un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Starbucks? Cere la cană!

30 Dec 2014  ·

GÂNDURI  ·

19 comentarii

S-a deschis de vreo două săptămâni cafeneaua Starbucks de la Unirii, în Hanul lui Manuc cu vedere la Dâmbovița. Sunt sigur că va fi mereu plină.

Un lucru voiam să zic, din nou: dacă mergeți la un Starbucks și beți cafeaua în interior, la o masă, cereți-o de la început la cană. Nu mai beți cafea (mai ales una așa scumpă) la pahar de carton, îi răpește jumătate din farmec și-i schimbă și gustul. Au căni la Starbucks, trebuie doar să ziceți, atunci când comandați, “la cană, vă rog!”.

Am fost recent la Victoriei și noi doi eram singurii care am cerut la cană. Restul beau toți din carton, deși acele pahare sunt gândite de fapt pentru a lua cafeaua la drum, cu capac.

starbucks_cana

    19 comentarii

  1. Scuză-mă, paharele alea verzi sunt meme pe net, nu cănile astea albe pe care abia se distinge logo-ul.
    Photo value!

      (Citează)

  2. Nu e vorba de asta, dar uneori nici nu mă aștept să aibă căni, niciodată nu am fost întrebată. În alte țări mereu te întreabă dacă vrei la cană sau to go, nu e nevoie să specifici tu. Probabil ei sunt mai friendly cu mediul. :)

      (Citează)

  3. Toata ziua reclame , reclame !

    Tin minte ca acum 1-2 ani cand se ducea Radu la starbucks nu face poze la cafea , ci la gagicile de acolo . Sunt profund dezamagit .

      (Citează)

    • @Andreiexe: cam greu acum, că am fost cu Matilda.

      De asemenea, mi-a zis multă lume că ar fi cazul să mai cresc și eu, nu prea am mai fotografiat femei :P

        (Citează)

  4. G2 acolo in poza? esti multumit de el?

      (Citează)

  5. eu imi beau cafeaua doar la Radisson, cu Ilie Dumitrescu, cand mergem si la piscina.

      (Citează)

  6. Ca sa vezi, in prima zi cand au deschis Starbucks-ul de la Unirii nu aveau cani. A trebuit sa bem la carton. :D

      (Citează)

  7. Paharele alea verzi sunt ca marul pe telefon, daca nu se vede logo-ul, esti rupt in fund.

      (Citează)

  8. Inca cineva, plictisit de reclame.
    Andreiexe
    Curand, vom fii mai multi !

      (Citează)

  9. mircea(primul)

    30/12/2014 la 11:41 PM

    mai multi analfabeti?

      (Citează)

  10. Stati un pic, adica pe acest blog posturile publicitare nu sunt marcate ca atare?
    Nici la postul ala cu mondeo nu am vazut marcat, nici la asta.
    Wtf bai nwradule, pareai un baiat cat de cat prizabil.

      (Citează)

  11. Ce preturi sint la Starbucks? Multumesc!

      (Citează)

  12. @nwradu: nu te citesc de suficient de mult timp ca sa-mi dau seama daca glumesti sau nu cand spui ca majoritatea posturilor de pe acest blog sunt publicitare, deci na.

    in orice caz, sa marchezi posturile publicitare ca atare este o chestie folositoare pentru blog in primul rand, ca altfel atunci cand citesc un review de-al tau eu nu stiu daca e un review pe bune sau un advertorial, ceea ce inseamna ca nu pot pune baza pe nici un review, pentru ca exista suspiciunea ca ar putea sa fie advertorial.

    nu? pe cititori nu cred ca-i deranjeaza sa ai posturi publicitare, pentru ca e normal sa incerci sa faci si bani din acest blog in care sunt sigur ca ai investit timp si bani, deci nu vad care ar fi problema.

    doar nu vrei sa ascunzi ca mai faci si bani din blog, ce dracu, suntem oameni mari, zic eu. E ca si cum ti-ai lua cititorii de prosti.

    deci cum ramane? ma intereseaza sa iau si eu un router mai de doamne ajuta.
    ma bazez pe review-urile tale sau sunt advertoriale?

      (Citează)

  13. @Robo: poti sa citesti cu incredere review-urile lui Radu, eu ii urmaresc blogul de vreo 3 ani si mi se pare unul dintre cei mai onesti blogger romani, pe langa unul dintre cei mai muncitori si constiinciosi.
    Iar comentariul de mai sus era clar gluma, o sa te prinzi daca ramai prin zona :).

      (Citează)

  14. @Lorelai: ca tot veni vorba de onestitate: chiar nu inteleg de ce nu sunt marcate posturile publicitare.

      (Citează)

  15. @Robo: posturile publicitare sunt marcate cu tag-ul “publicitate”. Nu le-am ascuns niciodată. De asemenea, de câte ori m-a întrebat cineva dacă pentru un anumit articol am fost plătit, am zis adevărul. De obicei este limpede din text, oricum.

    Citește asta, te va edifica https://www.nwradu.ro/2014/07/cum-privesc-eu-advertorialele/

      (Citează)

  16. Cum adica sa bei cafea de la Starbucks in cana? Ar trebuie sa-ti interzica accesul in orice cafenea a lor pentru asemenea erezie. Srsly!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus