un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Insula iepurilor

8 Nov 2014  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Cel mai drăguț lucru lucru văzut în ultima lună: iepuri, iepuri peste tot!

Asta depășește și insula pisicilor, care este tot în Japonia.

  8 comentarii

 1. Ce inseamna bunastarea, fripturile zburda zglobiu pe strazi. La noi numai praf si pulbere…

    (Citează)

 2. Insemna ca cei din acele tinuturi sunt vegetarieni. :))

    (Citează)

 3. Pe la noi prin Craiova tiganii fura porumbeii din centrul orasului si-i mananca… imi inchipui ce friptane ar fi facut tuciurii nostri cu iepurii aia…

    (Citează)

 4. Craiova…

    (Citează)

 5. In Romanie e intradevar destul de multa curatenie in lantul trofic (C) ..
  Totusi cauza nu o reprezinta tiganii. Nu mananca tiganii iepuri lebede si alte mituri din astea… Asa ca idee, daca tot e gratis, e mai simplu sa iei carnea gata transata de pe raft decat aia care fuge pe strada.
  Animalele mici dar mai ales pasarile au fost decimate de catre cainii vagaboni… Si-aici iar exclud pe aia care mananca gratis din cersit si donatii…

    (Citează)

 6. Este o insulă mică unde iepurii nu au prădători naturali și se înmulțesc mai repede decât îi mănâncă japonezii.

    (Citează)

 7. Ce de animaluțe ! M-aș băga să iau un braț de iepuri de-acolo :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus