un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

La Gram Bistro, un local nou în zona Pieței Victoriei

3 Feb 2015  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

În Piața Victoriei s-a deschis o cafenea/bistro care arată foarte bine: Gram Bistro se numește și o găsiți între McDonald’s și Brioche Doree, adică tot la parterul clădirii America House, unde mai sunt deja vreo 5 cafenele.

Am fost acolo o singură dată și pe fugă, am băut o cafea și am plecat rapid mai departe. Espresso a fost bunicel, iar cappuccino a venit servit la o cană uriașă de zici că era bol de supă. Bun și el. Ne-a fost adus la masă și un bol cu semințe de dovleac decojite și prăjite cu ceva condimente pe ele.

Localul arată foarte bine, deși este decorat într-un stil simplu. Mese cu scaune, câteva separeuri cu banchetă, ba chiar în centru au o masă mare rotundă unde pot lua loc vreo 10 persoane; lămpi de cupru, țevi de cupru pe pereți, pentru instalația electrică, câteva obiecte pe pereți, lumină discretă, spațiu destul de larg.

Bucătăria este deschisă și poți vedea cum se prepară lucrurile. Espresso este 8 lei, cappuccino 11 lei, apa plată 7 lei, au și cocktailuri, vin și bere. Meniul de mâncare este mai interesant, având în el chestii precum salată caldă de dovlecei cu spumă de ou la cuptor, supă de brânzeturi nobile, paste, salate, bruschete, iar jos scrie inclusiv de rață, clătită cu somon (care include și lacrimi de unicorn), piept de curcan cu gorgonzola și ceea ce voi încerca data viitoare, hamburger făcut după rețeta lor.

gram_bistro_05gram_bistro_04
gram_bistro_06

Sper să reziste, e concurență mare acolo, dar Gram Bistro are un aspect foarte hip și destul de intim și ar trebui să prindă bine.

  3 comentarii

 1. Ca sa rezisti in domeniul acesta, trebuia sa aduci ceva nou, deosebit. Mie imi plac foarte mult localurile care se diferentiaza de restul. Tot ce e inovativ atrage.

    (Citează)

 2. lacrima de unicorn o fi ultima fitza de capitala ? :))

    (Citează)

 3. E fain ca au umor, mai ales la faza cu lacrima de unicorn, insa pana la ei nu am mai auzit de orezul “basmatic”. O fi oare un orez pus la fiert intr-o basma si un batic?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus