un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Thirsty? Lemon! – o reclamă foarte proastă

12 Oct 2014  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Apropo de reclame proaste, iată una la nu știu ce suc care face mișto de africani. E pe principiul “dacă n-au pâine, să mănânce cozonac”.

30.000 de oameni mor săptămânal în lume din cauză că nu au acces la apă curată, bolile provocate de acest neajuns fiind foarte periculoase. 90% dintre victime sunt copii sub 5 ani. Noi trăim într-o zonă a lumii unde apa este la discreție și o simplă apăsare de robinet ne aduce câtă avem nevoie, în timp ce alții merg zilnic kilometri întregi pentru a lua un bidon de la cine știe ce izvor murdar. Măcar să nu facem mișto de ei.

    4 comentarii

  1. Reclamele sunt bune si sunt targetate strict pentru populatia prezentata in acele reclame.

    asta cu oamenii care n-au acces la apa ma lasa … rece?

      (Citează)

  2. O reclamă e făcută ca să vândă. Sunt multe lucruri extrem de discutabile aici, dar scopul e vânzarea.

    Mă irită seria de reclame, îmi stă pe nervi repetiția din final, gluma mi se pare slabă.

    Dar am reținut reclama mai bine decât pe altele.

    Îmi place să mă uit la reclame, nu am televizor și când am acces la un televizor, prefer să mă uit la calupuri publicitare (schimb canalul până găsesc ceva), mi se pare că în 30 de secunde sunt investite extrem de multe resurse, cunoștințe, timp, efort, creativitate.

    În reclama de mai sus vinde umorul, repetiția (final), surpriza. Ești indus emoțional în Africa, căldură, soare, totul e hot.

    Multe din reclamele de la SuperBowl din ultimii ani mi se par extrem de agresive, și mă irită.

    Dar mă uit pentru mecanismul din spate, și ca să înțeleg cum gândesc alții.

      (Citează)

  3. Sunt multi prosti. Unii fac reclame, altii posteaza pe net.

      (Citează)

  4. cand s-au facut reclamele alea cu burgeri si tarani romani s-a inflamat tot internetul si toata lumea urla. la asta, cu africani care mor de sete, ne uitam pentru “mecanism” si nu ne mai socheaza nimic. frumos. astept o reclama la prezervative cu niste prostituate romance, sa vedem atunci cum va place.

    apoi e comentariul lui Piticu, probabil cea mai retarda fraza vazuta pe internet in ultimele saptamani… dar nah, a lucrat ceva timp la Libertatea, probabil ca prostia e transmisibila.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus