un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O pizza specială la Bel Mondo

20 Jan 2015  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

Să vă spun unde puteți găsi o pizza excelentă. Tehnic, nu-i pizza, dar vă asigur că este excelentă și foarte sățioasă.

Mergeți la restaurantul italienesc Belmondo din Centrul Vechi, strada Covaci nr. 6, lângă Mike’s Pub, e un restaurant bun și cu meniul clasic: paste, pizza, pește, friptură șamd. Am mâncat de vreo 4 ori și n-am fost niciodată dezamăgit.

În meniu au ceva numit Pizza Speciale Bel Mondo și care costă 35 de lei. Când am mâncat-o prima oară se numea Focaccia Bel Mondo (cum încă figurează pe site) și era mai ieftină, dar asta e; ca mărime este bună de două persoane, așa că prețul nu-i chiar așa de greu de acceptat.

Arată ca mai jos. Are două straturi de focaccia în interiorul cărora se găsește un amestec de brânză mozzarella și gorgonzola fierbinte, moale, cremos, excelent la gust, iar deasupra este un strat de prosciutto peste care a fost ras parmezan din belșug. E perfectă! Merge de minune ca aperitiv (dar eventual chiar și în 3-4 persoane, dacă mai luați și altceva) sau împreună cu bere, dacă vă întâlniți acolo doar pentru ceva de băut.

belmondo_05belmondo_07
belmondo_08belmondo_09
belmondo_10belmondo_11

Am ajuns acolo datorită acestei pizza numită chiar Bel Mondo despre care auzisem și eu de la alții. Am mai mâncat paste la cuptor, bune, un somon în crustă părea și el la fel de bun, iar în general mâncarea nu cred că vă va face probleme.

Un punct bizar al restaurantului este zona de nefumători, care nu există sau nu este utilizată. De câte ori suni pentru rezervare la nefumători, ți se spune că nu mai sunt locuri disponibile la nefumători. Când ajungi acolo, ți se spune că nu au zonă de nefumători, dar locul e suficient de mare și înalt încât să poți alege o masă mai retrasă, unde să nu te deranjeze așa tare fumul altora.

Site oficial restaurantbelmondo.ro, adresa este Str. Covaci nr.6 în Centrul Vechi (au și în Herăstrău undeva), orar 12-00.

    17 comentarii

  1. yammmmmy

      (Citează)

  2. Am vazut ca au si delivery sunt curios daca se mentine calitatea .

      (Citează)

  3. Deci nu doar ca restaurantul nu are zona de nefumatori (desi la cat de mare este, ar trebui sa aiba conform legii) dar esti si mintit la telefon ca zona e complet ocupata.
    Pas – prefer sa merg la un local cinstit chiar daca mancarea este mai proasta.

      (Citează)

  4. Incearca pizza de la domino’s varianta cu aluat umplut cu branza, păcat ca nu livreaza si in Militari deși au un centru in Panduri.

      (Citează)

  5. Andreiexe:
    Am vazut ca au si delivery sunt curios daca se mentine calitatea .

    N-am luat niciodată, nu știu. Asta de o recomand eu e bine să o mănânci caldă și proaspătă.

      (Citează)

  6. Mergeam si eu frecvent, nu am mai mers tocmai pt ca e fum. Nu e mult, ce-i drept, dar daca nimeresti langa niste pufaciosi…

      (Citează)

  7. esti nebun cum sa postezi asa poze horor !!!!! futui im drooling

      (Citează)

  8. Trebuie sa incerci si cocosul de munte :)

      (Citează)

  9. Arata grozav in fotografiile tale. Pacat ca nu prea imi place branza. Totusi cu ocazia asta mi-a venit o idee : sa fac si eu intr-o zi o focacia de genul asta, umpluta cu o crema de iaurt cu plante aromatice si usturoi.

      (Citează)

  10. foarte tare site-ul… inca mai ofera rezervari pentru revelion… firma serioasa, domne…

      (Citează)

  11. doru:
    Arata grozav in fotografiile tale. Pacat ca nu prea imi place branza. Totusi cu ocazia asta mi-a venit o idee : sa fac si eu intr-o zi o focacia de genul asta, umpluta cu o crema de iaurt cu plante aromatice si usturoi.

    dar mozzarella iti place? fiindca 99% din tipurile de pizza nu au niciun fel de branza.

      (Citează)

  12. andrei:
    yammmmmy

    yam yam

      (Citează)

  13. meniul l-ai fotografiat cu pantoful?

      (Citează)

  14. mai ai putin si rupi cantarul

      (Citează)

  15. andreea:
    mai ai putin si rupi cantarul

    Nu, l-am invelit in folie cu bule, tocmai din acest motiv. Cantarul, nu pe Radu.

      (Citează)

  16. wow….yammy yammy!

      (Citează)

  17. dai si tu o felie:))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus