un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Huawei Talkband N1 și alte accesorii

6 Mar 2015  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Huawei avea la stand și câștile Talkband N1, un alt accesoriu 2-în-1 ca și Talkband B2.

Acestea, însă, sunt ceva mai simple, adică au o carcasă magnetică și le poți uni între ele pentru a forma un fel de colier la gât, transformându-le într-un accesoriu vestimentar. Sau dacă nu accesoriu, măcar nu se mișcă stânga-dreapta la gât.

Tot Huawei prezenta căștile Silkworm Chrysalis, adică cocon de vierme de mătase, pentru că așa arată. Grozav! Măcar sunt din aluminiu și au difuzor de 9 mm.
huawei_casti_01

Cele de mai jos sunt MMX 90, căști premium cu element de neodim.
huawei_casti_03

Mă aflu la Mobile World Congress Barcelona la invitația Orange România și scriu direct de aici despre telefoanele, tabletele, gadgeturile și tehnologiile prezentate. Urmăriți toată activitatea mea acolo pe tag-ul MWC2015.

    1 comentariu

  1. Castile Huawei au microfonul si butonul la intersectia firelor ca in 2005 ,nu ok

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus