un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reduceri la eMAG și 13% card cadou înapoi

8 Dec 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

22 comentarii

După cum era anunțat, eMAG organizează astăzi o campanie aniversară de reduceri, cu sute de produse participante. Pe lângă o reducere la fiecare produs, primești și un card cadou de 13% din valoarea achiziției.

Cardurile pot fi folosite în luna februarie pentru achiziția de produse din diverse categorii, dar nu pot fi cumulate. Citiți cu atenție regulamentul, mai este acolo o linie care spune că valoarea maximă a cardului cadou va fi de 1000 de lei, indiferent cât cumperi (ceea ce, oricum, e multișor).

Sunt sute de produse în campanie, dar rapid așa am văzut o reducere bună la HTC One dual-SIM, la routerul TP-Link Archer C2 (și nu luați Asus N53, are doar porturi 100 Mbps), la televizoare, parfumuri și cosmetică (pot fi cadouri bune de Crăciun) și chiar și oale și cratițe.

O alte categorie plină de produse cu reducere este cea de Jucării și obiecte pentru copii. Bănuiesc că nu strică scutece la preț mai bun, scaune auto cu discount și o tonă de jucării pentru sărbători.

Nu uitați de concursul nostru de pe blog. Încă ține până la ora 23:59.

    22 comentarii

  1. Reducerile sunt si la resigilate si la lichidari de stoc. E o placa de de baza acolo la super pret, socket 1150…intre timp a disparut placa :)

      (Citează)

  2. Din pacate reducerile la oale si tigai pe net nu au farmec.

      (Citează)

  3. De rahat e ca cardurile cadou nu se pot cumula. Asta e prima faza de caca.
    A doua e ca le poti folosi fix in luna februarie. Alta faza de caca.
    Ma asteptam. Dar nu ma asteptam sa nu pot cumula doua carduri. Ceea ce e de rahat.
    Per total urasc atitudinea asta de rahat a lui Emag.ro
    In fiecare an fac miscarea asta de doi lei. Daca nu vrei sa acorzi reduceri, nu le acorda, dar nu impune niste conditii de genul “las ca uita el pina atunci”
    Pentru ca asta inteleg eu. Dar eu nu contez.

      (Citează)

  4. Subscriu la ce a spus jules. As completa cu observatia ca poti folosi cardurile cadou doar pentru achizitia unor produse relativ scumpe (vezi categoriile din regulament). Caz concret..100 lei card cadou la achizitia unor anvelope..probabil ca il voi folosi nu, pentru ca am nevoie de frigorifice incorporabile-aer conditionat-tableta-laptop samd..Lasa-ma sa pot cumpara si ceva produse de 200-300 lei (nu, nu cer produse de 100 lei pentru voucher de 100 lei..)..
    Dar astea sint regulile..Si iar ma deranjeaza ca nu au publicat regulamentul inainte de a porni vinzarile (gresesc?)..
    Ei si-au atins scopul, insa..au vandut.

      (Citează)

  5. La un aparat foto care pana ieri era 200 lei redus de la 400 acum e 300 si ai cadou si card de memorie :)

      (Citează)

  6. Rectificare: mai sus am vrut sa spun ca NU am nevoie de frigorifice incorporabile-aer conditionat-tableta-laptop samd..

      (Citează)

  7. Aaaa, da corect @Dan.
    Credeam ca nu sint atit de specifici in alegerea cetegoriilor, dar acum am observat ca la teblete, doar la cele Apple pot aplica cu cardul plus chestia cu regulamentul valabil doar dupa ce ai facu cumparaturile, deja e de caca.

    Draga emag.ro, ai luat-o pe urmele fratelui flanco si cred ca o sa anulez tot ce am comandat azi.

    scuze Radu ca scriu cam mult pe aici si cam aiurea poate, dar la tine sigur citeste cineva de la emag. Daca nu o fac, atunci sint chiar dusi pe norisori.

      (Citează)

  8. Eu la campania asta mă uit la reducerile de la prețul de bază, cardurile cadou sunt strict un bonus, fiind destul de limitate ca timp și utilizare.

      (Citează)

  9. Facusem o comanda ieri.. de mai asteptam o zi, primeam si un card cadou..
    https://www.youtube.com/watch?v=TNUC1uJ0s7M

      (Citează)

  10. Eu am luat doar http://www.emag.ro/kit-adaptor-powerline-asus-pl-e52p-duo-av-600mbps-gigabit-noise-filter-cross-room-capability-hd-video-iptv-ready-pl-e52p-duo/pd/D990QBBBM/
    Pretul ca pe amazon, sau alte magazine din strainatate. Consider cardul ca bonus, orsicum caut un aparat de aer conditionat din toamna.
    Am observat si eu o gramada de preturi umflate :)) Pai Flanco si Emag nu sunt tot una?

      (Citează)

  11. Ma gandeau si eu sa fac o comanda la un procesor si sa profit de acel card ca sa imi iau si o pl de baza. Si dupa aia observ ca merge folosit de-abia in Februarie. Aahahahaha ce gluma proasta. Asta e au pierdut un client.

      (Citează)

  12. cum s-a potrivit ca bara aia cu reduceri sa urce constant de-a lungul zilei, iar acum mai are putin si probabil chiar la miezul noptii se va umple. ce frumos!
    ZEN!

      (Citează)

  13. … niste carnati astia de la emag … am stat cu ochii pe un produs de la “lichidari de stoc” : a fost redus de la 499 la 399 timp de doua saptamani … insa, sambata, pac – se modifica pretul – ajunge la 499 din nou … si azi … maaarreee veselie … pret de vanzare 499, dar iti dadea un voucher de 65 de lei … hihihihihihiiiii !! … ce sa zic … reduceri crunte romanesti … si mai am o nedumerire : de cat a vandut frate emag-ul azi daca a dat vouchere de 2,5 mil. euro ? tot de 35 de milioane ca de black friday ?! … oricum, se pare ca romanii au banet, nu gluma !!

      (Citează)

  14. da, cam asta a fost si cu ziua emag, inca o fasaiala de marketing romanesc.

      (Citează)

  15. Toate ca toate, dar LG G2 Mini era la 750 lei. Ceea ce e un pret super bun.
    Deci ceva reduceri au fost. Inclusiv la camere de supraveghere, de care am comandat si eu.

      (Citează)

  16. Salut!
    Sunt foarte dezamagit de atitudinea emag din ultima perioada. Nu poti sa-ti bati joc de clienti in asemenea hal. Au mancat la shit ca voucheru’ de 13% va putea fi folosit la toate produsele mai putin asigurari, insa in ziua cu pricina au postat “regulamentul” cu febr15 si categorii de produse scumpe. Banuiesc ca in luna folosirii vocherului nu vor fi promotii pe emag, asa ca acest voucher nu va fi folosit de nici 10% din “norocosi”. Am contribuit pana acum la cifra de afaceri emag. O sa ma orientez catre alt magazin online. A-propos…cand ai deschis acest topic de ce nu ai sesizat probl cu folosirea vocherului? Acum ar trebui sa te implici intr-o campanie de donatii vouchere emag. Toate cele bune!
    P.S. Sa stii ca am achizitionat un router Asus n18u ca urmare a “rasfoirii” blogului tau.

      (Citează)

  17. SI eu am luat 2 produse dar nu am primit cardurile cadou. Le primesc abia in februarie sau le pot vedea undeva in contul meu emag?

      (Citează)

  18. Salutare tuturor ! Cu ocazia faptului ca E-mag a împlinit 13 ani si nu numai , am comandat o mașină de spălat rufe la care am primit si un voucer cadou de 129 lei conform promotiei lor, card ce poate fi folosit în perioada 1-28 Februarie 2015 . Intrebarea mea este următoarea : Acesta card este transmisibil ? Il pot vinde unei alte persoane ? Menționez ca am încercat să gasesc răspuns pe net la această întrebare, insa nu am reușit! Mulțumesc anticipat si aștept unrrăspuns sigur ! O zi frumoasă!

      (Citează)

  19. Mulțumesc Radu pentru informație

      (Citează)

  20. Card cadou eMAG
    Cod card cadou:3219-0076-9231-7158
    Valoare cardului cadou este de 105 lei valabil pana la 28 februarie 2015

    Categoriile: Laptop/Notebook, Tablete iPad, Televizoare, Videoproiectoare, Aparate foto DSLR, Aparate foto mirrorless, Camere video, Desktop PC, Aparate frigorifice, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Plite incorporabile, Cuptoare incorporabile, Cuptoare cu microunde incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile, Masini de spalat rufe incorporabile, Aparate frigorifice incorporabile, Aparate de aer conditionat, Receivere, Playere, Amplificatoare (inclusiv produsele resigilate apartinand acestor categorii).

      (Citează)

  21. Card cadou eMAG
    Cod card cadou: 3219-0076-9231-7158
    Valoare cardului cadou este de 105 lei valabil pana la 28 februarie 2015

    Categoriile: Laptop/Notebook, Tablete iPad, Televizoare, Videoproiectoare, Aparate foto DSLR, Aparate foto mirrorless, Camere video, Desktop PC, Aparate frigorifice, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Plite incorporabile, Cuptoare incorporabile, Cuptoare cu microunde incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile, Masini de spalat rufe incorporabile, Aparate frigorifice incorporabile, Aparate de aer conditionat, Receivere, Playere, Amplificatoare (inclusiv produsele resigilate apartinand acestor categorii).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus