un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 2 decembrie 2014

2 Dec 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

  9 comentarii

 1. am citit initial “in depozitul Amazon robotii fura marfa” :))))))))))))))

    (Citează)

 2. Teodor Voicila

  02/12/2014 la 9:36 AM

  Ce legatura are omul care a baut 10 cutii de cola pe zi cu tehnologia?

    (Citează)

  • @Teodor Voicila: mi s-a părut interesantă. Rata de click pe acel link a fost dublă fată de restul linkurilor din articol, deci nu doar mie mi s-a părut interesantă povestea.

     (Citează)

 3. Eu unul nu inteleg si nu mi se pare normal de ce trebuie pentru un site sa-ti instalezi o aplicatie !!! acum ceva vreme erau siteuri , nu aplicatii ….. oricum emag-ul ma dezamagit total ! nu au pe stoc ce ai comandat de black friday dar au la pret normal pe stoc ! Sunt atat de plictisit de tara asta pe cuvant .

    (Citează)

 4. @Radu: lăsând stocul la o parte, și eu sunt fan al site-urilor mobile, nu al aplicațiilor. Acestea din urmă au însă niște avantaje ale lor, dar minore.

    (Citează)

 5. Am aplicatie instalata pentru Aliexpress si ebay. Ma ajuta sa vad pe unde sunt coletele, starea comenzilor, cat am licitat etc. Ce as putea vedea la emag? Teoretic, cu exceptia zilelor de dupa Black Friday, toate comenzile vin a doua zi si au pret fix.

    (Citează)

  • @nashu_mare, @Gaelex: voi dezvolta subiectul într-un articol, e suficient de interesant, zic eu. Sunt multe avantaje ale unei aplicații, dar majoritatea pentru magazin.

     (Citează)

 6. Aplicatia ar fi trebuit lansata acum 3 ani, dar asta e ritmul in care se misca si se pun la curent cu noutatile. Vezi produsele cu 115.000 de review-uri si alte gogomarle pe site.

    (Citează)

 7. aplicatile au un singur scop , colectare date utilizator si nu ma luati cu ” teoria conspiratiei ” . Cititi ce va scrie cand vrei sa instalezi orice ( esti de acord sa aiba acces la : poze , apeluri ..etc ) . Oricum e doar o parere oricum nu pot eu sa schimb lumea printr-un comment. O zi faina sa aveti !

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus