un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concursul Fashion Days continuă, ai șanse mari de a câștiga ușor un telefon!

30 Mar 2015  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Primul telefon din concursul Fashion Days s-a dat, câștigător este Bogdan Parlea. Al doilea telefon își va găsi un fericit posesor după 8 aprilie, iar toți cei înscriși deja în concurs vor participa și la acea tragere la sorți.

Nu sunt multe înscrieri pe blog, așa că aveți șanse mari și dacă vă înscrieți acum. Pentru asta, trebuie să instalați aplicațiile de Android sau iOS ale magazinului Fashion Days și să cumpărați ceva prin intermediul lor. Lăsați apoi un comentariu (aici sau la articolul original, nu contează, le adun eu ulterior) ca să fiți înscriși.

Veți spune că Fashion Days vinde numai haine sau pantofi, dar mie mi-a plăcut recenta lor promoție la articole de bucătărie marca Peterhof. Sunt acolo tot felul de cuțite, ustensile, accesorii și veselă de calitate, la reduceri foarte bune. S-ar putea să vă placă și decorațiunile Wallity sau lenjeria de pat, noi am cumpărat vreo două cu alte ocazii și sunt foarte bune (alegeți bumbac 100%). Dacă vreți doar haine, pantofi și accesorii, în weekend au pornit campanii la Puma, Esprit, Clarks, Lacoste, Converse și Guess, așa că aveți de unde alege. Asta doar la bărbați, că la femei e și mai și.

Toate detaliile despre concurs, inclusiv regulamentul, pot fi găsite aici.

fashion_days

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus