un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Galaxy S6 și S6 Edge au fost prezentate în România, s-a dat startul la precomenzi

18 Mar 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

stand_samsung_09
A fost și prezentarea în România a noilor Samsung-uri Galaxy S6 și S6 Edge. Lansarea efectiva are loc la jumătatea lui aprilie, când vor fi puse la vânzare, dar de astăzi s-a deschis perioada de precomenzi.

Precomenzile vin cu o promoție bună: trei oameni vor pleca într-o călătorie care-i duce la Seul, Paris, Casablanca și Buenos Aires. Doi câștigători vor fi aleși dintre cei ce comandă telefonul în perioada 18 martie – 5 aprilie, al treilea prin aplicația de pe pagina Facebook Samsung Mobile Romania, unde vor fi în curând și detaliile.

Precomenzile se pot face așa:

 • VodafoneGalaxy S6 și Galaxy S6 Edge. Cei care fac precomandă vor primi și un încărcător wireless.
 • Orangepagina telefoanelor. Cei care fac precomandă vor primi 50 euro reducere la accesorii sau 50 euro reducere la serviciul Early Upgrade, care-ți permite să iei telefonul înainte de sfârșitul perioadei contractuale curente, în caz că nu ești eligibil pentru asta.
 • Telekompagina de precomandă.
 • eMAGpagina de precomandă este online, dar încă nu au actualizat-o.

PC Garage nu este listat ca partener pe site-ul oficial, dar la ei pe site găsiți toate modelele Galaxy S6 (nu în stoc) și puteți vedea acolo prețuri pentru variantele de culori și stocare.

În rest, despre telefoane nu pot spune mai mult decât am zis deja după ce le-am văzut la Barcelona. Sunt frumoase, sunt rapide, au multe de oferit, camera foto pare foarte bună în condiții de noapte și are și stabilizare optică, bateria este însă integrată în telefon și a dispărut și slotul de card de memorie.

Cât despre prezentarea de ieri, Dan a spus-o foarte bine: discursuri lungi și greu de înțeles, fum și lumini albastre. Practic fix ce va spuneam aici că n-ar trebui făcut. Cei din media vin acolo pentru fotografii și hands-on, partenerii vin ca să mai bârfească între ei. Când toată lumea pleacă după ce s-au terminat discursurile și deci perioada “de politețe”, ceva n-a mers bine.

  8 comentarii

 1. Am butonat la cineva un S5 si meniul unde is setarile este extrem de oribil! Daca si S5 foloseste acelasi design si nu design-ul standard atunci tot o sa fie un telefon varza si poate sa fie construit de orcine cand face din interfata frumoasa de Lolipop o bataie de joc!!

    (Citează)

 2. Evomag nu il au de vânzare ?
  Ma rog, la cum se ocupa de comenzi cred ca mai bine il comandați din alta parte.

  Am observat ca apar tot felul de site-uri dubioase cu preturi reduse la telefoane, gen: ThePhone, telefonultau, phoneland, a cumparat cineva de la ei ? sunt ok cu garanțiile ?

    (Citează)

 3. Sunt sigur ca se vor vinde ca painea calda…. -irony-

    (Citează)

 4. florin.comsa- Eu unul mi-am cumprat mai multe telefoane de pe telefonultau.Nu am avut nici o problema cu ei, nici nu garantia, nici cu livrarea, nimic.Exista de mult timp pe piata iar baietii de acolo sunt niste profesionisti.

    (Citează)

 5. sunt pe naiba, garantia e = 0 daca nu ai factura adevarat si certificat de garantie de la un magazin pe bune, nu jegurile alea de apartament.

    (Citează)

 6. factura adevarata

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus