un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nu uitați de concursul Huawei cu premii un BMW seria 3, ceasuri și telefoane

5 Dec 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Poate că ați cumpărat deja un telefon Huawei Ascend P7 de Black Friday, la o ofertă bună de preț. Dacă da, nu uitați de concursul oficial Huawei care vă poate aduce un BMW seria 3 sedan, unul dintre cele 70 de ceasuri Fossil sau 7 smartphone-uri. Trebuie să introduceți codul IMEI al telefonului achiziționat (îl găsiți formând pe telefon “numărul” *#06#) în pagina oficială de Facebook Huawei.

Dacă nu aveți un astfel de telefon, nu-i pierdut timpul. Concursul ține până la 31 decembrie, iar Ascend P7 poate fi un cadou foarte bun de Crăciun (sau Moș Niculae, iar de Crăciun îi cumpărați un iaht :D). Îl găsiți online la eMAGPC Garage și în alte magazine, iar pentru banii respectivi primești:

  • un telefon foarte subțire (6,5 mm) și elegant
  • ecran Full HD de 5 inchi, protejat cu sticlă specială
  • cameră foto de 13 megapixeli ce face fotografii bune chiar și noaptea
  • o interfață bine gândită, adaptată și celor care acum fac trecerea la un smartphone, dar și celor care vor opțiuni avansate de gestionare a programelor.
  • hardware suficient de performant pentru orice aplicație și baterie cu o autonomie bună.

Mai multe despre telefon puteți afla în review-ul meu și în pagina Huawei unde sunt grupate alte review-uri.

huawei_ascend_p7_12huawei_ascend_p7_11
huawei_ascend_p7_03huawei_ascend_p7_13

feat_huawei_p7

    6 comentarii

  1. Cei de la e mag nu au oferte ok, au doar un specialist in marketing aproape bun. Ciudat este ca toti au crezut vrajeala cu telefoane de ultima generatie la 1 leu de black friday. No shit Sherlock?! :| hai ca prima data a mai mers cumva… dar sa vii de doua ori cu aceeasi minciuna…

    Mirela @ Unghi de Fuga Pret

      (Citează)

  2. Îi mai zice și spam.
    Tiberiu @ portocale la 1 leu kilu’

      (Citează)

  3. Mirela @ SEO de rahat, turcesc.

      (Citează)

  4. se face ca aproape la orice post exista comenturi cu emag , chiar si negative tot publicitate e !

      (Citează)

  5. Sa dai pe langa un BMW ceasuri Fossil…ne-au vazut mai prost imbracati.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus