un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Margarină cu aromă de pâine

10 Dec 2014  ·

GÂNDURI  ·

24 comentarii

Există pe piață Delma “cu unt È™i gust de pâine pe vatră”. Prima mea reacÈ›ie a fost “wait, what?”.

Nu pot să înțeleg de ce cineva care mănâncă pâine cu margarină vrea ca margarina să aibă gust tot de pâine. Bănuiesc că în mâncare/prăjituri cu siguranță nu vrei așa ceva. Și până la urmă care e aroma de pâine pe vatră? Un pic de cenușă?

În final, m-am gândit că este pentru cei ce ung margarina direct pe friptură sau mezeluri și probabil țin dietă; așa nu mai mănâncă și pâine. Are margarina aromă de pâine, e suficient.

delma

    24 comentarii

  1. Margarina si dieta ? Cum vine asta ?

      (Citează)

  2. Well, “face sens” si ” e seminte” pentru ca poate sint mai sarac si nu-mi permit o piine care are si gust. SI atunci iau o piine fara gust si o dau cu margarina cu gist de piine pe vatra. Imagineaza-ti orgasmul olfactiv :))

      (Citează)

  3. Urmeaza micii cu gust de paine si painea cu gust de saorma !

      (Citează)

  4. da pe bune…de ce te-a scos zoso din blogroll ?

      (Citează)

  5. @labush dar sincer de ce e asta un subiect de discutie? De ce te-ar durea pe tine fix la “seminte” raspunsul la fix intrebarea asta?

      (Citează)

  6. mustar cu gust de mici nu mai aveau?

      (Citează)

  7. @jules…e o intrebare si atat. Ti-ar placea sa vorbim mai mult despre margarina sau ce ?

      (Citează)

  8. @Labush
    PUR ipotetic, daca te-as intreba ce mai face madame mama dumneavoastra, credeti ca e ok sa-mi raspundeti?
    Daca margarina e topicul, despre asta discutam. Asta nu ar trebui sa fie greu de inteles. Nu cred ca il citeste cineva pe Radu doar pentru ca l-a vazut la zoso in blogroll. Si scosul din blogroll poate fi din cauza pur tehnice nu din cauza ca cineva s-a certat cu altcineva sau cine stie ce birfa :))

      (Citează)

  9. @jules….ba tu nu pricepi ca exista oameni care sunt curiosi de ce l-a scos din blogroll ? Daca ti asa draga margarina, cumpara-ti 2 baxuri , le consumi, dupa care poti comenta numai tu la articolul asta, ai expertiza deja :)))

      (Citează)

  10. Ok, ia Radule, de ce naiba te-a scos Zoso din blogroll?

    @zoso, ia zi bre, de ce esti rau si nu iti motivezi actiunile astea subversive? #basistule :))

      (Citează)

    • @jules, @labush: ceva legat de concursul eMAG È™i faptul că n-am È™ters concursomanii dintre înscrieri. Problema este că e greu de definit un concursoman. Pentru mine este cel care vine de pe site-urile de agregat concursuri È™i își înscrie toÈ›i membrii familiei, dar nu-i pot È™terge pe toÈ›i cei care sunt la primul comentariu pe blog, că poate unii doar au auzit de concurs È™i s-au înscris È™i ei, cum facem È™i noi uneori în alte părÈ›i.

      În plus, nu știu ce vor organizatorii, dacă să dea premii cititorilor fideli ai acestui blog sau să audă cât mai mulți oameni de ofertele lor ce însoțesc cam orice concurs organizat aici.

        (Citează)

  11. Nu pot să înțeleg de ce cineva mănâncă margarină.

      (Citează)

  12. @jules: De ex eu am ajuns sa citesc blogul asta dand click din blogroll de pe al lui zoso. Acum intru direct ca imi place in mare parte ce citesc aici.

    Si cred ca e prima oara cand comentez aici dupa cateva luni de cand intru zilnic, dar de altfel nici la zoso sau pe alte bloguri nu am mai mult de 5 comentarii in cativa ani de cand le citesc.

    Si daca tot am decis sa scriu ceva… Bravo Radu pt blog, il urmaresc cu placere iar cand si ce e cazul recomand si altora.

    Sanatate si numai bine!

      (Citează)

  13. Și eu care credeam că inventivitatea celor de la Delma s-a oprit la Delma căpșunică și Delma piersicuță. Dar, se pare că cei de la marketing nu stau degeaba. În curând o să inventeze și margarina cu gust de margarină. Să vezi atunci revoluție!

      (Citează)

  14. da’ stii ca esti in continuare la zoso in blogroll, nu?

      (Citează)

  15. Asta inseamna ca nu-l vom mai vedea pe zoso pe aici dandu-si cu parerea?

      (Citează)

  16. Cred ca din studiile făcute de Delma reiese ca ai lor clienți nu au bani și de pâine pe vatra. Asa ca s-au gândit să le facă un cadou cu ocazia sărbătorilor de iarna.

    Ar da lovitura dacă ar face o margarină care transforma pâinea din cauciucul actual într-o pâine coaptă pe vatra gustoasă și comestibilă.

    Apropo de pâine, cred ca nu ar strica și un topic în care să testezi diversele sortimente de pâine. În momentul de față în afara de Boierească nu am găsit nimic comestibil în magazinele de proximitate (mega, billa).

      (Citează)

  17. Din pacate aici am ajuns: mainea un fel de burete fara gusr. Margarina la fel. Dar are extras de aroma de paine.

      (Citează)

  18. Stai ca mai are si unt inlocuitorul de unt, care miroase a piine pentru a inlocui si piinea… I cant believe its not bread…

      (Citează)

  19. Pe cutie eu vad doar cu unt ! nu scrie de gust de paine :)

      (Citează)

  20. Si sa inchei.
    @labush tin sa iti multumesc. Ma simt mai implinit si mai intelept in puii mei acum ca am aflat de ce dracu zoso l-a scos pe Radu din blogroll. Pe bune, sensul vietii a prins un sens pe care nu credeam ca o sa-l vad 10 vieti de acum incolo.
    Esti un deschizator de drumuri si sincer iti spun multumesc!
    Acum poti sa mergi relaxat sa reziliezi contractul cu ISP-ul tau si sa-ti arunci calculatorul/telefoanele de pe bloc fara regrete. Scopul tau in viata a fost indeplinit.

      (Citează)

  21. Desi 99,9% din produsele din comert sunt nocive, margarina, alaturi de acel “pate de porc” sunt cele mai nocive. Am fost intr-o fabrica unde se fabrica acest pate de ficat, care nu continea nicio farama de ficat, iar un angajat a insistat sa imi arate cum se face. A arunca o mana de praf intr-o galeata, a pus apa, a amestecat cu un fel de “bormasina” si era gata de intins pe paine. De miros nici nu mai spun….

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus