un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La primul magazin Marks & Spencer Food din România

12 May 2015  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

S-a deschis un magazin Marks & Spencer Food în București, iar peste două zile urmează și al doilea, în Mega Mall. Acesta, primul, este în Plaza România.

Cei care au fost prin Anglia știu că acolo Marks & Spencer vinde nu doar haine (capitol la care sunt unul dintre magazinele mele preferate), ci au și o rețea foarte mare de supermarketuri. Nu pot decât să mă bucur că au venit cu ele și în România, aducând diverse delicatese britanice aici.

Așadar, după 14 mai îi găsiți în noul Mega Mall din Pantelimon, lângă Arena Națională, dar și în Plaza România, unde urcați la etajul 1, treceți de fantoma cumpărătorilor de altădată, de spațiile închise și de scaieții purtați de vânt pe culoarele mall-ului (era cam gol sâmbătă, când am fost eu acolo) și veți găsi un Marks & Spencer mare și nou, cu haine și mâncare.

Alimentara este destul de mică, dar toate produsele sunt marca lor proprie și includ diverse chutney-uri, dulcețuri, ceaiuri, bomboane de ciocolată, jeleuri, napolitane, vinuri din toată lumea, paste făinoase, miere, biscuiți, o tonă de diverse chipsuri, sosuri, muștar și altele. Mai jos câteva fotografii făcute pe ascuns acolo.

Noi am plecat cu un chutney de ceapă caramelizată din care am mâncat deja jumătate la un pui cu mazăre și o dulceață de grapefruit roșu pe care o voi gusta atunci când unul dintre noi va ceda primul și va face clătite. Momentan ne privim ochi în ochi cu fețe de poker și fiecare insistă că nu știe și nu va face așa ceva.

    11 comentarii

  1. Cum ti s-au parut preturile ?

      (Citează)

  2. Ce ți-au mai dat de data asta?

      (Citează)

  3. Andrei P.:
    Ce ți-au mai dat de data asta?

    O reteta de clatite, marca proprie.

      (Citează)

  4. Am aterizat si eu sambata prin plaza si mi-am luat un baton de ciocolata cu capuccino: 4-5 lei. Decent, parca mai buna era ciocolatica de la heidi’s din acelasi sortiment, desi de gustibus non disputandum, dar poate ca aveam eu asteptari mai inalte. Cat despre preturi, ca de Marks & Spencer

    Non-related: Bacania Marks & Spencer rezoneaza de minune cu magazinul Tekzen de la parter, un mini-pseudo-ikea turcesc intr-un mall aproape central din Bucuresti

      (Citează)

  5. Unde se afla magazinul la care ai fost?

      (Citează)

  6. silvius:
    Cum ti s-au parut preturile ?

    Așa și așa. Prețuri acceptabile la dulceață, sosuri, vinuri și multe produse, inexplicabil de mari la chestii precum 19,49 lei pentru 6 coșulețe de tarte mici, cum se vede într-o imagine.

      (Citează)

  7. Radone:
    Unde se afla magazinul la care ai fost?

    Eu am fost în mall-ul Plaza România (pe Bd Timișoara), de pe 14 mai îi găsești și în Mega Mall din Pantelimon.

      (Citează)

  8. Andrei P.:
    Ce ți-au mai dat de data asta?

    Contează? Te frământă rău problema asta? Cam ce-ar fi fost acceptabil să-mi dea, de exemplu?

    În particular acum, am trecut pe acolo în drumul nostru deja săptămânal spre Valea Cascadelor după sanitare și faianță pentru apartament.

    Mi-au dat cele de mai jos. Eu le-am dat cardul pentru a face plata :P

      (Citează)

  9. Mada:
    Am aterizat si eu sambata prin plaza si mi-am luat un baton de ciocolata cu capuccino: 4-5 lei.Decent, parca mai buna era ciocolatica de la heidi’s din acelasi sortiment, desi de gustibus non disputandum, dar poate ca aveam eu asteptari mai inalte. Cat despre preturi, ca de Marks & Spencer

    Non-related: Bacania Marks & Spencer rezoneaza de minune cu magazinul Tekzen de la parter, un mini-pseudo-ikea turcesc intr-un mall aproape central din Bucuresti

    Plaza… Nu mai sunt ce-au fost, țin minte deschiderea și vreo 3 ani după aceea, când nu găseai loc de parcare, nu găseai mese, iar în interior era aglomerație ca la revelion.

      (Citează)

  10. Bine ca pastrezi bonurile pentru loteria fiscala :P Niciodata nu stii cand trebuie sa demonstrezi ca tu chiar platesti pentru mancare. #socsigroaza

      (Citează)

  11. Andrei P.:
    Ce ți-au mai dat de data asta?

    Da’ RDS cât ți-a dat? Dar Uber? Dar Telekom? Dar farmacia Punkt? Dar curcubeul circular?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus