un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Multe feluri de Oreo în Mega Image!

11 Mar 2015  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

La Mega Image-ul mare de la Șincai au mult mai multe tipuri de Oreo decât se găsesc de obicei în România. Vedeți acolo în fotografie Oreo clasic, Oreo cu cremă de ciocolată, Oreo înveliți în ciocolată neagră (cei mai buni) și în albă, cei cu dublă cantitate de cremă și inclusiv mini-Oreo.

Nice job, Mega Image!
RE Camera

Găsesc periodic și alte produse foarte interesante prin Mega Image, de exemplu cafea Starbucks preambalată:
mega_image_Starbucks

Supele Fru-Fru au fost pasiunea mea secretă cât timp am renovat și n-am avut bucătărie pentru că le puteam încălzi ușor la microunde. Sunt cam scumpe și se pot face rapid dacă ai un blender, ceea ce și intenționez să fac pe viitor, furându-le fără rușine rețetele.
mega_image_fru_fru_supe
mega_image_fru_fru_supa_rosii

Meniuri de 10 lei cu pui, cartofi, Cola la 0,5 litri și sos, bucuria muncitorului.
mega_image_meniu

Și ceva sandvișuri făcute pe loc pentru 3-5 lei.
mega_image_sandvisuri

Twix și Snickers de dimensiuni mici, la grămadă.
mega_image_twix

    14 comentarii

  1. Am vazut si la Targu-Mures acele Twix si Snickers de dimensiuni mici. Pana acuma nici n-am auzit despre supa Fru-Fru, dar pretul 9,50 este foarte mult pentru o supa…
    Daca intri intr-un restaurant primest supa calda, care este mai placut si mai ieftin.

      (Citează)

  2. Inghetata cu oreo ai gasit pe undeva? Mor sa gust,restul le-am mancat pe toate,de la ciocolate la biscuiti..dar inghetata n-am gasit pe nicaieri.

      (Citează)

  3. Stoisin V:
    Am vazut si la Targu-Mures acele Twix si Snickers de dimensiuni mici. Pana acuma nici n-am auzit despre supa Fru-Fru, dar pretul 9,50 este foarte mult pentru o supa…
    Daca intri intr-un restaurant primest supa calda, care este mai placut si mai ieftin.

    Da, e foarte exagerat, dar măcar sunt 100% naturale, parcă bio.

      (Citează)

  4. Am vazut de toate mai putin Starbucks, insa trebuie sa mentionez ca meniul ala de 10 lei e o teapa.
    Pe langa ca nu stii exact ce are inauntru, e foarte putin, gen 2 mici sau doua aripioare.
    Cu 11 lei am luat o portie mare de cartofi si niste pulpe de pui ( de 2-3x cantitatea din cutie, daca nimeresti ce vrei ), iar suc iti poti lua la 2,5L si te tine toata saptamana, un ketchup te tine o luna de asemenea si e ieftin. Deci indiferent daca esti la birou sau acasa e win sa iti iei asa si nu meniu din ala.

      (Citează)

  5. Poți să vezi ce-i în cutii, le desfaci și te uiti. Eu am fotografiat una cu vreo 6 bucăți de “crispy”

    La suc mare nu zic, normal că este mai ieftin, dar meniurile astea probabil sunt gândite pentru situația când trebuie să mănânci doar atunci, nu zilnic.

      (Citează)

  6. olt: Inghetata cu oreo ai gasit pe undeva?

    Făcută chiar de Oreo? Nu.

    Înghețată cu Oreo parcă au câteva firme, însă.

      (Citează)

  7. E si normal sa promoveze cei mai scumpi biscuiti, Oreo si Belvita.

      (Citează)

  8. Paul:
    (…) iar suc iti poti lua la 2,5L si te tine toata saptamana, un ketchup te tine o luna de asemenea si e ieftin.

    Și-ți poți lua și un ziar, o talpă de slană și o ceapă mare și ieși mult mai ieftin. Dar nu cred că ăsta e targetul acelui meniu. În plus, dacă tu iei azi un suc la două kile și îl mai bei a doua zi și restul săptămânii ești un erou…

      (Citează)

  9. Avem aceeasi fata de masa =))

      (Citează)

  10. Au avut si la Lidl (prin perioada de halloween) snickers si mars mini. La tine abia acum a aparut cafeaua de la starbucks? Eu am luat Seattle Latte prin octombrie sau noiembrie de la un mega image de prin drumul taberei, nu mi s-a parut mare branza, mai ales pentru banii aia. Cu 8 lei imi iau 4 cafele mari Tchibo.

      (Citează)

  11. BeBe:
    Avem aceeasi fata de masa =))

    Aveam, după renovare am făcut masa de bucătărie la fel ca blatul de bucătărie.

      (Citează)

  12. am scris și eu acum multă vreme despre oreo cu ciocolată… dar cui i-a păsat!? Nici ție nu-ți pasă; dacă-ți arăt zici că fac spam, dar când tu ne arăți nu mai e!

      (Citează)

  13. A și apropo… oreo mini au adus prima oară la Carrefour. Oreo double la MEGA IMAGE prima oară și-s cei mai buni biscuiți oreo, dar nici cei cu ciocolată nu-s de neglijat. Și le găsiți și acolo, mai puțin alea cu ciocolată, dar la MEGA IMAGE sunt mai ieftine (chiar cu 1-2 lei).

      (Citează)

  14. Mini Snicker/Mars/Twix azi la Lidl 2.99/100 g

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus