blog demisec cu note fine de tehnologie

Out of office pentru o vreme. Mă găsiți în Instagram Stories și o să pun diverse și pe Facebook. Robotesc și la canalul de YouTube.

Cel mai nou scandal în lumea jocurilor: meciuri de CS:GO aranjate

24 Feb 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Cel mai nou scandal în lumea jocurilor pe calculator este legat de meciuri de Counter-Strike: GO aranjate pentru pariuri.

Cu premii de sute de mii de dolari în turnee, eu mă mir că n-au apărut mai demult problemele. Probabil că pariurile pe meciuri sunt ceva nou, deși nu cred nici asta.

În fine, Valve a aflat de probleme și a interzis unor jucători să mai participe vreodată la turneele sponsorizate de ei. Suma este un nimic, în jur de 10.000 de dolari, și am impresia că nu reprezintă direct bani cash, ci niște obiecte ce trebuie vândute pentru bani… cale lungă.

Și mai mișto este cum a izbucnit scandalul. Fosta prietenă a unui jucător a făcut publice niște mesaje în care acesta îi spunea despre meciurile aranjate, dovadă că vorbele alea cu “furia unei femei” sunt adevărate.

Puteți citi toată povestea pe PC Gamer și Daily Dot.

cs_go_250

  6 comentarii

 1. Comentariu dobitoc:
  WOW! Gamerii au prietene?

    (Citează)

 2. Raul:
  Comentariu dobitoc:
  WOW! Gamerii au prietene?

  Da, vo’ 3 giga de prietene.

    (Citează)

 3. Si la DAC (dota2) a fost acuzat un chinez ca asculta streamu’ chinezesc in timp ce se juca.

    (Citează)

 4. Raul:
  Comentariu dobitoc:
  WOW! Gamerii au prietene?

  Ce ne facem cu faptul ca procesorul prietenelor lor este foarte slab?

    (Citează)

 5. Stire de acum o luna. Nu mai ai despre ce sa scrii?

    (Citează)

 6. Cred ca abia acum s-au sesizat, insa sunt de parere ca pariorii pariaza pe tot ce se poate. Asa ca ….

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus