un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

După CHIP, Media Venture Capital preia și revista Playboy

16 Jan 2015  ·

GÂNDURI  ·

22 comentarii

Ieri a fost o zi bună pentru România, două probleme importante fiind rezolvate: clubul Steaua a ajuns la o înțelegere cu ministerul și va putea folosi în continuare culorile tradiționale și sigla, iar Playboy România va apărea în continuare.

Dacă treaba cu Steaua nu are nevoie de mai multe precizări (nu s-au spus oricum sumele negociate pentru acele drepturi), cu Playboy este ceva mai interesant. Revista a apărut în noiembrie, când încă se afla în grupul MediaPro, apoi licența a expirat și a fost preluată de o altă firmă, Media Venture Capital.

Playboy va reapărea cu numărul de ianuarie. Acest Media Venture Capital este aceeași firmă care reînvie și revista CHIP în România, ei având acum licența luată de la nemți. Le mai trebuie site-ul chip.ro, care din câte am înțeles este în continuare al fostului deținător al licenței. Până atunci, delectați-vă cu Florentina Raiciu și Adina Barbu pe ecrane (NSFW).

În alte știri, eu sunt în continuare în mutare/renovare cu casa, ieri am terminat baia, nu am net, nu am televizoare, abia prind știrile importante. Aparent există o a treia mare problemă în România acum, ceva legat de o Izabela și ziua ei. Oamenii par a avea atât de mult timp liber că-mi vine să-i chem la spălat pe jos sau montat un dulap.

sursa: Hotnews și Pagina de media.

    22 comentarii

  1. reparatii parbrize

    16/01/2015 la 2:43 PM

    cele mai importante probleme pentru romania astea 2 sunt:)))

      (Citează)

  2. Izabella chiar e importanta

      (Citează)

  3. Marea majoritate, am avut de-a face cel putin odata in viata cu un zugravit, o mutare de mobilier sau cu lipsuriile derivate din asemenea situatii si nu am facut din asta o problema “mondiala” la care trebuie, sa rezoneze in lacrimi, intreaga omenire !
    Realizezi, ca esti penibil ?

      (Citează)

  4. Radule, la tine hormonu… bate neuronu.

      (Citează)

  5. Radu, lanseaza o invitatie pe facebook si o sa te miri cati apărem cu cârpele si mopu-rile pregatiti sa dam o mana de ajutor. Procedezi ca si Izabella, lansezi evenimentul pe facebook, iar cand treci de zece mii de participanti, printre care normal ca trebuie sa fie si Obama, Chuck Norris, Băsescu si cine o mai fi, stai relaxat ca facem noi restul… Ramane doar sa faci putina ordine dupa noi, o nimica toata..

      (Citează)

  6. prietene, te citesc de multi ani, dar de ceva timp scrii numai cacaturi. toata piscotareala asta cu blogurile ti s a urcat la cap.

      (Citează)

  7. bai ce s-a umplut de hateri pe-aici de la o vreme :))))))))))))) cresti.

      (Citează)

  8. rectific, nu neaparat ce scrii e penal, dar abordarea ta s a schimbat, esti mai cocalar, incepi sa te integrezi in arhi,zoso si restu de specimene.

      (Citează)

    • @alexc: eu scriu în continuare despre subiectele care mă interesează. Abia am timp să-i citesc pe alții, iar în ultimele 3 săptămâni n-am făcut-o aproape deloc, că n-am avut de unde. În timp se mai schimbă interesele, ce-i drept, dar asta e situația.

        (Citează)

  9. mircea(primul)

    16/01/2015 la 9:04 PM

    Eu nu inteleg cum iti ia atat de mult timp renovarea. Eu am renovat complet , adica inclusiv inlocuit instalatia electrica si tencuit toti peretii, mobilat, cumparat electronice noi, de la frigider pana la aer conditionat in fix 4 saptamani cu tot cu curatenie un apartament cu 2 camere, 2 holuri, baie si balcon. Weird shit

      (Citează)

    • @mircea: la fel și la mine, dar s-au mai adăugat sărbătorile, când nu s-a lucrat în intervalul 23 dec – 6 ian. În rest, erau câte 4 oameni la post, chiar 7 într-o zi. Au pus parchet în 3 camere într-o singură zi, de la 19 la ora 22.

      Ne-am mutat deja de duminica trecută, dar încă asamblez mobilă, montez întrerupătoare, trag cabluri, n-am PC-ul șamd. Diverse complicații minore întârzie unele lucruri, de exemplu nu pot să pun hainele într-un mare dulap deoarece este o priză în spatele lui, priză ce ar fi astfel blocată, așa că vreau să scot de acolo un cablu prelungitor cu prize aparente pe perete, în altă parte. Nu am rigletă de amperaj mare, apoi nu am prizele aparente, apoi a trecut ziua. Din cauza asta stau cu multe haine în trollere și saci, asta face imposibilă montarea unor alte corpuri, ceea ce face imposibilă montarea biroului și a PC-uri șamd.

        (Citează)

  10. A patra maaare problema a Romaniei, conform haterilor de mai sus: mutarea/renovarea lui NwRadu. Eventual daca le spui ca e exclusiv din piscotareala ii termini definitiv. Pe mine ma intereseaza cine a castigat disputa referitoare la “pana unde se pune faianta in bucatarie” (doar in dreptul blatului sper :P) ca trec si eu prin asta acum :) In rest… spor la treaba!

      (Citează)

  11. speedy gonzales

    16/01/2015 la 11:47 PM

    cred ca daca in loc de mizeriile din ultimele articole puneai poze din etapele renovarii, ceva in stilul http://www.vysblog.ro, aveai mai mult succes si lumea chiar te aprecia ca scrii ceva interesant si util unora, nu te injura ca pui articole in stilul zoso/arhi.

      (Citează)

  12. Aveam prea multe curve de plastic… Playboy nu mai citesct de mult, costa bani si nu aduce vreun beneficiu.

      (Citează)

  13. Ce-aveti oameni buni cu hormonii? Sa inteleg ca nu ii place nimanui Florentina Raicu? Ce sa faca Radu, sa bage poze cu barbati?

      (Citează)

  14. Ce aveti cu articolele lui Radu? Noua ne plac!
    Asteptam si recomandarile de manele ca sa ne.. delectam! ;)

      (Citează)

  15. mircea(primul)

    17/01/2015 la 8:39 AM

    Pai dc ti-ai pus prize in locuri unde vor fi acoperite? :/

      (Citează)

  16. Cere ajutorul…vin și te ajut cu plăcere la montat și mutat. .nu spalat

      (Citează)

  17. Cate commenturi off-topic. E ca la piata aici.

    Dincolo de toate, dupa ce au vandut ProFm-ul celor de la RDS (parca), acum MediaPro pierde si Playboy-ul. Usor-usor se destrama.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus