un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oameni care nu știu să piardă

2 Dec 2014  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

M-am uitat la declarațiile celor trei dați afară din PSD. Oamenii aceștia pur și simplu nu știu să piardă cu demnitate, iar declarațiile lor arată, în caz că era vreo îndoială, că membrii PSD mai degrabă se tolerează între ei, uniți doar de dorința de a ajunge la putere.

Vanghelie, de exemplu, a spus despre Ponta că este “un copil imatur care nu s-a trezit la realitate”, că și-a bătut joc de români la votul în diasporă și ar trebui urmărit penal, i-a făcut pe toți incompetenți, l-a făcut pe Ponta pisicuț, “sunt mulți oameni în PSD care nu mai suportă păcăleala lui” și “minte cum respiră”, “cât Ponta va fi președinte al PSD stânga va fi moartă în România”.

Geoană a declarat “există informații suficiente că organizarea votului a reprezentat un act deliberat de împiedicare a exercitării dreptului la vot. Dl Ponta e principalul responsabil, iar dl Corlățean e principalul său complice”, “frăția banului Ponta-Ghiță-Dragnea”.

Asta s-a întâmplat după alegeri. Înainte de alegeri și Geoană și Vanghelie erau mari fani ai lui Ponta, sprijinindu-l în toate momentele ei și sub toate formele ei. Atunci era salvatorul lor și al României; dacă i-ai fi întrebat înainte de alegeri ce părere au despre Ponta, ar fi spus că este Mesia revenit, unicul președinte, mândri că sunt pontiști, salvarea noastră a tuturor. Acum, același om “minte cum respiră”.

Mai mult, amândoi îl numesc vinovat pentru organizarea alegerilor în diasporă. Între turul 1 și 2 n-au zis nimic; atunci nu era vinovat. Abia după excluderea din partid au descoperit vinovații și îi arată cu degetul! Băi a dracului treabă. Pun pariu că dacă ar fi câștigat Ponta, l-ar fi pupat cu mare spor și s-ar fi gudurat pe lângă el precum pisica pe lângă cuptor.

Fățărnicia asta este dezgustătoare. Cuvintele grele pe care le-au aruncat nu spun de rău doar despre PSD și Ponta, ci și despre ei, cei care le spun. Nu mi-e milă de PSD, dar nici un partid nu are nevoie de astfel de oameni în el. De la Vanghelie nu mă așteptam la altceva, dar de la Geoană da, că e diplomat și știe ce trebuie și ce nu trebuie zis, indiferent de situație.

Al treilea exclus, Dan Șova, a ieșit din sediu, a zis “m-au exclus, dar o meritam și accept decizia lor”, a plecat liniștit, seara a ieșit cu iubita la un restaurant de lux și asta a fost, și-a văzut de ale lui. Cine ar fi crezut că Șova va fi un model pozitiv?

    17 comentarii

  1. Vanghelie mai bine s-ar uita putin prin sectorul lui, ca sunt multe semafoare care nu mai functioneaza deloc de luni bune. La intersectia de la p-ta rahova pietonii trebuie sa intuiasca cand pot traversa ca nu sunt functionale semafoarele de pe ambele parti.

      (Citează)

  2. Asta este in natura omului, indiferent de educatie sau background. Majoritatea aleg sa nu tina in ei sentimentele negative si ajung sa faca declaratii de genul. Se aplica in orice domeniu.

      (Citează)

  3. Erau certati inainte de asta. Check this.
    https://www.youtube.com/watch?v=0dGr3hNIzps

      (Citează)

  4. Pardon, linkul de mai sus e cenzurat, cel bun e aici.
    https://www.youtube.com/watch?v=mQZp0mKaA2I

      (Citează)

  5. Cum adica Geoana si Vanghelie nu stiu sa piarda? Ei au fost dati afara din partid pentru ca au avut diferente de opinie fata de pierzatorul alegerilor, opinii pe care si le-au exprimat in interiorul respectivului partid, nu in afara lui. Mi se pare normal si logic ca acum sa nu mai fie tinuti in frau de statutul de membru de partid si sa isi spuna acele pareri in public. Nu ei sunt cei care nu stiu sa piarda.

    Nu mi se pare anormal ca toti membrii unui partid sa sustina un candidat unic atat timp cat fac parte din acel partid, altfel dupa fiecare alegere al unui nou lider/presedinte de partid, pierzatorii ar trebui sa iasa din partid, nu?

      (Citează)

    • @nashu_mare: dacă ar fi avut diferențe de opinie privind campania electorală, mesajele șamd, ar fi fost totul cum zici tu.

      Ei au avut diferențe pe alte teme. Înainte de turul 2, dacă i-ai fi întrebat, ar fi spus că alegerile din diasporă sunt bine organizate și că probabil băsiștii mimează probleme, cum zicea Firea. Acum, dintr-o dată, Ponta e vinovat și trebuie cercetat penal.

      Înainte de turul 2 era alegerea perfectă pentru președinte. Acum, după excludere, e slab pregătit, condus de alții și nepotrivit pentru posturi de conducere, inclusiv în PSD.

        (Citează)

  6. Sova isi face banii din altceva probabil, de asta isi permite.

      (Citează)

  7. Sova a fost probabil dat afara ca o perdea de fum. La fel si Ghita, care spune ca si-a dat demisia. Faptul ca oamenii astia doi au sau nu carnet de partid e irelevant, atat timp cat inca exercita influenta asupra liderilor. Singura diferenta e ca nu mai platesc cotizatie.

      (Citează)

  8. Bre, inainte de excludere urmau linia partidului. E normal sa taca malc in plina campanie electorala.

      (Citează)

  9. La fel ca nasu’ cred ca Sova a fost exclus doar asa de fatada ca si asa zisa demisie a lui Ghita praf in ochi.

      (Citează)

  10. https://www.youtube.com/watch?v=tW9711nOz5o

    Geoana a declarat dinainte, de Vanghelie se stia demult.

      (Citează)

  11. @Marius
    Stai linistit. In sectorul 5 (in care “rezidez”) sunt altele mai importante decat niste amarate de semafoare…….

      (Citează)

  12. De ani de zile nu merg semafoarele de la intersectia Margeanului cu Petre Ispirescu… Astea tin de primaria sect. 5?!

      (Citează)

  13. Iar semafoarele de la Piata Rahova mergeau asta-seara.

      (Citează)

  14. @nwradu

    faci presupuneri.

    Altfel, spui același lucru ca și în articol. Ți-am demonstrat deja ca e greșit.

      (Citează)

  15. Aproape ca mi-au dat lacrimile. E foarte bine că-i mai arata unii lui ponta ce fel de om este. Jiegosu dracului!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus