un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un cadou dat cu întârziere de ruși

15 Apr 2015  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Mi-a plăcut cadoul pe care Putin l-a făcut premierului Greciei cu ocazia vizitei sale oficiale: “o icoană cu Sfinţii Nicolae şi Spiridon furată de nazişti din Grecia în al II-lea Război Mondial”.

Rușii au recuperat-o de la naziști atunci când au cucerit Germania.

Sunt curios dacă Putin i-a explicat și de ce o restituie după 70 de ani de la recuperarea ei din posesia naziștilor. “Iată, am plăcerea să vă înapoiez această prețioasă icoană furată cu mârșăvie de cotropitorii naziști! Noi am găsit-o la ei și am mai ținut-o, ehm… vreo șapte decenii…”

sursa: Gândul.

    6 comentarii

  1. Sa se duca si Monta, poate-i da tezaurul.

      (Citează)

  2. Ca nu i-au lasat astia sa mai intre cu tancurile pana in Grecia sa o returneze.
    O icoana de valoare nu o trimiti asa oricum, fara convoi de protectie. E unicat!

      (Citează)

  3. Au așteptat să-i mai crească valoarea

      (Citează)

  4. Porcii de rusi stau pe comori inestimabile ciordite din toata lumea. Din cand in cand, daca au interes, mai scapa cate ceva. Mai rau isi fac idiotii, in felul asta lumea le vede mai bine caracterul infect.

      (Citează)

  5. Pana acum a fost inventar la magazie

      (Citează)

  6. Premierul grec este ateu :-)
    Putin I-a dat una mica si apoi I-a zis sa se intalneasca cu patriarhul ca poate se razgandeste.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus