un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Baumax Văcărești este ca și închis

24 Feb 2015  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Ieri am fost la Baumax Văcărești ca să caut ce n-am găsit la Mr Bricolage. Surpriză, magazinul se desființează și toată marfa s-a dat cu 70% discount din prețul de raft.

Rafturile sunt deja goale. Se lucrează deja la transformarea în Leroy Merlin, cu finalizare cândva prin mai, iar marfa care a mai rămas stă aruncată pe niște mese improvizate.

Se răscolește în ea de parcă s-ar căuta aur. Tot ce era bun s-a dat de mult. Au rămas acum niște becuri cu un soclu foarte ciudat, clanțe, papiote, faianță și greșie, ce mai era de lichidat, șuruburi uriașe, lămpi sparte, diverse alte obiecte de care probabil nu vei avea nevoie niciodată, pentru că tot ce ar putea fi util este deja cumpărat, că am înțeles că de vreo două săptămâni sunt lucrurile așa.

Am răscolit și eu pe acolo. Nici măcar dibluri de care căutam n-am găsit, au mai rămas doar cele uriașe, că poate vrei să suspenzi un pod întreg. Am luat 4 baghete de canal de cablu cu adeziv care, după discount, au costat 5,35 lei cu totul. Afacere bună. Păcat că n-am știut de la început că fac reducerea asta de 70%, aș fi fost acolo din prima zi, ca-n filmele americanii de Black Friday.


La Mr Bricolage discuția a fost la modul următor:
– Bună ziua, vreau o găletușă de vopsea Savana verde tip 1855.
– Astăzi nu facem vopsea!
– Cum adică?
– Vopseaua se mixează de marți până duminică.

De ce?! Totul este automat, cineva din magazin alege culoarea pe calculator, apoi dintr-un dozator Savana cad pigmenții necesari într-o găleată, care se introduce vreo 5 minute la amestecat. E aparatul în concediu luni?

    9 comentarii

  1. poate lunea curata masinaria aia

      (Citează)

  2. inca n-ai terminat? ce iti faci frate, castel?

      (Citează)

  3. gogu:
    inca n-ai terminat? ce iti faci frate, castel?

    Nu, dar acum facem bucătăria, plus că am nevoie de diverse chestii pentru finisaje, precum canal de cablu, iar după ce au montat ușile acum vor reface peretele în jurul lor.

      (Citează)

  4. La Baumax in Sibiu aveau persoane diferite care deserveau 2 masinarii, unul facea Oskar, altul facea alta marca, ceva mai ieftina. Cel de la Oskar il sabota pe cel cu marca ieftina si ma sfatuia sa nu iau din aia (nici nu aveam de gand), dar ciudat ca gest intre colegi si ca politica magazinului. E posibil ca cei care deservesc masinariile sa fie scoliti de producator si nu oricine sa le poata opera. De altfel, e posibil ca masinile sa fie proprietatea producatorului, nu a magazinului.

      (Citează)

  5. subscriu si eu partial la ce spune add, chit ca suna prea ideal ca o zi intreaga sa faca mentenanta la echipamentul respectiv. pe de alta parte… n-ar fi putut sa faca acea operatie sa zicem… in orice zi dupa orele 20:00?

      (Citează)

  6. Baumax Chitila s-a inchis complet pe 1 Februarie.

      (Citează)

  7. Legat de vopsea mi s-a explicat ca nu apasa orice angajat butoanele aparatului, si ca e nevoie fix de reprezentantul Savana.
    Si mi s-a mai zis ca daca chemai permanenta e posibil sa te fi rezolvat cineva

      (Citează)

  8. Apoi m-am plictisit de cand lichideaza.
    Mai bine le arunca la gunoi si dau odata drumul la Leroy Merlin.
    Nu de alta dar e cel mai practic loc si pentru mine ptr chestiile de zi cu zi, si chiar nu-mi doresc sa merg pana la Hornbach sau Dedeman :)

      (Citează)

  9. Pe cand niste articole despre renovarea apartamentului, cu detalii despre costuri. meseriasi sau firme cu care ai lucrat, probleme intampinate si sfaturi etc.?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus