un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noi sandvișuri la McDonald’s, pentru iarnă

4 Dec 2014  ·

GÂNDURI  ·

29 comentarii

McDonald’s a introdus recent în ofertă două sandvișuri noi, “de iarnă”, ce vor sta în meniu până pe 8 ianuarie: Chicken Cordon Bleu și Beef Gourmet.

Eu l-am mâncat pe al doilea, Beef Gourmet, și este foarte bun. Dacă vă place Big Mac-ul, vă va plăcea și acesta, are două bucăți de carne, două felii de brânză, salată, ceapă, castraveciori și un sos care merge perfect aici, un fel de barbeque un pic mai condimentat. Este un sandviș mare, sățios.

mcdonalds_beef_gourmet_1mcdonalds_beef_gourmet_2

Cordon Bleu-ul nu l-am încercat încă, dar are carne de pui cu șuncă și brânză în interiorul ei, o chiflă specială cu mălai, salată, roșie și sos McChicken. Costă cam 12 lei sandvișul și 18 lei meniul.

mcdonalds_surprizele_iernii

    29 comentarii

  1. cum arata in poza de prezentare si cum arata in realitate….

      (Citează)

  2. Pai daca Beef Gourmet a fost ‘foarte bun’ poate ar fi cazul sa aduci la zi Turul Burgerilor si sa il pui la loc de cinste (alaturi de Osho sa zicem), nu? :)

      (Citează)

  3. ba iar incepeti?
    e reclama, advertorial, ce nu e clar.
    I-au dat aia un senvis sa faca advertorial.

      (Citează)

  4. Tot cu Sony ala faci poze? Nu mi se par prea bune.

      (Citează)

  5. Ba, tu iar ai inceput sa mananci sanatos?

      (Citează)

  6. Am mancat un beef gourmet ieri, o mare teapa, e un hamburger obisnuit, nicidecum gourmet, ar trebui sa scoata denumirea asta ca e o insulta pt hamburgerii gourmet adevarati. Prefer sa mai pun 5 lei sa mananc un gourmet pe bune.

      (Citează)

  7. la banii astia bag o saorma Dristor in vena.

      (Citează)

  8. Foarte bun? E doar un Big Mac ceva mai mare si mai scump.

      (Citează)

  9. McDonalds/KFC Gourmet e oximoron.
    P.S. Daca are cascavul in interior nu inseamna ca e Cordon Bleu

      (Citează)

  10. Nu te obosi cu Cordon Bleu, e banal. Nici chifla aia nu-l ajuta deloc.

      (Citează)

  11. Sunt singurul de aici care isi ia meniul de 5 lei cartofi + Mctoast ?

      (Citează)

    • @Andreiexe: eu am mâncat meniul de 5 lei de două ori săptămâna trecută, ca gustare/pit-stop până la o masă mai mare, când alergam prin oraș la cumpărături. Dar am luat Puișor de ambele dăți.

        (Citează)

  12. Mctoast e sandwich-ul ala cu sunca cu zahar?

      (Citează)

  13. yam-yam :D

      (Citează)

  14. Cand vor incepe sa vanda exact produsul care il afiseaza in reclame , afise …..cumpar pana atunci ! sunt alternative mult mai bune la mine in catun !

      (Citează)

  15. mircea (primul)

    05/12/2014 la 9:12 AM

    vazusem pe utube sau ceva de genu ca le ia vreo 30 de min sa aranjeze o bomba d-asta denumita pompos “burger” ca s-o traga in poza sa ii prosteasca pe prosti in timp ce aia la “bucatarie” trebuie sa termine in 2 minute o chiftea d-asta plasticoasa

      (Citează)

  16. Ia ziceți-mi mie un produs care arată ca în imaginile de prezentare. Și în momentul în care îți gătesc ție și altor 30 de inși în același minut, să stea mamele voastre să vă aranjeze castraveciorii ca în imagine, nu săracul angajat care lucrează pe 800 de lei. Și când ți-l ambalează în hârtie sau carton și se aburește complet, cum să nu se fleoștească?

      (Citează)

  17. Nu stiu de ce va tot plangeti. Sanvișu’ ăla cu Cordonbleo’ in poza pare de plastic. Eu nu as manca ceva care arata asa.

      (Citează)

  18. Parca tot o shaorma e mai buna,decat hamburgerii astia dubiosi:D

      (Citează)

  19. @nwradu . ok, poate am exagerat numindu’i asa. Mai ales ca ai mancat peste tot in Bucuresti burgeri adevarati, cum poti numi alea 2 prototipuri de la mec “burgeri” ??
    Inteleg deosebirea dintre mancare ok si junk food de ultima speta de la mec, amirite? Poate nu vrei sa’ti polueze lumea cu critici advertorialul de la mec, puteai sa zici de la bun inceput asa…dar nu mai recomanda mancare de la mec ca “foarte buna” ca nu este , zau asa. My 2 cents, imi plac maxim articolele de it, review-urile, dar mecdonalds, serios ??

      (Citează)

    • Păi mănânc destul de des fast-food. Uneori pentru că-i rapid și relativ ieftin și sunt pe fugă, alteori pentru că mi-e poftă de astfel de sandvișuri sau de aripioare șamd. N-am ascuns niciodată asta. Mi se pare că e un curent “hai să fim împotriva”. Eu nu sunt, fiecare e liber să mănânce ce vrea.

        (Citează)

  20. mircea(primul)

    05/12/2014 la 9:02 PM

    da dude, dar cand zici ca este foarte bun, e ca si cum l-as auzi pe tata zicand ca loganul este o masina foarte buna. nici eu nu spun despre a mea ca e foarte buna si e cu vreo 10 clase peste logan…

    oamenii vor sa pastrezi proportiile, ca daca comentezi in aceleasi cuvinte burgerii de la hrc cu astia de la mc, se aprind beculete.

      (Citează)

    • @mircea(primul): nu, fiecare lucru trebuie luat în contextul său. Ăsta e bun pentru McD și ce fac ei (fast-food, 2 minute, du-ți tava la gunoi, ia cu Cola), altul e bun pentru ce-am zis eu că voi căuta la Turul Burgerilor (rețete complexe și făcute de mână) șamd. Cred că toată lumea a fost deja la McDonalds și știe ce tip de restaurant este.

        (Citează)

  21. Nu mananc de la Mc decat inghetata pentru ca nu imi plac produsele lor, dar atatia hateri pe metrul patrat la comentarii…mai rar…e doar o sugestie articolul, nu va obliga nimeni sa si mancati

      (Citează)

  22. cum era in documentarul ala, sunt 4 produse mcd fara zahar:) unul era cartoful, restul nu mai stiu:)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus