un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Smartphone-ul Huawei Ascend P7 îți poate aduce un BMW seria 3

7 Nov 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

huawei_ascend_p7_11
Huawei lansează un concurs cu premiu un BMW seria 3 pentru promovarea modelului Ascend P7.

Zilele trecute, când Vodafone a anunțat că Voice-over-LTE, cea mai nouă tehnologie 4G implementată în premieră în România, este disponibilă direct doar pe trei telefoane, din care unul este Huawei Ascend P7, au fost mulți oameni mirați de asta.

Wow, modelul Huawei integrează chiar și această tehnologie?

Cei care știu telefonul nu s-au mirat deloc. Eu l-am testat în iunie și reiau aici concluzia:

CE E BINE

CE E RĂU

  • Design plăcut a la iPhone, elegant, carcasă foarte subțire (6,5 mm).
  • Opțiuni avansate despre modul în care rulează aplicațiile.
  • Autonomie bună având în vedere grosimea redusă a telefonului.
  • Cameră foto satisfăcătoare.
  • Sticlă pe ambele părți înseamnă că sunt mai multe suprafețe care s-ar putea sparge.
  • Nu există o listă cu aplicații, totul se instalează pe ecranele principale.
  • Mici buguri cu transparența pictogramelor.

CONCLUZIE

Huawei P7 este un telefon neașteptat de bun și n-ai ce-i reproșa. Este dovada că Huawei începe să facă dispozitive tot mai bune, urcând cu pași repezi spre zona high-end a pieței și cred că-i sperie un pic pe producătorii coreeni și taiwanezi ce se află deja acolo.

Citește și:

huawei_ascend_p7_03huawei_ascend_p7_13

Și ca să fie tabloul complet, vă reamintesc că vorbim de un telefon de 5 inchi cu ecran Full HD și Gorilla Glass 3, cameră de 13 megapixeli pe spate și 8 megapixeli pe față, pentru selfie-uri în care să ți se vadă toți porii, dar și cu funcție panoramică pentru selfie-uri de grup, o funcție mult mai utilă. Tot pentru partea foto, telefonul poate fi deblocat rapid direct în camera foto prin dubla apăsare a butonului de volum, așa că poți surprinde rapid momente inedite.

Are și 4G, dar design-ul său atrage imediat privirile: doar 6,5 mm grosime, un aspect plăcut, elegant, cu laterale argintii, dar totuși cu o baterie de 2500 mAh.

Ascend P7 poate fi pe lista de achiziție a oricărui om ce caută un smartphone nou. Când îl vezi îți dai seama ce ascensiune a avut Huawei pe acest segment, începând de anul trecut cu modelul P6, primul telefon cu adevărat subțire, și continuând anul acesta cu unele dispozitive pe care eu, norocos, le-am văzut la MWC Barcelona, chiar dacă la noi nu au apărut. Mă refer la câteva tablete și phablet-uri care, comparate cu cele din generațiile anterioare, arată un salt calitativ mare.

Cu așa telefon în portofoliu, Huawei România începe și o campanie de promovare a sa și o începe cu un concurs foarte bun pentru clienți: cumperi un Huawei Ascend P7, mergi pe pagina lor de Facebook și introduci IMEI-ul telefonului în aplicația lor. Poți câștiga un BMW seria 3 sedan (cred că este un 320d), alte telefoane P7 sau 70 de ceasuri Fossil.

Altfel spus, este cel mai bun moment să cumperi un astfel de telefon. Îl găsiți la eMAG, PC Garage și în alte magazine. Costă în jur de 1.549 lei.

Nu ai cumpărat un telefon? Tot în acea aplicație poți participa la un chestionar și participi la tragerea la sorți pentru alte 7 telefoane noi Ascend P7.

    1 comentariu

  1. Tocmai mi-am luat modelul P7 mini si sunt foarte multumit de el pana acum. Daca vrei poti sa-ti trimit poze facute cu el, mie mi se par ca ies foarte bine.

    P.S. Pentru concurs, se poate si modelul asta inregistra, daca e cumparat de la Mediamarkt din Germania? :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus