un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bilete TAROM la 99 de euro dus-întors

2 Feb 2015  ·

TURISM  ·

18 comentarii

TAROM are o ofertă interesantă în perioada 2-15 februarie și vă sfătuiesc să profitați de ea până nu se dau toate biletele: 99 euro pentru dus-întors către destinațiile directe operate de ei.

Sunt două condiții importante de reținut:

  • Cu această ofertă, pasagerii pot călători oricând, cu excepţia următoarelor perioade: 9-16 aprilie 2015, 1-31 august 2015, 21 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016
  • Perioada minimă de şedere la destinaţie este de 4 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică.

În rest, prețul este foarte bun și vă puteți planifica deja un city break sau chiar un concediu întreg pentru intervalul călduros mai-iulie sau septembrie.

Lista destinațiilor directe o găsiți pe site-ul TAROM (când merge, a sărit toată lumea pe el acum) și include peste 20 de mari capitale și orașe europene, dar și Dubai, Amman sau Beirut. Mă voi gândi și eu dacă iau ceva, momentan am acest gen de bilete luate prin noiembrie pentru Istanbul.

sursa: KorinaMS.

    18 comentarii

  1. Gresit, gresit, GRESIT! Pretul este DE LA 99 de Euro. Nicidecum 99 de Euro pentru orice destinatie.

      (Citează)

  2. Atentie, DE LA 99 Euro :)

      (Citează)

  3. Eu nu vad nicio reducere si niciun pret bun http://i.imgur.com/TzkELEm.png

      (Citează)

  4. Verificat cf spuselor tale

    Joi, 4 iunie 2015
    Joi, 11 iunie 2015

    Viena-Bucuresti-Viena -> 119,35 EUR
    Bucuresti-Viena-Bucuresti -> 99 EUR

    Cu alte cuvinte oferta este valabila NUMAI cu plecare din Bucuresti.

      (Citează)

  5. Radule, ai cazut si tu in capcana de marketing cu “de la”/ “pana la”

      (Citează)

  6. Tarom este o companie care s-a schimbat in bine in ultimii 10 ani, angajatii iti vorbesc foarte frumos iti rezolva problemele fara sa te tot trimita de la unu la altul.
    Acest comunicat de presa e scris stalcit preţuri începând de la 99* euro dar in loc sa spuna bai de la bucuresti la roma, viena…. bla pretul e la 99 euro in perioada cutare , ei arunca toate destinatiile acolo apoi tot ei zic Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul mobil m.tarom.ro pe bune fara un link catre m.tarom.ro.

      (Citează)

  7. Am auzit si eu azi la europa fm de oferta pe la ora 14.00. Doar la ora 16.00 am reusit sa intru pe situl de mobil si sa iau 4 bilete dus-intors Bucuresti-Barcelona cu 396 E, zic eu un super pret. La ora 16.00 am cumparat iar la 15 minute cand am cautat din nou deja crescusera pretul la bilete.

      (Citează)

  8. tare, buna informatie, am luat :)
    situl in schimb (m.tarom.ro) merge dubios rau de tot. plus ca nu inteleg de ce nu puteau sa faca sa mearga promotia si pe tarom.ro ?!?

      (Citează)

  9. Anul trecut am prins oferta asta către Amman, dar cu căutări foarte dese în timpul nopții când se mai anulau rezervări. Ideea e că au un număr limitat de locuri la prețul minim, probabil sub 5 bilete pe zbor, așa că se dau rapid.
    Și nu suplimentează locurile, era pe jumătate gol avionul la plecare și bilete mai erau doar de la 400 euro în sus.

      (Citează)

  10. Si important: mi-am luat bilete ieri prin avion.ro, cu Tarom, pentru Amsterdam, cu 85 de euro! ;)
    Oferta poate sa fie SI MAI BUNA :).

      (Citează)

  11. Acum 10 minute, oferta de pe siteul Tarom: Londra-Bucuresti si retur, o saptamana la sfarsitul lui Mai, 106 Euro.

      (Citează)

  12. Luat ieri (dupa ceva asteptare si nervi) la Dubai pentru decembrie , 2 bilete cu 99 euro, fiecare !

      (Citează)

  13. @zetu: Din Cluj doar spre Viena stă scris în ofertă că ar fi prețuri mai mici.

      (Citează)

  14. Biletele sunt de la minim 99 de euro. Oricum pretul biletelor de la Tarom pentru cursurile externe nu il intrece pe cel pentru cursele interne. E strigator la cer.

      (Citează)

  15. speedy.gonzales

    05/02/2015 la 7:31 PM

    tocmai am rezervat si eu ptr sfarsitul lui mai ptr Madrid si pretul a fost 99 euro.
    ce am observat ca preturile se modificau in functie de ce zi de plecare sau de intoarcere selectai: daca selectai alta zi de intoarcere, iti schimba preturile ptr zilele de plecare (altele decat cele selectate). am respectat regula lor ca sa fie minim 4 zile si chiar si un week-end, dar tot variau.

    a trebuit sa incerc de vreo 3-4 ori pana sa finalizez plata, ptr ca ramanea in asteptare si nu mai afisa nimic, arata doar ca se incarca.

      (Citează)

  16. speedy.gonzales

    05/02/2015 la 7:50 PM

    pe intern am mers o data cu tarom-ul de la Bucuresti la Cluj si retur, platit de firma mea. Am vazut factura si pretul a fost de 300 euro. avionul a fost o pocnitoare de YAR cu elice (avionul la dus avea 14 locuri si alt avion de 18 locuri la intors). cand mergea pe pista aveam impresia ca se dezmembreaza.
    partea buna a fost ca zborul a durat doar 1 ora.

      (Citează)

  17. Ma mir ca au mai ieftinit si ei preturile, aveau niste preturi exagerate pentru niste servicii mediocre

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus