un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fotografii din București: defilarea cu torțe și luminile de Crăciun

2 Dec 2014  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Fotografii de ieri din București, că am ieșit seara la o plimbare pentru a vedea luminile de sărbători și am prins și defilarea cu torțe a regimentului de gardă Mihai Viteazul.

A fost chiar plăcută defilarea. Militarii au ieșit din autocar, s-au încălzit vreo 15 minute în stradă (ba chiar un civil s-a apropiat de una dintre domnișoarele din fruntea plutonului și i-a dat o gură de suc, înainte de începere), au stat la poze, au aprins torțele, Poliția a blocat traficul și duși au fost de la Cercul Militar spre Cotroceni.

Dacă vreți să vedeți fotografii de la parada de dimineață, găsiți unele foarte bune pe Subiectiv.ro, pe pagina MApN, iar mie îmi place mult și cea de mai jos a lui Marius Zamfir, de la repetiția pentru paradă din data de 29 noiembrie. Dacă vă interesează tehnica militară, fotografiile sale de la repetiție sunt ceea ce căutați, deoarece atunci vremea a fost foarte bună.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus