un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O serie de coincidențe bizare

7 Dec 2014  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Anul acesta a nins pentru prima oară în București pe 25 octombrie.
A doua oară a nins pe 1 decembrie (în timpul zilei).

Pe 25 octombrie militarii armatei române s-au retras cu torțele aprinse până la Cotroceni, cu ocazia zilei armatei. Chiar mă gândeam ce ghinion au avut, să ningă fix atunci. I-am văzut pe la Eroilor.
Pe 1 decembrie militarii s-au retras din nou cu torțele aprinse, tot pe ninsoare. I-am văzut pe la Cercul Militar.

Pe 25 octombrie am mers la Starbucks Victoriei, după o plimbare prin București, să stăm un pic la căldură, că ningea afară.
Pe 1 decembrie am mers la Starbucks Victoriei, după o altă plimbare prin București, ca să stăm un pic la căldură (afară ningea).

Pe 25 octombrie am încercat la Starbucks băutura de sezon Pumpkin Spice Latte (nașpa, dar de fapt a încercat-o Matilda, mie nu-mi place dovleacul). Am stat cu o băutură în mână și ne uitam pe geam cum ninge.
Pe 1 decembrie am încercat la Starbucks băutura de sezon Toffee Nut Latte (bună, dar tot Caramel Machiatto aș lua data viitoare dacă am chef de arome). Am stat cu o băutură în mână și ne uitam pe geam cum ninge.

Pe 25 octombrie am văzut în oraș un cunoscut, se plimba și el.
Pe 1 decembrie am văzut în oraș același cunoscut, se plimba și el.

Mi-am dat seama de toate aceste coincidențe chiar acolo la Starbucks, pe 1 decembrie. În secunda doi am fost uimit de felul în care mintea face conexiuni.

parada_militara

    10 comentarii

  1. Limitless mic ce ești!

      (Citează)

  2. Dar voi chiar mai credeti in coincidente?

      (Citează)

  3. Uite de ce au venit contabilii americani să-i controleze pe românașii de la Starbucks. (apropo de “știrea” lui zoso).
    Ăia zic că nu vând bine, tu nimic… batman, batman.

      (Citează)

  4. Anunță aici când mai faci toată seria asta de lucruri, că nu m-ar deranja să mai fac o serie de fotografii pe ninsoare. :D

      (Citează)

  5. @Razvan, nu batman ci.. Strabucks, Strabucks

      (Citează)

  6. S-o fi defectat ceva in matrice? Gen Matrix? Prea multe coincidente… Nu ai si sentimentul de deja vu?

      (Citează)

  7. Vezi ce ciudat e?! ti-am spus eu odinioara ca te-am vazut doua zile la rand, sambata in Auchan Militari si duminica in Cismigiu, iar in afara de aceste ocazii nu te mai vazusem vreodata in persoana.

      (Citează)

  8. take the red pill ! just because …….. its more fun :)

      (Citează)

  9. vad ca iar ai ramas in pana de idei.
    iti dau o sugestie de titlu de articol: “Ziua EMAG – un BF (mult)mai obosit”

      (Citează)

  10. clar, starbucks iti da sentimentul de deja-vu

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus