un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Poftă de Lidl

30 Mar 2015  ·

GÂNDURI  ·

38 comentarii

Zilele trecute am răsfoit un catalog Lidl și am salivat de poftă, așa că astăzi m-am dus țintă acolo.

Catalogul era cu fructe de mare, inclusiv avut homar întreg, deja fiert, la 35 de lei, 300 de grame de fructe de mare la 15 lei, apoi 12 creveți mari la 18 lei. Astea cam ies din ofertă, că acum pe 30 martie bagă chestii noi în gama Deluxe.

Întrebarea este: sunt bune produsele din gama Deluxe? Noi luăm de obicei din Lidl dulciuri, patiserie, mezeluri, brânzeturi, carne și vin, dacă e ceva bun la ofertă, însă pe la raionul Deluxe nu prea zăbovim.

Iată ce-am luat astăzi:

Biscuiții aceștia cu ciocolată neagră sunt foarte buni de ronțăit. Au și variante cu napolitană în loc de biscuite.
lidl_martie_2015_01

10 napolitane mici, plăcerea mea secretă.
lidl_martie_2015_02

Unt bio, un pic sărat, dar la 10 lei pachetul este un preț foarte bun.
lidl_martie_2015_06

Piept de rață la 20 de lei. Vreau să-l fac aproximativ ca aici, dar la cuptor, pentru un nou ciclu de articole “cum să găteÈ™ti ca un inginer, folosindu-te de termometru”.
lidl_martie_2015_07

Trei vinuri de Bordeaux la 60 de lei. Toate sunt seci, ediție 2012 sau 2013. Bune la mâncare!
lidl_martie_2015_09

Brânză Grana Padano la 15 lei pentru 200 de grame. Noi luăm din aceasta sau parmezan și o radem pe loc peste paste sau omlete. Rezistă bine în frigider (învelită în hârtie, mai bine) și e mult mai bună la preț decât cea deja rasă pentru paste, care de multe ori nici nu-i ceva special.
lidl_martie_2015_12

Pisica o aveam dinainte, dar acum am luat creveții și pieptul de rață cu merișoare.
lidl_martie_2015_15

Pâinea asta ciabatta pe care am luat-o caldă și pentru care am luat și un pateu cu mirodenii în el, plus salam cu alune.
lidl_martie_2015_14

La capitolul chestii amuzante, aveau ceas È™i pijamale cu licență. AÈ™a scria pe etichetă. Erau cu desene Disney, deÈ™i cred că ar fi atras mai bine privirile dacă în loc de “cu licență” scriau “Disney”. Iar afară, în parcare, cineva repara la modul serios o maÈ™ină, demontase jumătate din puntea față.

Apropo, ce mișto ar fi un Lidl cu livrare la domiciliu! Cataloagele sunt și online, aici, dar cel puțin mie mi se încarcă super lent.

    38 comentarii

  1. raspunsul meu:
    da
    valabil si pentru ce-am cumparat din Ro, cat si pentru ce cumpar acum din Fr.
    vinurile nu le iau de la Lidl, am un amic cavist si merg tot timpul pe mana lui (nu sunt deloc un specialist sau mare consumator, dar tot ce mi-a recomandat mi-a placut).
    de la deluxe incearca si tiramisu…

      (Citează)

  2. Da, sunt bune produsele Deluxe.
    Am luat niste migdale prajite si sarate 150g la 9 lei (parca) si au mers foarte bine cu The Walking Dead.

      (Citează)

  3. Vineri am luat eu homarul ala si mi-a cam trecut cheful de a experimenta. L-am pregatit cum scrie pe ambalaj, dezghețat in frigider 12 ore, apoi in apa călduță 1,5 ore si apoi fiert 5 minute, poate au fost 6-8..in fine.

    Acu’ n-oi fi eu expert in homari insa am pe constiinta multe oale cu raci scoÈ™i personal din Dunăre si ce-i un homar daca nu un rac mai mare :).

    Dezamăgirea a fost de la aspectul carnii care arata de parca a mai fost mâncata o data. Avea o culoare ‘tulbure’ cu mai multe culori amestecate pe alocuri si un apect franjurat, nimic care sa te duca cu gandul la proaspat. Iar ca si cantitate, abia ramai cu 60-70 de grame, curățat.

    Gustul n-a fost atat de rau pe cat arata insa nimic care sa te faca sa mai iei unul.

    In schimb, tot ca delicatese de la Lidl srecomand iepurele întreg

      (Citează)

  4. Sunt bune produsele din gama deluxe, pieptul de rata e super, homar nu am incercat pana acum dar cu fructe de mare am facut de foarte multe ori paste si sunt excelente singurul impedimennt e ca sunt cogelate si nu simti adevarata prospetime. Majoritatea produselor sunt foarte bune si se merita achizitia.

      (Citează)

  5. cu miscarea cum stai?

      (Citează)

  6. mircea (primul)

    30/03/2015 la 8:01 PM

    La 35 de lei homaru, ce pretentii sa ai? La greci am dat anu trecut 50 de euro pe o portie si nu eram la vreo fita.

    Iepurele ala de la lidl e bun, dar nu ca ar fi de la lidl. Chestia e ca doar acolo il gasesti.

    In alta ordine de idei, ce scarbos e sa lasi pisica sa se urce pe masa pe care tii si mancarea. Daca iti intra un par d-ala in plaman, te cureti mai repede si pe urma ii acuzi pe astia ca nu abolesc fumatu in carciumi. Double standards…

      (Citează)

  7. mircea (primul)

    30/03/2015 la 8:01 PM

    La 35 de lei homaru, ce pretentii sa ai? La greci am dat anu trecut 50 de euro pe o portie si nu eram la vreo fita.

    Iepurele ala de la lidl e bun, dar nu ca ar fi de la lidl. Chestia e ca doar acolo il gasesti.

    In alta ordine de idei, ce scarbos e sa lasi pisica sa se urce pe masa pe care tii si mancarea. Daca iti intra un par d-ala in plaman, te cureti mai repede si pe urma ii acuzi pe astia ca nu abolesc fumatu in carciumi. Double standards…

      (Citează)

  8. Subscriu la parcarea neingrijita la Lidl. Nu stiu care e treaba cu ei dar in 80% din magazinele in care am fost, in Bucuresti sau prin tara ai masini parcate aiurea, inclusiv blocand intrarea in magazin (desi parcarea e libera), gigei care isi repara masina, autocamioane si masini parcate la intrare cu semn mare de vanzare pe ele.

    Din cauza asta cam am on jena sa trec pe la ei cand vad cum isi trateaza clientii…

      (Citează)

  9. Ar fi misto livrarea la domiciliu :)

      (Citează)

  10. Vinurile alea la cutie is foarte OK, am luat de 2 ori si ne-au placut. Painea ne-o facem acasa, restul de chestii din lista ta nu le-am incercat. Am luat insa din seria Deluxe alte smecherii si in general sunt decente (Tiramisu, crema de zahar ars etc.). In ultima perioada suntem destul de des prin magazinele lor, au chestii OK pentru copii (haine de BUNA calitate, la preturi decente), imi place si branza Gouda de la ei. Acum au biciclete din alea mici fara pedale, pentru pustani de aprox. 3 ani, arata bine si sunt destul de decente ca si calitate. Poate intereseaza pe careva :)

      (Citează)

  11. Nu stiu prea multe de alte categorii, dar la capitolul ciocolata, da, sunt bune pentru pretul la care sunt.

    Acum n-am mai vazut imic interesant in catalog asa ca n-am mai ajuns pana acolo (mama lene, de parca n-ar fi unu’ fix pe strada la care stau la 8 minute de mers), dar de Craciun au avut niste cutii petru ciocolata calda si niste tablete cu migdale/ stafide/ alune produse de Rausch pentru ei sub numele Deluxe. Iar Rausch fac ciocolata buna (tabletele J.D. Gross sunt produse tot de ei).

      (Citează)

  12. Observ ca pe zi ce trece bloggingul se transforma in reclama mai mult sau mai putin mascata la diverse companii sau produse. Traiasca consumerismul!

      (Citează)

  13. M-am distrat È™i eu de multe ori pe seama produselor “cu licență”. L-am È™i întrebat pe un băiat de acolo dacă nu au ceva mai ieftin, doar cu Bacu’.

      (Citează)

  14. 2Du: Dezamăgirea a fost de la aspectul carnii care arata de parca a mai fost mâncata o data. Avea o culoare ‘tulbure’ cu mai multe culori amestecate pe alocuri si un apect franjurat, nimic care sa te duca cu gandul la proaspat. Iar ca si cantitate, abia ramai cu 60-70 de grame, curățat.

    Cred că de asta homarul adevărat se mănâncă proaspăt.

      (Citează)

  15. mircea (primul): In alta ordine de idei, ce scarbos e sa lasi pisica sa se urce pe masa pe care tii si mancarea. Daca iti intra un par d-ala in plaman, te cureti mai repede si pe urma ii acuzi pe astia ca nu abolesc fumatu in carciumi. Double standards…

    Păi șterg de fiecare dată după pisici și nu le lăsăm pe masă, dar când sare brusc acolo nu mai ai ce-i face decât să o dai jos și să dai cu apă după ea.

    În principiu oricum e greu să te ferești de păr când ai pisici, că ele mai pierd păr și prin atmosferă/casă/pat, dar de asta le periem zilnic.

      (Citează)

  16. gigi:
    Observ ca pe zi ce trece bloggingul se transforma in reclama mai mult sau mai putin mascata la diverse companii sau produse. Traiasca consumerismul!

    Eu zic că după ce am cheltuit astăzi 249 de lei la Lidl am voie să le fac și reclamă, nu?

    Sau ar trebui să È›in secret ce mănânc, beau, unde merg, ce consum, ce văd È™i ce folosesc pe propriul meu blog, caz în care ar mai rămâne de scris… ehm, despre vedete? Și texte siropoase despre cum dragostea este doar o dorință pentru sâni È™i erecÈ›ii? Cam greu, prefer să scriu despre chestiile miÈ™to.

      (Citează)

  17. brontozaurel: niste tablete cu migdale/ stafide/ alune produse de Rausch pentru ei sub numele Deluxe. Iar Rausch fac ciocolata buna (tabletele J.D. Gross sunt produse tot de ei).

    Dar cum È™tii cine le produse pentru ei? M-am uitat pe câteva produse, scrie doar “produs pentru Lidl în È›ara X”.

      (Citează)

  18. Si mie imi place Lidl. Marcile lor proprii au preturi bune. Ce mi-a mai placut de la ei: Painea cu masline, rosii deshidratate la borcan, sosurile deluxe (set de 5), alune picante.

      (Citează)

  19. nwradu: Eu zic că după ce am cheltuit astăzi 249 de lei la Lidl am voie să le fac și reclamă, nu?

    Sau ar trebui să țin secret ce mănânc, beau, unde merg, ce consum, ce văd și ce folosesc pe propriul meu blog, caz în care ar mai rămâne de scris… ehm, despre vedete? Și texte siropoase despre cum dragostea este doar o dorință pentru sâni și erecții? Cam greu, prefer să scriu despre chestiile mișto.

    Nu mi-o lua in nume de rau, nu era un atac la persoana ci doar o constatare vizavi de ce se intampla (de la o vreme) prin blogosfera romaneasca. Ma refer in primul rand la blogurile care reusesc sa genereze un trafic mai mare decat media generala pentru ca astea sunt vanate de catre corporatistii din marketing si publicitate.
    E si normal sa publici ce vrei pe blogul personal pentru ca nu eu iti platest hostingul si nici timpul pe care-l acorzi acestui spatiu virtual.

      (Citează)

  20. mircea (primul):
    La 35 de lei homaru, ce pretentii sa ai? La greci am dat anu trecut 50 de euro pe o portie si nu eram la vreo fita.

    Iepurele ala de la lidl e bun, dar nu ca ar fi de la lidl. Chestia e ca doar acolo il gasesti.

    In alta ordine de idei, ce scarbos e sa lasi pisica sa se urce pe masa pe care tii si mancarea. Daca iti intra un par d-ala in plaman, te cureti mai repede si pe urma ii acuzi pe astia ca nu abolesc fumatu in carciumi. Double standards…

    Am pisici de vreo 20 de ani. Oare de cate ori trebuia sa ma curat pana acum?

      (Citează)

  21. Radu: Am pisici de vreo 20 de ani. Oare de cate ori trebuia sa ma curat pana acum?

    Si eu stiu persoane care fumeaza de 20 de ani, nu inseamna ca e sanatos.
    Sa lasi pisica/cainele pe masa e pur si simplu scarbos.

      (Citează)

    • Bai nene!! Daca nu’ti plac pisicile e problema ta, stai in banca ta! Daca cineva vrea sa’si tina pisica pe masa, care’i faza? Casa mea nu e spatiu public, fac ce vreau in ea! Pisicile sunt ale noastre, le iubim si le acceptam cu tot cu defectele lor.

        (Citează)

  22. Adaug si eu la aici cateva produse best buy pe piata de la noi si pentru care merg regulat la Lidl.

    Gouda, alune si migdale in wasabi, ciocolata pentru gatit, marshmallows, cod si fructe de mare congelate ( pt chowder), bacon crud uscat ( perfect feliat), chorizo feliat ( mult peste cele din carrefour).

    Si combinatia perfecta de dimineata oua cu croissant (excelente cele facute de ei) si bacon.

      (Citează)

  23. Pe lista incercate si ok: iepure proaspat, somon proaspat ambalat (ar trebui verificat termenul de expirare si textura somonului ochiometric – trebuie sa se vada clar fibra si sa fie colorat tare), bacon crud uscat, telemeaua la cutie de table, si, mai ales, o, mai ales, minunata bere belgiana manastireasca la 0,75 ml, care bate Leffe la fund, parerea mea, si cu care am impresionat la toate chefurile. Nu e foarte ieftina, dar e chiar buna.

    Ce am mai prins acolo: specialitati de pateu mix (3 cutii mici cu pateu rata, gasca, porc), care erau delicioase. Sau pateul cu merisoare. Din pacate, apar cand si cand, nu sunt permanent in oferta.

    Lidl pare un magazine de nisa, sunt practic fortat sa trec si pe la magazinele mainstream (chestii prin casa, cosmetice, curatenie, etc), pentru ca cei de la Lidl au o varietate redusa.

    Dar gasesti niste chestii acolo pe care nu le mai gasesti niciunde. Si te cam prinde.

      (Citează)

  24. Marius:
    Da, sunt bune produsele Deluxe.
    Am luat niste migdale prajite si sarate 150g la 9 lei (parca) si au mers foarte bine cu The Walking Dead.

    Sa le incerci si pe cele sarate si afumate! :)

      (Citează)

  25. Biscuitii din gama Sondey sunt destul de buni cam toti, mai ales cei cu o parte de ciocolata, cei cu crema la mijloc si cei cu unt… (a mai ramas ceva? :D)

    Ciabatta aia e extraordinara, de obicei iau doua, ca una dispare cum ajung acasa.
    Somon am luat de vreo doua ori, dar nu rupe gura targului, nici ca pret nici ca prospetime (prefer sa iau de la o pescarie Negro de la piata de langa Galeriile Titan – daca gasesc acolo, sigur e proaspat, ca nu se aduce mult si nu rezista mult timp; plus pretul pentru file e undeva sub 50ron/kg, fata de media pe care am vazut-o de bine peste 50…).

    Restul chestiilor din gama Deluxe nu ma atrag, dar nevasta-mea e abonata la ele :D. Din ce imi aduc aminte: diverse sosuri (mi-a placut foarte mult unul de mustar cu marar – delicios pus pe micii facuti la iarba verde), si inca ceva amestecuri ale saptamanii asiatice (da, stiu, astea nu intra la deluxe, dar tot p-acolo sunt).

    Am mai incercat Lasagna de la ei, merge luata si facuta imediat, e putin cam sarata, dar merge.

    Plusez si eu cu berea de abatie, e perfecta intr-o seara de vara urmarind CM de fotbal :D

    Pentru ai mei (si pentru noi, cateodata) am luat pachete XXL – malai, faina – sunt super ok…

    Vezi ca au si aplicatie pt Android (nu stiu iOS, probabil ca da), se incarca mai bine decat cataloagele online, in plus poti vedea ce noutati aduc in urmatoarele vreo doua saptamani, plus promotiile din stoc (fata de cataloagele printate, care sunt mai degraba doar pentru saptamana urmatoare). Iti poti face si lista cu ce vrei sa cumperi, nu am observat sa aiba si reminder.

      (Citează)

  26. offtopic: din cheltuielile observate de mine in ultimele 10-12 luni (preponderent alimentare, dar si haine pt copii sau scule pentru home-use), pe bonuri (exclud piata), 30% din cheltuieli sunt facute in LIDL, in conditiile in care am Auchan, Billa, Penny la fel de aproape.

      (Citează)

  27. Gama Deluxe de la Lidl e una foarte buna, indiferent ca sunt dulciuri sau ca este mancare. Sut mai scumpe produsele lor, dar din punctul meu de vedere isi merita banii.

      (Citează)

  28. alex: Si eu stiu persoane care fumeaza de 20 de ani, nu inseamna ca e sanatos.
    Sa lasi pisica/cainele pe masa e pur si simplu scarbos.

    Eu mananc cu pisica din aceeasi farfurie. Uneori e cam scarboasa, e adevarat, pt ca lasa bale…. ma mai uit urat la ea si intelege.

      (Citează)

  29. gigi: Nu mi-o lua in nume de rau, nu era un atac la persoana ci doar o constatare vizavi de ce se intampla (de la o vreme) prin blogosfera romaneasca. Ma refer in primul rand la blogurile care reusesc sa genereze un trafic mai mare decat media generala pentru ca astea sunt vanate de catre corporatistii din marketing si publicitate.
    E si normal sa publici ce vrei pe blogul personal pentru ca nu eu iti platest hostingul si nici timpul pe care-l acorzi acestui spatiu virtual.

    Or fi, dar eu consider astfel de articole mai utile decât media celor de pe blog.

      (Citează)

  30. Gelu: Eu mananc cu pisica din aceeasi farfurie. Uneori e cam scarboasa, e adevarat, pt ca lasa bale…. ma mai uit urat la ea si intelege.

    Eu uneori mănânc din bolul pisicii.

      (Citează)

  31. mircea (primul)

    31/03/2015 la 2:27 PM

    din ala regurgitat?

      (Citează)

  32. alex: Si eu stiu persoane care fumeaza de 20 de ani, nu inseamna ca e sanatos.
    Sa lasi pisica/cainele pe masa e pur si simplu scarbos.

    Enervant da si isi ia bataie mereu. Da oricum, stai in par de pisica si cand dormi iti mai doarme pe fatza…Plm, prea delicati sunteti ma

      (Citează)

  33. La LIDL e bine sa te duci cand nu stii ce sa mai gatesti/mananci si sigur gasesti ceva neordinar.

    Din ce imi place de la ei si cumpar regulat:
    paine – foarte buna si proaspata, in special ciabata si painea cu masline (cam scump, dar foarte bun).
    dulciuri – diverse miniciocolate in pungi mari si gogoase glazurate facute pe loc.
    verdeturi si legume pe timp de iarna, de regula sunt mai proaspete decat in alte lanturi de magazine; idem la ciuperci;
    cremvusti cu 85% carne (daca e sa credem ce scrie pe ele) si bratwursti
    cascaval ras
    iepure intreg
    pastrav eviscerat
    fistic vrac

    Inainte aveau si bere de import interesanta, acum gasesti doar o bere aromatizata la sticla de 0.75L cu dop de pluta – arata misto, dar la gust nu e cine stie ce. Desert – da, bere – nu prea.
    Fructele de mare sunt cam scumpe si mai bine iau din raionul de peste din Obor, refrigerate.
    Mai au si o mare varietate de sosuri, dar nu mi-a placut niciunul in mod special sa-l pot recomanda.

      (Citează)

  34. dojo:
    Vinurile alea la cutie is foarte OK, am luat de 2 ori si ne-au placut. Painea ne-o facem acasa, restul de chestii din lista ta nu le-am incercat. Am luat insa din seria Deluxe alte smecherii si in general sunt decente (Tiramisu, crema de zahar ars etc.). In ultima perioada suntem destul de des prin magazinele lor, au chestii OK pentru copii (haine de BUNA calitate, la preturi decente), imi place si branza Gouda de la ei. Acum au biciclete din alea mici fara pedale, pentru pustani de aprox. 3 ani, arata bine si sunt destul de decente ca si calitate. Poate intereseaza pe careva :)

    Hai ma, cum sa spui ca hainele de la lidl sunt de calitate? Poate pentru pustii care le poarta de 2-3 ori și pe urma gata, ca nu mai intra în ele.

      (Citează)

  35. d.orin:
    Biscuitii din gama Sondey sunt destul de buni cam toti, mai ales cei cu o parte de ciocolata, cei cu crema la mijloc si cei cu unt… (a mai ramas ceva? :D)

    Ciabatta aia e extraordinara, de obicei iau doua, ca una dispare cum ajung acasa.
    Somon am luat de vreo doua ori, dar nu rupe gura targului, nici ca pret nici ca prospetime (prefer sa iau de la o pescarie Negro de la piata de langa Galeriile Titan – daca gasesc acolo, sigur e proaspat, ca nu se aduce mult si nu rezista mult timp; plus pretul pentru file e undeva sub 50ron/kg, fata de media pe care am vazut-o de bine peste 50…).

    Restul chestiilor din gama Deluxe nu ma atrag, dar nevasta-mea e abonata la ele :D. Din ce imi aduc aminte: diverse sosuri (mi-a placut foarte mult unul de mustar cu marar – delicios pus pe micii facuti la iarba verde), si inca ceva amestecuri ale saptamanii asiatice (da, stiu, astea nu intra la deluxe, dar tot p-acolo sunt).

    Am mai incercat Lasagna de la ei, merge luata si facuta imediat, e putin cam sarata, dar merge.

    Plusez si eu cu berea de abatie, e perfecta intr-o seara de vara urmarind CM de fotbal :D

    Pentru ai mei (si pentru noi, cateodata) am luat pachete XXL – malai, faina – sunt super ok…

    Vezi ca au si aplicatie pt Android (nu stiu iOS, probabil ca da), se incarca mai bine decat cataloagele online, in plus poti vedea ce noutati aduc in urmatoarele vreo doua saptamani, plus promotiile din stoc (fata de cataloagele printate, care sunt mai degraba doar pentru saptamana urmatoare). Iti poti face si lista cu ce vrei sa cumperi, nu am observat sa aiba si reminder.

    Prietena mea e inebunita dupa mustarul cu marar si putin hrean ( nu e iute) .Am gasit si in Kaufland marca Crenvustila .

      (Citează)

  36. benea:
    La LIDL e bine sa te duci cand nu stii ce sa mai gatesti/mananci si sigur gasesti ceva neordinar.

    Din ce imi place de la ei si cumpar regulat:
    paine – foarte buna si proaspata, in special ciabata si painea cu masline (cam scump, dar foarte bun).
    dulciuri – diverse miniciocolate in pungi mari si gogoase glazurate facute pe loc.
    verdeturi si legume pe timp de iarna, de regula sunt mai proaspete decat in alte lanturi de magazine; idem la ciuperci;
    cremvusti cu 85% carne (daca e sa credem ce scrie pe ele) si bratwursti
    cascaval ras
    iepure intreg
    pastrav eviscerat
    fistic vrac

    Inainte aveau si bere de import interesanta, acum gasesti doar o bere aromatizata la sticla de 0.75L cu dop de pluta – arata misto, dar la gust nu e cine stie ce. Desert – da, bere – nu prea.
    Fructele de mare sunt cam scumpe si mai bine iau din raionul de peste din Obor, refrigerate.
    Mai au si o mare varietate de sosuri, dar nu mi-a placut niciunul in mod special sa-l pot recomanda.

    Mie imi place berea lor la sticla Perlenbacher Premium Pils e 2.65 ron la 0.5 .

      (Citează)

  37. pe mine ma dispera ca nu mai aduc portocale rosii.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus