț?

      (Citează)

  2. georgica33:
    Coastele la ce preț?

    Ce ar fi sa intri pe site-ul pus de Radu si sa incetezi in a fi lenes. Poate asa ai afla cat costa coastele

      (Citează)

  3. am încercat cheeseburger-ul și mi s-a părut trist

      (Citează)

  4. Pentru amatori, coaste bune gasiti la Kaufland, sunt cu sos bbq, deja marinate, miere, zahar brun. Delicioase pe gratar sau cuptor.

      (Citează)

  5. cand ma uit la pozele astea vad numai semipreparate…. chiar nu mai foloseste nimeni produse proaspete?

      (Citează)

  6. Cartofi congelati in peleme…

      (Citează)

  7. Deci mi-ai facut o pofta de mancare… Am dat o fuga pana in bucatarie cand am vazut postare, mititei sunt irezistibili!

      (Citează)

  8. Nu te supăra pe mine, dar ăla nu e bacon, e ceva mezel ieftin care nu își are deloc locul acolo. Pe cât de bune sunt pizzele la Pizza Hut, pe atât de neapetisant arată hamburgerul ăla care pare mai degrabă la nivel de shaormerie de la colț, nu de restaurant cu servire.

      (Citează)

  9. Flo:
    Nu te supăra pe mine, dar ăla nu e bacon, e ceva mezel ieftin care nu își are deloc locul acolo. Pe cât de bune sunt pizzele la Pizza Hut, pe atât de neapetisant arată hamburgerul ăla care pare mai degrabă la nivel de shaormerie de la colț, nu de restaurant cu servire.

    bacon romanesc: kaizer.

      (Citează)

  10. deplictis:
    cand ma uit la pozele astea vad numai semipreparate…. chiar nu mai foloseste nimeni produse proaspete?

    ce nu se vede in poze ar fi glutamatul de sodiu dar si alte ingrediente artificiale :D

      (Citează)

  11. deplictis:
    cand ma uit la pozele astea vad numai semipreparate…. chiar nu mai foloseste nimeni produse proaspete?

    Ba da, le identifici dupa pret.

      (Citează)

  12. ultima data cand am fost la pizza hut am asteptat:
    – aprox. 10 min pana a venit cineva sa ne intrebe daca vrem ceva. restauratul era gol, dar era deja ora 11.30. Iulius mall timisoara
    – aprox. 20 (douazeci) min. pana a venit sa ne aduca bauturile (niste amarate de limonade)
    – aprox. 30 (treizeci) min. pana a venit comanda. subliniez ca nu mai erau alti clienti, sa zici ca sunt supra-solicitati.
    plus, eram cu unul din copii, care murea de foame dupa o pizza…si care ma intreba la fiecare minut: cand mancam?

      (Citează)

  13. Cica ala e bacon =))) astia ne cred idioti de-a binelea =)))))))))))))))))))))))) Mai bine spuneau ca`i parizer ca acelasi lucru era.

      (Citează)

  14. Revin cu alt comentariu, daca vroiau coaste in stil american erau musai sa cada dupa oase, intai coapte la cuptor, si dupa date cu putin sos/ceva si puse de rumeneala la gratar. ce e acolo sunt coaste obosite din comert la 18 lei kilu (eventual gata marinate) puse pe un gratar la fel de obosit, si pentru care cer sunt sigur peste 25 RON o portie (500 GR maxim)

      (Citează)

  15. Flo:
    Nu te supăra pe mine, dar ăla nu e bacon, e ceva mezel ieftin care nu își are deloc locul acolo. Pe cât de bune sunt pizzele la Pizza Hut, pe atât de neapetisant arată hamburgerul ăla care pare mai degrabă la nivel de shaormerie de la colț, nu de restaurant cu servire.

    Cum sa spui ca pizzele de la ei sunt bune? Cred ca tu n-ai încercat una de la mama ei.

      (Citează)

  16. Bb: Cum sa spui ca pizzele de la ei sunt bune?Cred ca tu n-ai încercat una de la mama ei.

    Cea mai proastă pizza din viața mea am mâncat-o în Roma, probabil asta e mama ei la care te referi. Gusturile nu se discută, iar dacă spun că îmi place pizza de la Pizza Hut nu e cazul să o iei tu personal decât dacă ești cumva liderul sindical al “Pizzerilor de la mama ei” :)

      (Citează)

  17. Sunt un mare fan costițe..din poza aia chiar arata fenomenal de gustoase..sper sa am timp zilele astea sa fac.. sau macar sa am timp de restaurant..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus