un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reclame inutile #2

5 Jan 2015  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Nu sunt mare specialist în reclame, dar știu că cea de mai jos reprezintă bani aruncați de pomană de către Fashion Days. Fotografia valorează zero, mesajul la fel, încalcă toate recomandările de bază privind imagini eficiente, call to action, descrierea produsului șamd.

Bonus: este o reclamă la ghete bărbătești afișată unei femei, că nu eu am făcut screenshotul.

fashion_days_reclama

  4 comentarii

 1. Super articol, bonusul este mindblowing

    (Citează)

 2. Eu v-am mai zis ca e un magazin de cocalari.
  problema e la tine Radu, niste ghete de aurolac nu te atrag nu nimic astfel incat sa le cumperi, dar sunt multi aurolaci cocalari in Bucuresti care ar da banii pe cizme de aurolaci.

    (Citează)

 3. mai e o varianta: feshin aia sa creada ca ele’s mai usor de pacalit cu “discount” si sa incerce sa le convinga sa cumpere pt ei. iar daca sint niate insulated de la mama lor pretul e aproape corect. adica e fara discount.

    (Citează)

 4. Daca la FashionDays nu au auzit de BuyVip, sa fure de acolo meserie…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus