un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Telekom oferă bilete la Robbie Williams cumpărătorilor de SGS 6

11 May 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Telekom a lansat o ofertă promoțională chiar mișto: cumperi de la ei un telefon Galaxy S6 sau S6 Edge împreună cu un abonament nou (sau prelungești un abonament existent) și primești două bilete la concertul Robbie Williams din 17 iulie. Detalii în pagina oficială a promoției.

Atenție că treaba este valabilă pentru primii 1250 de oameni ce fac achiziția și până pe 5 iunie, deși probabil că numărul maxim se va atinge mult mai rapid. Și e frumos din partea lor că dau 2 bilete fiecărui cumpărător, nu doar unul.

Acum, partea amuzantă: în toată comunicarea Telekom, nu se spune nicăieri că ar fi vorba de Robbie Williams (dar el e, e sigură treaba), peste tot utilizându-se termenul “concertul anului”. Nu fotografii cu vedeta, nu text, nimic. Ca să mă credeți, iată emailul primit pe adresa redacției:

Telekom Romania lansează astăzi campania promoţională prin care fiecare client persoană fizică care achiziţionează un telefon Samsung Galaxy S6 sau S6 Edge împreună cu un abonament nou sau prelungit primeşte bonus câte două bilete la evenimentul muzical al anului, care va avea loc în Bucureşti, pe 17 iulie.

Abonamentele pot fi încheiate sau prelungite în orice magazin Telekom sau al partenerilor, sau pe www.telekom.ro până pe 5 iunie, inclusiv.

Comunicatul de presă este la fel, spune “La Telekom, noul Samsung Galaxy S6 vine cu două bilete la concertul anului în România“, apoi include fraza “Clienţii care achiziţionează un Samsung Galaxy S6 sau S6 Edge împreună cu un abonament nou sau prelungit primesc câte două bilete la evenimentul muzical al anului“. Nici site-ul din linkul de mai sus nu spune nimic despre Robbie Williams, singura mențiune a numelui fiind în regulament, unde nu o mai poți da întoarsă. Până în acel moment, poate că Telekom considera “concertul anului de pe 17 iulie” recitalul ținut de trupa Vama în vreun club din Mamaia.

Mi-a fost lene să întreb care-i motivul exact, dar probabil că nu se poate face reclamă cu numele lui Robbie Williams fără să-i mai plătești și acestuia încă un purcoi de bani sau alte drepturi. Asta e ridicol, având în vedere că Telekom deja este sponsor principal al concertului și oricum îi dau un purcoi de bani, dar după cum se vede asta nu-ți cumpără și dreptul de a-ți asocia sigla și ofertele cu imaginea vedetei sau măcar să te lauzi în comunicat că ești sponsor al concertului și să-i spui pe nume.


O altă chestie mișto anunțată astăzi este că, indiferent de operatorul utilizat, dacă vă faceți cont pe Airbnb (platformă internațională de găsit cazare privată în diverse țări) prin intermediul paginii dedicate Telekom primiți 30 de euro discount la următoarea rezervare, un bonus foarte bun.

Sper sa nu vină acum R.W. la mine și să-mi ceară să-i scot numele din titlu și articol.

    9 comentarii

  1. De mentionat ca Telekom are cele mai proaste oferte la abonamente. Cred ca o sa iau si eu un S6, dar de la Orange, mi se par ca au cele mai ok preturi. Plus ca deja am cartela de aproape 2 ani si nu am avut probleme cu ei sau cu semnalul.

      (Citează)

  2. 50 de euro la un abonament la care am cam aceleasi chestii ca la abonamentul de 4 euro de la DIGI? ahahahahhahhaaaha

      (Citează)

  3. gogu:
    50 de euro la un abonament la care am cam aceleasi chestii ca la abonamentul de 4 euro de la DIGI? ahahahahhahhaaaha

    Nu te-ai săturat să tot zici asta?

      (Citează)

  4. nwradu: Nu te-ai săturat să tot zici asta?

    De ce sa se sature? Las’ sa spuna mereu, sa nu ne mai inghesuim sa dam bani unor firme straine uriase, digi e o firma din Romania care s-a pus cu aia mari, si ar fi bine sa aiba succes.

      (Citează)

  5. @Bebe: Am luat eu un S6 de la Vodafone cu portare de pe Orange PrePay. Cam 2300 lei telefonul cu abonament de 15 euro/luna (nelimitat voce+sms, 2GB internet)

      (Citează)

  6. Astia ar face orice numai de semnal nu s-ar ocupa…
    Ca eu , care vorbesc jumatate afara pe geam ca sa ma inteleg cu oamenii ( ca n-am semnal decent in birou) as vrea acum sa-mi prelumgesc abonamentul la ei fie chiar si pt un bilet la concert…

      (Citează)

  7. În funcţie de zonă există probleme cu semnalul la orice operator. Eu am probleme la Orange, şi persistă în anumite zone de ani buni (prin zonă mă refer la o arie relativ mică din Bucureşti, o anumită cameră de ex. dintr-o clădire, nu o zonă a ţării).

      (Citează)

  8. Astia de la telekom mi-au dat de furca mai mereu. Nu spun, au servicii ok insa au preturile cam piperate. Incearca si ei sa-si faca reclama pe ici pe colo. Nu spun ca nu este o firma buna, ba chiar una din cele mai bune intelecomunicatii din Romania, dar pe mine ma deranjeaza strict preturile lor.

      (Citează)

  9. Eu mi-am luat un Galaxy S6 G920 32GB de la Orange Romania si il folosesc acum pe T-Mobile :) Multumiri: http://www.decodare.info

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus