un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dau niște coduri pentru promoția KFC #nuepanicaman

8 Apr 2015  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

Ieri, în pauza dintre televizoare și mașini, m-am dus la KFC pentru un meniu de 5 aripioare. S-a dovedit că în fiecare zi de marți, la KFC-ul din Piața Romană, la orice meniu de 5 aripioare mai primești gratuit încă unul, așa că am avut de dat gata 10 aripioare, două porții de cartofi și două sucuri. A fost dificil, dar le-am mâncat pe toate!
feat_kfc_panica_aripioare

KFC are un concurs interesant în campania #nuepanicaman, ediția doi. Cumperi meniurile “de (nu e) panică” și primești pe bonul fiscal un cod promoțional. Introduci codul pe kfc.ro/promo și poți câștiga săptămânal telefoane iPhone sau, la finalul campaniei, cândva după 6 mai, marele premiu care este un televizor Samsung de 55 de inchi, în valoare de 8.999 lei.

La 5 coduri introduse primești garantat un meniu de panică, ca să vă motiveze suplimentar. Meniurile pentru care primiți coduri pe bun sunt cel de 5 aripioare, cel Dublu Crispy Sandwich și Dublu Booster, toate costând 15 lei. Detalii și regulament găsiți în pagina campaniei.

M-am uitat în cutia mea cu bonuri fiscale (pentru că loterie fiscală…) și am găsit alte două bonuri KFC, de săptămâna trecută, cu coduri promoționale pe ele. Le voi da cadou pe Facebook, unul pe pagina blogului și altul pe profilul meu personal secret, celor care-mi arată o fotografie cu ei mâncând un meniu de panică de la KFC. Practic, voi luați un cod cumpărând un meniu, eu vă mai dau cadou un alt cod, să aveți mai multe șanse la telefoane și televizor și să strângeți mai repede 5 coduri pentru un meniu gratuit.

    17 comentarii

  1. Salut Radu,

    Really? Faci un concurs pentru un amarat de cod promotional de pe un bon fiscal, care iti ofera posibilitatea sa intri intr-un alt concurs?
    Cateodata articolele astea tag-uite ca fiind publicitare sunt atat de lame. Stiu ca trebuie sa castigi bani din blog, dar macar companiile ar putea sa aiba idei mai bune cand vine vorba de a starni curiozitate/interesul cititorului.

      (Citează)

  2. Tu esti serios cu concursul asta? Poate te sacrifici si dai si bonurile, poate castiga cineva si la loteria ANAF.

      (Citează)

  3. :)) Nu inteleg care e problema daca omul vrea sa faca concurs ? Te obliga sa participi ? Da de la tine din buzunar codurile ?

      (Citează)

  4. Radonski: Really? Faci un concurs pentru un amarat de cod promotional de pe un bon fiscal, care iti ofera posibilitatea sa intri intr-un alt concurs?
    Cateodata articolele astea tag-uite ca fiind publicitare sunt atat de lame. Stiu ca trebuie sa castigi bani din blog, dar macar companiile ar putea sa aiba idei mai bune cand vine vorba de a starni curiozitate/interesul cititorului.

    Păi ideea e bună. Dacă te interesează promoția, îți dau eu moca o șansă în plus.

      (Citează)

  5. alex:
    Tu esti serios cu concursul asta? Poate te sacrifici si dai si bonurile, poate castiga cineva si la loteria ANAF.

    Îți dai seama cum ar fi dacă la loteria fiscală iese suma de 15 lei câștigătoare? Probabil sunt mii de români care au bonuri de 15 lei, s-ar împărți milionul premiu la atât de mulți încât n-ai ști că ai câștigat ceva.

      (Citează)

  6. nwradu: Păi ideea e bună. Dacă te interesează promoția, îți dau eu moca o șansă în plus.

    Radonky are 13 like vs 0 unlike. Vad ca persisti in a-ti etala capabilitatile.

      (Citează)

  7. Miahi: Radonky are 13 like vs 0 unlike. Vad ca persisti in a-ti etala capabilitatile.

    Nu mă mir, în general comentariile acide au multe likeuri.

    Din experiența mea, nimeni nu are chef cu adevărat de articole sponsorizate. Cu mai puțin de 5% astfel de articole pe lună, sunt convins că vom găsi cu toții puterea de a supraviețui lucrurilor care nu ne convin.

      (Citează)

  8. Perfect de accord cu tine, dar de ce vrei sa prostesti lumea:
    “la KFC-ul din Piața Romană, la orice meniu de 5 aripioare mai primești gratuit încă unul, așa că am avut de dat gata 10 aripioare, două porții de cartofi și două sucuri. A FOST DIFICIL, DAR LE-AM MANCAT PE TOATE!”
    Ce pot sa-ti spun. Bravo Azorel, meriti un os. SI daca il mananci mai primesti si diseara unul.

    Suna penibil. Si Catena face publicitatea mai buna. Cum ai vrea sa reactioneze cititorii dupa ce isi dau seama ca “i-ai tras in teapa pe la spate”. Nu mai bine spui direct: “dau 1 carton sa te balonezi si sa-ti dai “cechin” la MC daca introduci codul (probabil ai uitat sa pui linkul, ca nu vad unde, dar putem sa ne imaginam, nu-i problema). Angajeaza-te la cancan, click daca vrei bani mai multi.

      (Citează)

  9. nwradu: Îți dai seama cum ar fi dacă la loteria fiscală iese suma de 15 lei câștigătoare? Probabil sunt mii de români care au bonuri de 15 lei, s-ar împărți milionul premiu la atât de mulți încât n-ai ști că ai câștigat ceva.

    15 lei + data respectiva, dar nu asta era ideea, ideea era ca e un concurs penibil. Inteleg advertorialele si le accept, dar e pacat sa cazi in penibil.

      (Citează)

  10. N-am înțeles ce spui. Nu vreau să prostesc pe nimeni, am spus cum m-am dus ieri la KFC și am mâncat aripioare. Am mai fost și sâmbătă, apropo; tot aripioare. Chestii din astea se spune pe blog, că dacă vrei copy/paste din comunicate poți citi ziare, iar dacă vrei publicitate “clasică”, o găsești la TV, după cum bine ai observat.

    În rest n-am înțeles exact ce spui.

      (Citează)

  11. Dupa ce ti-am citit articolul, mi-a venit chef sa ma duc la McDonalds.

      (Citează)

  12. La Mc au hamburger/mcpuisor +cartofi la 5 lei sau hamburger/mcpuisor+racoritoare tot la 5 lei! Doi hamburgeri plus suc si cartofi la 5 lei suna destul de bine.

      (Citează)

  13. La Mc au hamburger/mcpuisor +cartofi la 5 lei sau hamburger/mcpuisor+racoritoare tot la 5 lei! Doi hamburgeri plus suc si cartofi la 10 lei lei suna destul de bine.

      (Citează)

  14. La 10 lei vroiam sa spun!

      (Citează)

  15. E clar ca nu e punctul tau forte sa scrii articole proaste si advertorialul asta pare scris intre cele 10 aripioare

      (Citează)

  16. articol epic =))) ma duc la mec si dupa intru in concurs ca sa ce ? sa iau un bon =))))))))))))) nu mai bine in loc sa stau pentru asa prostie mai imi iau un meniu? e 15 lei cum bine ai spus =)))

    Sau imi iau 3, si dupa fac un concurs, ca poate vrei sa participi pentru 3 sanse in plus =))))))))))))))))))))))))

      (Citează)

  17. Eu sunt in fenomenul media and pub si partial pe blogging [fost scriitor si aproape fost cititor] . Rar gasesti asa respingere a mesajului cum e pe bloguri, mult mai agresiv decat in TV. Astept un studiu de ce, poate social managerii il au, sau daca nu buyerii sau clientii. Ma ofer sa le dau consultanta gratis.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus